• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

07-apr-2019 : Hoogstaand Badminton Op Trilan Springplanktoernooi!

De laatste dag van maart was het weer zover. Het Trilan J5 Springplanktoernooi in sporthal Ter Waerden. Maar liefst 39 kids hadden zich ingeschreven, sommigen zelfs afkomstig uit het mooie Noord-Limburgse Velden. Zoals sinds vorig jaar de gewoonte, had de organisatie ook dit jaar de moeite gedaan om de kids ook tussen de wedstrijden door te vermaken. Dit aangevuld met de geur van vers gebakken wafels, moet hopelijk ook bij de ouders hebben geleid tot een leuke badmintondag.

Namens de thuisclub namen maar liefst dertien spelers deel, net als de andere kids groeiden zij per wedstrijd verder in hun spel. Door de duidelijke reglementen was er ook plaats voor jonge spelers met enige ervaring het competitie spelen. Ook die wedstrijden werden op hoog niveau gespeeld, met een duidelijk ook voor sportiviteit wanneer dat nodig was.

Aan het einde van de dag hadden de meeste spelers maar minimaal zes maar soms ook negen wedstrijden gespeeld. Na de prijsuitreiking en gezamenlijke foto ging iedereen voldaan met een herinneringsmedaille naar huis. Graag attenderen wij iedereen op het volgende toernooi in de J5-serie. Zondag 16 juni is iedereen weer welkom bij BC Wik in Sittard. Zelf zijn wij natuurlijk weer terug met het BC Trilan J5 Springplanktoernooi op zondag 22 maart 2020. Zet het nu al in de clubagenda. Tot slot bedanken wij BC Brunssum, BC Gronsveld, BC Wik, BC Roermond, BC Victoria en Shuttle Velden voor hun deelname.

WELKOM --- STEUN ONS!

Sponsor ons via uw online aankopen, dit kost u slechts een aantal extra muisklikken. Ga hiervoor naar de SPONSORKLIKS pagina van BC Trilan.


BC TRILAN, voor
alle liefhebbers van badminton uit Landgraaf en omstreken. Klik snel verder voor meer informatie!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | LID WORDEN?
DEUTSCH | ENGLISH

JEUGDLOTTO

Visit fbetting.co.uk Betfair Review