15-jan-2018 : Resultaten Week 10!

Afgelopen week zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag verschillende inhaalwedstrijden gespeeld uit de tiende speelronde die op zondag 10 december waren afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden. Op dinsdag was het de beurt aan team 5 en team 6. Beiden speelden hun wedstrijden thuis tegen het eerste en tweede team uit Echt. Voor Trilan 5 was winst noodzakelijk om aansluiting en de mogelijkheid op promotie levendig te houden. Het begin in de herendubbel was zwaar en onze heren moesten de partij aan de tegenstanders uit Echt laten. De dames waren daarin tegen wel goed van start en wonnen hun partij in twee sets. Na de dubbels werd vervolgd met de singles. De eerste heren single werd gewonnen en na een lange zware partij was dit ook het geval voor de eerste dames single. In de tweede heren single had Denis het moeilijk en verloor de partij helaas ook. In de tweede dames single werd de winnende lijn doorgetrokken. In de afsluitende mixen werd de eerste mix makkelijk gewonnen. In de tweede mix ging het steeds gelijk op maar viel het helaas de kan van het team uit Echt uit. Een 5-3 overwinning was het resultaat.

Lees meer...

13-jan-2018: Resultaten Week 11 (deel 2)!

Trilan 11 Kampioen! Trilan 11, bestaande uit Gino, Jeslyn, Ilana, Aneesha en Danique, is afgelopen weekend het eerste team van het seizoen 2017-2018 dat kampioen is geworden. Trilan 11 won met 7-1 uit bij Rebeo 6 en kwam hierdoor op 53 punten uit acht wedstrijden in hun afdeling. Met een grote afstand van 27 punten mag het team zich met nog twee wedstrijden te gaan, al tot kampioen kronen. Bij de volgende thuiswedstrijd zal het team in onze eigen hal worden gehuldigd.

Trilan 2 speelde een belangrijke inhaalwedstrijd tegen de nummer zes van de ranglijst Iduna 2. Een grote overwinning was noodzakelijk om de kans op handhaving nog mogelijk te houden. De teams waren redelijk gelijk aan elkaar gezien de vijf partijen die een derde set nodig hadden om een winnaar aan te wijzen. Het voordeel was aan de zijde van Trilan aangezien drie van de vijf partijen werden gewonnen na een derde set. De overige partijen wist het team in twee sets binnen te halen waardoor de wedstrijd eindigde in 6-2 voor Trilan en de kansen op handhaving daarmee weer een beetje liet groeien. In de laatste drie wedstrijden moet echter nog een gat van zes punten worden gedicht met Iduna 2.

Lees meer...

12-jan-2018 : Stand Van Zaken Competitieteams!

Het eerste competitieweekend van 2018 is al achter de rug maar we willen u het artikel over de stand van zaken bij alle competitieteams van eind 2017 zeker niet onthouden. Helaas konden we het niet eerder publiceren. Voor we weer starten met de laatste maand van de competitie gaan we kort kijken hoe de verschillende teams van Trilan ervoor staan ten aanzien van hun gestelde doelstelling. Over de doelstelling van de meeste teams kunnen we het kort houden. In de nationale divisies is alleen voor Trilan 1 het doel direct weer te promoveren na de degradatie van afgelopen seizoen. De overige teams hebben als doelstelling om te handhaven. In de regionale klassen is de doelstelling voor alle teams ook om te handhaven.

Trilan 1 staat na tien wedstrijden fier aan kop met dertien punten voorsprong op de nummer twee. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd of het team hun doelstelling behaalt en zodoende direct na een jaar afwezigheid weer terug promoveert naar het tweede niveau van Nederland. Trilan 2 dat afgelopen seizoen promoveerde uit de derde divisie staat momenteel op de zevende plek met een achterstand van tien punten op de nummer zes. Met nog slechts vier wedstrijden te gaan rust er nog een zware taak op het team om handhaving veilig te stellen.

Lees meer...

06-jan-2018 : Resultaten Week 11!

In het weekend van 18 december gingen de teams uit de Bondscompetitie op pad voor hun tiende wedstrijd, aangezien speelweek 10 vanwege de weersverwachtingen uitgesteld was. De teams in de regiocompetitie hadden vrijaf en konden al een week genieten van hun vakantieperiode.

Trilan 1 ging op pad naar Nijmegen voor hun wedstrijd tegen Mariken 1. De heren hadden het in de mannendubbel lastig tegen hun tegenstanders en verloren de partij in twee sets. In de vrouwendubbel raakte een van de dames bij de tegenstander geblesseerd waardoor de partij moest worden opgegeven. Door de blessure was de dame niet in staat de wedstrijd verder te spelen waardoor ook de eerste single en eerste mix werden gewonnen zonder te spelen. De overige vier partijen gingen gelijk op. Twee hiervan hadden een derde set nodig om een winnaar aan te wijzen. Alle partijen gingen naar Trilan waardoor er terug naar Landgraaf kon worden gekeerd met een 7-1 overwinning.

