29-jan-2018 : Resultaten Week 14!

Trilan 2 toverde op de laatste competitiedag een grootse Houdini-act uit de hoge hoed. Na een heel seizoen onder de degradatiestreep, wist het team zich toch nog te handhaven in de Tweede Divisie. Concurrent Iduna 2 had het nakijken op de slotdag. Doordat het team in januari maar liefst zeventien punten wist te halen, maakte het daarmee de achterstand van tien punten goed. Een van die wedstrijden was het onderlinge duel, waardoor het onderlinge resultaat dus ook in het voordeel van Trilan 2 was. Gelijk komen in punten was dus de opdracht. En zo geschiedde...

Lees meer...

28-jan-2017 : Resultaten Week 13!

TRILAN 1 KAMPIOEN! In navolging van team 10 en 11 in de afgelopen weken, is Trilan 1 afgelopen weekend kampioen geworden in de tweede divisie afdeling 2. Na een jaar van afwezigheid in de eerste divisie zal het vlaggenschip van Trilan volgend jaar daar weer zijn opwachting maken. Trilan 1 had vóór het weekend aan een punt genoeg om zich te kronen tot kampioen. Omdat Shot 1 echter op zaterdag al speelde tegen Roosterse 3 en verloor met 3-5, was Trilan 1 zonder te spelen al kampioen geworden. Enigszins een anti-climax, maar het team wilde toch tonen een waardig kampioen te zijn dus werden alle partijen op zondag serieus afgewerkt. De wedstrijd tegen Veghel 1 werd gewonnen met 6-2 na verlies van de damessingles. Het verlies van deze twee wedstrijden mocht de pret niet drukken. Het team was natuurlijk dolblij met het binnenhalen van het kampioenschap. Aan het einde van de rit bestond Trilan 1 uit de volgende spelers: Macey Hanssen, Rachelle Haan, Teun Gootzen, Serve Peulen en Andy Cremers. Aangezien de trainers werkten met een selectie voor de tweede divisie, speelden ook Joey Straube, Milou Meuffels, Ayham Alazizi, Rachelle Lemmens en Kay Raadschelders (meer dan eens) mee. Iedereen, dus ook de trainers Rolf Koch en Rachelle Haan, proficiat!

Lees meer...

18-jan-2018 : Resultaten Week 12!

Het seizoen nadert het einde met nog slechts een paar speelweekenden te gaan worden al verschillende teams kampioen in de verschillende competities. Dit weekend is Trilan weer een kampioen rijker geworden. Ditmaal was het Team 10 dat kampioen werd in de klasse onder 15 jaar. Het team bestaande uit Nick, Lars, Demi en Laura, speelde hun wedstrijd uit tegen United en had aan zes punten genoeg om kampioen te worden zonder afhankelijk te zijn van de concurrentie. Bij aankomst bleek het thuisspelende team niet genoeg spelers te hebben. Hierdoor konden drie partijen niet worden gespeeld en waren deze punten al binnen. In de damesdubbel werd nog verloren, maar in de andere partijen was het team van Trilan de winnaar waardoor er met 7-1 werd gewonnen en het kampioenschap definitief voor Trilan was.

Trilan 1 speelde uit tegen een rechtstreekse concurrent voor het kampioen Shot 1. Bij een 7-1 of grotere overwinning zou voor Trilan 1 ook het kampioenschap en promotie naar de eerste divisie binnen zijn. Het eerste team ging goed van start en won de beide dubbels in twee sets. De aansluitende singles werden helaas door de heren verloren en dus moest het kampioensfeest nog worden uitgesteld. De dames wisten hun partijen wel te winnen. De afsluitende mixen vielen ook ten prooi voor Trilan 1 waardoor het team nog slechts één punt verwijderd is van het kampioenschap. Komend weekend kan tegen Veghel 1 het kampioenschap dan ook definitief veilig gesteld worden. Wees hier dan ook allen bij vanaf 13.00 uur in sporthal Ter Waerden.

Lees meer...

15-jan-2018 : Resultaten Week 10!

Afgelopen week zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag verschillende inhaalwedstrijden gespeeld uit de tiende speelronde die op zondag 10 december waren afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden. Op dinsdag was het de beurt aan team 5 en team 6. Beiden speelden hun wedstrijden thuis tegen het eerste en tweede team uit Echt. Voor Trilan 5 was winst noodzakelijk om aansluiting en de mogelijkheid op promotie levendig te houden. Het begin in de herendubbel was zwaar en onze heren moesten de partij aan de tegenstanders uit Echt laten. De dames waren daarin tegen wel goed van start en wonnen hun partij in twee sets. Na de dubbels werd vervolgd met de singles. De eerste heren single werd gewonnen en na een lange zware partij was dit ook het geval voor de eerste dames single. In de tweede heren single had Denis het moeilijk en verloor de partij helaas ook. In de tweede dames single werd de winnende lijn doorgetrokken. In de afsluitende mixen werd de eerste mix makkelijk gewonnen. In de tweede mix ging het steeds gelijk op maar viel het helaas de kan van het team uit Echt uit. Een 5-3 overwinning was het resultaat.

