• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Het BC Trilan Tournament voor alle niveaus, sinds 2004 het internationale visitekaartje van BC Trilan uit Landgraaf.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

Competitie

Wilt u meer informatie over BC Trilan, bezoek ons op één van onze speelavonden of neem contact op met één van de bestuursleden. Naast de bestuursleden beschikt BC Trilan ook over een CompetitieContactPersoon. Dit is de eigenlijke wedstrijdleider welke verantwoordelijk is voor het regelen van de diverse competities die door Badminton Nederland worden georganiseerd:

Competitiecontact-
persoon:
Leo Haan  06-48556169   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor geïnteresseerde spelers met competitie ervaring heeft BC Trilan veel te bieden. We zijn actief op landelijk en regionaal niveau, van de Tweede Divisie tot en met de Jeugd onder 11 jaar. BC Trilan bestaat uit diverse selecties die steeds een aantal niveaus vertegenwoordigen. Bij de senioren is er de A/B-Selectie die onder leiding staat van de Hoofdtrainer Senioren en bevat de hoogste competitieteams tot en met de landelijke Vierde Divisie. Zij trainen twee maal per week in sporthal Ter Waerden.

Bij de C/D-Selectie trainen de teams van de overige regionale competitieniveaus. Deze spelers trainen één maal per week in sporthal Ter Waerden en éénmaal in sporthal Strijthagen. Ook spelers zonder competitie ervaring komen in aanmerking voor het spelen van competitie, echter dit in overleg met de verantwoordelijke competitietrainers. Neem snel contact op met één van bovenstaande bestuursleden of kom langs in de sporthal!

De prestatieve jeugd is ondergebracht in de jeugdcompetitiegroep, ingedeeld op niveau en/ of leeftijd. Deze spelers trainen twee keer per week, één maal in sporthal Ter Waerden en één maal in sporthal Strijthagen, en nemen deel aan de regionale badmintoncompetities, georganiseerd door de Badminton Nederland. Talent, inzet, aanwezigheid, resultaten en samenwerking zijn de bouwstenen die nodig zijn om competitie te kunnen spelen. In onderling overleg tussen de jeugdtrainers, ouders en het betreffende jeugdlid wordt bekeken of men hiervoor in aanmerking komt.

Hierbij doet BC Trilan een oproep aan alle competitieteams om ook zelf een goed verslag te schrijven. Natuurlijk wordt er een compleet artikel geschreven voor de website en Landgraaf Koerier, echter voor de lagere teams is de ruimte hiervoor beperkt. Voor een gedetailleerd teamverslag is plaats beschikbaar op de betreffende pagina. Aarzel dus niet en laat de journalistieke kant van jouw team bovendrijven!

Het clubtenue waarin onze spelers de competitiewedstrijden spelen, wordt elke twee of drie jaar vernieuwd. BC Trilan heeft geen officiële clubkleuren dus de uiteindelijke keuze wordt is steeds afhankelijk van de kledingcollecties op dat moment. Bekende badmintonmerken zoals FZ Forza, Yonex, Victor en Carlton worden dan bekeken. Sinds de fusie in 2007 tot BC Trilan hebben de onderstaande shirts als clubtenue gediend.

  

WELKOM --- STEUN ONS!

Sponsor ons via uw online aankopen, dit kost u slechts een aantal extra muisklikken. Ga hiervoor naar de SPONSORKLIKS pagina van BC Trilan.


BC TRILAN, voor
alle liefhebbers van badminton uit Landgraaf en omstreken. Klik snel verder voor meer informatie!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | LID WORDEN?
DEUTSCH | ENGLISH

JEUGDLOTTO

Visit fbetting.co.uk Betfair Review