Downloads

BC Trilan hanteert de volgende documenten, welke kunnen hier worden gedownload. Formulieren kunt u zelf afdrukken en ingevuld per post versturen of in een sporthal te overhandigen aan een bestuurslid van BC Trilan. Eventueel zijn de formulieren ook in de sporthallen verkrijgbaar. Tevens is hier ook een printversie te vinden van de BC Trilan Kalender voor het lopende seizoen. Alle belangrijke data zijn hierin opgenomen, voor zover bekend.

Gedragsregels NOC*NSF --- Centrum Veilige Sport Nederland link actuele website
2019 AVG BC Trilan Privacy Policy v1.0 versie 14-feb-2019
Instructie inrichting sporthal Ter Waerden versie 08-okt-2017
BC Trilan Inschrijfformulier voor nieuwe leden versie 02-dec-2021
BC Trilan Informatie voor nieuwe leden versie 02-dec-2021
BC Trilan Wijzigingsformulier voor leden versie 02-dec-2021
BC Trilan Afmeldingsformulier voor leden versie 02-dec-2021
Beleidsplan BC Trilan versie 20-okt-2009
Statuten BC Trilan versie 26-feb-2007
Fusieplan BC Trilan versie 25-mei-2006

OPGELET : Alle formulieren (aanmelding, wijziging, afmelding) zijn pas officieel ontvangen en verwerkt wanneer onze penningmeester deze in het bezit heeft. Digitaal toesturen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Hoogveldlaan 92, 6418 NB Heerlen tnv BC Trilan. Wij hanteren een officiele opzegtermijn van één maand.

BC Trilan probeert door middel van speelmomenten, toernooien en activiteiten haar leden voldoende aanbod te bieden. Hier zijn we trots op en dit willen we ook graag delen met anderen. Het verspreiden van sfeerbeelden zoals foto's en videos via onze Public Relations kanalen, draagt zeker bij aan het versterken van een positief beeld. Zo gebruiken wij het beeldmateriaal voor onze website en onze Facebook-pagina, maar ook voor reclame-uitingen zoals promotieflyers en banners. Mocht u, vanwege privacy overwegingen, geen behoefte hebben aan publicatie en dus geen toestemming geven hiervoor, dan kan dat natuurlijk. Vraag om meer informatie aan de betreffende fotograaf, waarna u vervolgens uw bezwaar kenbaar kunt maken. Algemene vragen hierover kunt u ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. stellen. Bedankt voor uw medewerking!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review