Lees meer...

13-jan-2018: Resultaten Week 11 (deel 2)!

Trilan 11 Kampioen! Trilan 11, bestaande uit Gino, Jeslyn, Ilana, Aneesha en Danique, is afgelopen weekend het eerste team van het seizoen 2017-2018 dat kampioen is geworden. Trilan 11 won met 7-1 uit bij Rebeo 6 en kwam hierdoor op 53 punten uit acht wedstrijden in hun afdeling. Met een grote afstand van 27 punten mag het team zich met nog twee wedstrijden te gaan, al tot kampioen kronen. Bij de volgende thuiswedstrijd zal het team in onze eigen hal worden gehuldigd.

Trilan 2 speelde een belangrijke inhaalwedstrijd tegen de nummer zes van de ranglijst Iduna 2. Een grote overwinning was noodzakelijk om de kans op handhaving nog mogelijk te houden. De teams waren redelijk gelijk aan elkaar gezien de vijf partijen die een derde set nodig hadden om een winnaar aan te wijzen. Het voordeel was aan de zijde van Trilan aangezien drie van de vijf partijen werden gewonnen na een derde set. De overige partijen wist het team in twee sets binnen te halen waardoor de wedstrijd eindigde in 6-2 voor Trilan en de kansen op handhaving daarmee weer een beetje liet groeien. In de laatste drie wedstrijden moet echter nog een gat van zes punten worden gedicht met Iduna 2.

Lees meer...

12-jan-2018 : Stand Van Zaken Competitieteams!

Het eerste competitieweekend van 2018 is al achter de rug maar we willen u het artikel over de stand van zaken bij alle competitieteams van eind 2017 zeker niet onthouden. Helaas konden we het niet eerder publiceren. Voor we weer starten met de laatste maand van de competitie gaan we kort kijken hoe de verschillende teams van Trilan ervoor staan ten aanzien van hun gestelde doelstelling. Over de doelstelling van de meeste teams kunnen we het kort houden. In de nationale divisies is alleen voor Trilan 1 het doel direct weer te promoveren na de degradatie van afgelopen seizoen. De overige teams hebben als doelstelling om te handhaven. In de regionale klassen is de doelstelling voor alle teams ook om te handhaven.

Trilan 1 staat na tien wedstrijden fier aan kop met dertien punten voorsprong op de nummer twee. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd of het team hun doelstelling behaalt en zodoende direct na een jaar afwezigheid weer terug promoveert naar het tweede niveau van Nederland. Trilan 2 dat afgelopen seizoen promoveerde uit de derde divisie staat momenteel op de zevende plek met een achterstand van tien punten op de nummer zes. Met nog slechts vier wedstrijden te gaan rust er nog een zware taak op het team om handhaving veilig te stellen.

Lees meer...

06-jan-2018 : Resultaten Week 11!

In het weekend van 18 december gingen de teams uit de Bondscompetitie op pad voor hun tiende wedstrijd, aangezien speelweek 10 vanwege de weersverwachtingen uitgesteld was. De teams in de regiocompetitie hadden vrijaf en konden al een week genieten van hun vakantieperiode.

Trilan 1 ging op pad naar Nijmegen voor hun wedstrijd tegen Mariken 1. De heren hadden het in de mannendubbel lastig tegen hun tegenstanders en verloren de partij in twee sets. In de vrouwendubbel raakte een van de dames bij de tegenstander geblesseerd waardoor de partij moest worden opgegeven. Door de blessure was de dame niet in staat de wedstrijd verder te spelen waardoor ook de eerste single en eerste mix werden gewonnen zonder te spelen. De overige vier partijen gingen gelijk op. Twee hiervan hadden een derde set nodig om een winnaar aan te wijzen. Alle partijen gingen naar Trilan waardoor er terug naar Landgraaf kon worden gekeerd met een 7-1 overwinning.

Lees meer...

06-dec-2017 : Resultaten Week 9!

Na weekend waarin gestreden werd om de Limburgse titels, stond afgelopen weekend de negende speelronde op het programma in de verschillende competities. Trilan 1 reisde af naar Arnhem voor hun wedstrijd tegen Beca 2000 2. Het eerste team had geen moeite met hun tegenstanders in Arnhem en trakteerde de thuisspelende club op een grote nederlaag. 0-8 voor Trilan in een partij waar weinig spannende momenten te beleven waren. Trilan 2 was op zaterdagmiddag en -avond afgereisd naar Giessenburg voor hun wedstrijd tegen Vridos 1. Team 2 had het zwaar tegen Vridos en werd laat in de avond huiswaarts gestuurd na een 7-1 nederlaag. Er waren mogelijkheden geweest tot meer, zo werd de tweede gemengd dubbel verloren na drie sets die allen een verlenging kenden.