Lees meer...

06-dec-2017 : Resultaten Week 9!

Na weekend waarin gestreden werd om de Limburgse titels, stond afgelopen weekend de negende speelronde op het programma in de verschillende competities. Trilan 1 reisde af naar Arnhem voor hun wedstrijd tegen Beca 2000 2. Het eerste team had geen moeite met hun tegenstanders in Arnhem en trakteerde de thuisspelende club op een grote nederlaag. 0-8 voor Trilan in een partij waar weinig spannende momenten te beleven waren. Trilan 2 was op zaterdagmiddag en -avond afgereisd naar Giessenburg voor hun wedstrijd tegen Vridos 1. Team 2 had het zwaar tegen Vridos en werd laat in de avond huiswaarts gestuurd na een 7-1 nederlaag. Er waren mogelijkheden geweest tot meer, zo werd de tweede gemengd dubbel verloren na drie sets die allen een verlenging kenden.

Trilan 3 had een kortere reis voor hun uitwedstrijd tegen Wik 1 in Munstergeleen. Het team kende een moeilijke start en verloor de eerste drie partijen. Daarna werd echter orde op zaken gesteld door drie enkel partijen te winnen. Aan het einde van de wedstrijd werden in de gemengd dubbels de punten verdeeld (4-4). Trilan 4 ging op pad naar Weert voor hun wedstrijd tegen het lokale eerste team. Team 4 had het moeilijk tegen het team van Weert en moest huiswaarts keren zonder punten voor Trilan, 8-0. Trilan 5 mocht voor een uitwedstrijd naar Bocholtz tegen Bbc 4. Trilan 5 speelde met twee heren en twee dames. Bij de dames viel Beau wegens aanhoudende blessures in het team in. Bij de heren was Shairone afwezig nadat hij met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig is hij weer thuis, beterschap! Het team won met 2-6 en moest alleen in de mannendubbel en de eerste single het punt laten aan het team uit Bocholtz.

Lees meer...

21-nov-2017 : Resultaten Week 8!

Afgelopen weekend werd de achtste speelronde afgewerkt in de verschillende competities. De zondag begon wat onwennig. Na het plotseling overlijden van topbadmintonner Erik Meijs als gevolg van een zwaar auto ongeluk in Duitsland, werd besloten één minuut stilte te houden voor aanvang van de eerste wedstrijden. Zestig seconden lang een indrukwekkende stilte! Trilan 1 nam het op tegen Bbc 1. Ons team kende met twee invallers bij de dames die een dubbele wedstrijd speelden, en Joey nieuw bij de heren, weinig moeite met de tegenstander. Één partij moest weliswaar na drie sets aan de tegenstander worden gelaten. De overige partijen werden echter in twee sets beslist in het voordeel van Trilan.

Trilan 2 nam het op tegen Duinwijck 6, de club uit Haarlem waar in het verleden Erik Meijs heeft gespeeld. Na de minuut stilte voor aanvang van de partij, werden de dubbels gespeeld waarbij de heren van Trilan goed van start gingen en de eerste set wonnen. De twee volgende sets bleven spannend maar helaas ging het punt naar Duinwijck. De dames wisten hun partij in twee sets te winnen maar deden dit na een spannende verlenging in de tweede set. In de singles bleef het elke partij lang spannend. De partij van Rachelle werd na twee sets winnend afgesloten. De andere drie partijen hadden echter een derde set nodig, helaas werden deze uiteindelijk verloren. Met een 2-4 achterstand moesten de mixen nog worden afgewerkt. De mixen werden gewonnen, maar in de eerste mix was hiervoor wederom een derde set nodig. 4-4 was uiteindelijk de uitslag, maar het team had het gevoel dat er meer had ingezeten na alle verloren driesetters zoals al vaker was gebeurd dit seizoen.

Lees meer...

14-nov-2017 : Resultaten Week 7!

Trilan 1 nam het in Veghel op tegen Veghel 1. Op papier was Trilan de favoriet als leider van het klassement. Deze favorietenrol werd door het team waargemaakt, op een paar spannende sets na werd een duidelijke overwinning binnengehaald. Alleen de mannendubbel en een single werden verloren, 2-6 voor Trilan 1. Trilan 2 had op zaterdag een lange rit voor de boeg richting Wateringen. Het was een beslissende partij voor het team. Winst was noodzakelijk om aansluiting te houden. Het werd helaas een moeilijke dag voor het team. Na winst in de beide damessingles en een mix was 3-5 verlies het best haalbare resultaat in Zuid-Holland.