Trilan 3 had een kortere reis voor hun uitwedstrijd tegen Wik 1 in Munstergeleen. Het team kende een moeilijke start en verloor de eerste drie partijen. Daarna werd echter orde op zaken gesteld door drie enkel partijen te winnen. Aan het einde van de wedstrijd werden in de gemengd dubbels de punten verdeeld (4-4). Trilan 4 ging op pad naar Weert voor hun wedstrijd tegen het lokale eerste team. Team 4 had het moeilijk tegen het team van Weert en moest huiswaarts keren zonder punten voor Trilan, 8-0. Trilan 5 mocht voor een uitwedstrijd naar Bocholtz tegen Bbc 4. Trilan 5 speelde met twee heren en twee dames. Bij de dames viel Beau wegens aanhoudende blessures in het team in. Bij de heren was Shairone afwezig nadat hij met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig is hij weer thuis, beterschap! Het team won met 2-6 en moest alleen in de mannendubbel en de eerste single het punt laten aan het team uit Bocholtz.

Lees meer...

21-nov-2017 : Resultaten Week 8!

Afgelopen weekend werd de achtste speelronde afgewerkt in de verschillende competities. De zondag begon wat onwennig. Na het plotseling overlijden van topbadmintonner Erik Meijs als gevolg van een zwaar auto ongeluk in Duitsland, werd besloten één minuut stilte te houden voor aanvang van de eerste wedstrijden. Zestig seconden lang een indrukwekkende stilte! Trilan 1 nam het op tegen Bbc 1. Ons team kende met twee invallers bij de dames die een dubbele wedstrijd speelden, en Joey nieuw bij de heren, weinig moeite met de tegenstander. Één partij moest weliswaar na drie sets aan de tegenstander worden gelaten. De overige partijen werden echter in twee sets beslist in het voordeel van Trilan.

Trilan 2 nam het op tegen Duinwijck 6, de club uit Haarlem waar in het verleden Erik Meijs heeft gespeeld. Na de minuut stilte voor aanvang van de partij, werden de dubbels gespeeld waarbij de heren van Trilan goed van start gingen en de eerste set wonnen. De twee volgende sets bleven spannend maar helaas ging het punt naar Duinwijck. De dames wisten hun partij in twee sets te winnen maar deden dit na een spannende verlenging in de tweede set. In de singles bleef het elke partij lang spannend. De partij van Rachelle werd na twee sets winnend afgesloten. De andere drie partijen hadden echter een derde set nodig, helaas werden deze uiteindelijk verloren. Met een 2-4 achterstand moesten de mixen nog worden afgewerkt. De mixen werden gewonnen, maar in de eerste mix was hiervoor wederom een derde set nodig. 4-4 was uiteindelijk de uitslag, maar het team had het gevoel dat er meer had ingezeten na alle verloren driesetters zoals al vaker was gebeurd dit seizoen.

Lees meer...

14-nov-2017 : Resultaten Week 7!

Trilan 1 nam het in Veghel op tegen Veghel 1. Op papier was Trilan de favoriet als leider van het klassement. Deze favorietenrol werd door het team waargemaakt, op een paar spannende sets na werd een duidelijke overwinning binnengehaald. Alleen de mannendubbel en een single werden verloren, 2-6 voor Trilan 1. Trilan 2 had op zaterdag een lange rit voor de boeg richting Wateringen. Het was een beslissende partij voor het team. Winst was noodzakelijk om aansluiting te houden. Het werd helaas een moeilijke dag voor het team. Na winst in de beide damessingles en een mix was 3-5 verlies het best haalbare resultaat in Zuid-Holland.

Trilan 3 reisde voor een avondwedstrijd op zaterdag af naar Tegelen tegen Olympia 2. Een partij met vier wedstrijden die in een derde set werden besloten. Beide teams wisten er drie te winnen. Ook een aantal sets werden na verlenging besloten ook dit was in evenwicht voor beide teams. Het was een spannende partij tussen de nummer 1 en 2 van de poule. Helaas was de winst voor Olympia, 5-3. In de poule van Trilan 3 is echter nog niets beslist met de eerste zes teams binnen acht punten van elkaar. Trilan 4 was samen met Trilan 3 afgereisd naar Tegelen en nam het op tegen Olympia 4. In deze partij waren de verschillen groot. Helaas wist het team slechts één puntje binnen te halen waardoor het team een aantal plekken zakte op de ranglijst en zich langzaam aan zorgen moet maken voor hun positie in de poule.

Lees meer...

Visit fbetting.co.uk Betfair Review