Trilan 3 reisde voor een avondwedstrijd op zaterdag af naar Tegelen tegen Olympia 2. Een partij met vier wedstrijden die in een derde set werden besloten. Beide teams wisten er drie te winnen. Ook een aantal sets werden na verlenging besloten ook dit was in evenwicht voor beide teams. Het was een spannende partij tussen de nummer 1 en 2 van de poule. Helaas was de winst voor Olympia, 5-3. In de poule van Trilan 3 is echter nog niets beslist met de eerste zes teams binnen acht punten van elkaar. Trilan 4 was samen met Trilan 3 afgereisd naar Tegelen en nam het op tegen Olympia 4. In deze partij waren de verschillen groot. Helaas wist het team slechts één puntje binnen te halen waardoor het team een aantal plekken zakte op de ranglijst en zich langzaam aan zorgen moet maken voor hun positie in de poule.

Lees meer...

08-nov-2017 : Resultaten Week 6!

Afgelopen weekend stond alweer de zesde speeldag op het programma. In de verschillende divisies en afdelingen begint de ranglijst vorm te krijgen. Trilan 1 nam het thuis op tegen Shot 1 uit het Brabantse Dongen. Het was een bepalende wedstrijd tegen de nummer 2. Het werd een spannende partij met liefst vier partijen die beslist werden in een derde set. De heren Andy en Teun begonnen voortvarend aan de partij en wonnen in twee sets. Daar waar de heren hun partij wonnen werd in de damesdubbel het eerste verlies van dit seizoen geleden. In de daarop volgende singles kwam Trilan sterk voor de dag. Serve spelend in de eerste enkel kon twee sets goed mee. Helaas werd de derde set met een groter verschil verloren. Beide dames singles, gespeeld door Milou en Macey, werden in drie sets in het voordeel van Trilan beslist. In de tweede herensingle werd het in de eerste set spannend, maar na verlenging wist Teun de set te winnen. In de tweede set had hij beduidend minder moeite met de tegenstander en won deze set met overmacht. Met een 4-2 tussenstand werd gestart aan de afsluitende mixpartijen. Helaas werden beide partijen verloren waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Trilan 2 speelde thuis tegen DKC 3. Het werd een zware partij aangezien er werd verloren met 1-7. Het lichtpuntje van de wedstrijd was voor Andy die na verlenging de eerste set verloor, de tweede set eenvoudig won en na een flinke achterstand de derde set in de verlenging naar zich toe trok. Trilan 3 nam het op tegen SCC 1 uit Stein. In de dubbels werden de punten verdeeld. In de aansluitende singles kwam SCC sterk voor de dag en won drie partijen. Door de 2-4 stand was een gelijkspel het best haalbare resultaat. Beide mixen waren spannend en hadden een derde set nodig om te bepalen wie er met de punten vandoor ging. In beide partijen trok Trilan de winst naar zich toe. Een gelijkspel was daardoor het resultaat.

Lees meer...

06-nov-2017 : Resultaten Week 5!

Waar het voorgaande weekend een druk weekend was voor de wedstrijdleiding van BC Trilan was het afgelopen weekend rustig voor de leiding met twee thuiswedstrijden. Trilan 1 had een uitwedstijd in Tegelen tegen Olympia 1. Ondanks een ruime overwinning 8-0 was het geen gemakkelijke wedstrijd voor Trilan, drie partijen werden beslist in de derde set en de overige partijen bleven ook spannend tot het eind. Door de ruime overwinning verstevigt Trilan 1 haar positie als koploper. Trilan 2 nam het op tegen Thiela 1 en moest afreizen naar Noord-Brabant. In de singles kwam het team sterk voor de dag en won drie van de vier partijen. In de dubbels en mixen was het echter een ander verhaal, daar werden helaas drie van de vier partijen verloren. De eindstand 4-4 was waar het team het na vijf gespeelde driesetters het mee moest doen.

Trilan 3 mocht voor hun wedstrijd afreizen naar Boekel om het op te nemen tegen Veertje 1. Het team startte goed met winst in beide dubbels. In de singles hadden de mannen het zwaar en verloren hun partijen, maar de vrouwen wisten hun partijen te winnen. Ook in de mixen werden beide partijen in twee sets gewonnen. Door de 6-2 overwinning en het verlies van de koploper, loopt het team in tot op drie punten. Trilan 4 nam het in Gulpen op tegen Keep Fit 1. Door afwezigheid van een aantal heren was Kevin invaller op het team. Het team kende een zware start en verloor de eerste vijf partijen met kleine cijfers. Het eerste punt werd overtuigend binnengehaald in de tweede dames enkel. Daarna volgende nog twee spannende driesetters waarin de punten uiteindelijk gedeeld werden. Helaas een 2-6 nederlaag in Gulpen voor team 4.

Lees meer...

10-okt-2017 : Resultaten Week 4!

Vanaf heden worden de wedstrijdverslagen verzorgd door onze razende reporter Miquel Waterreus. Inzenden van eigen wedstrijdverslag kan natuurlijk nog altijd per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Zoals in de voorbeschouwing reeds aangekondigd was het vierde wedstrijdweekend een druk weekend voor onze wedstrijdtafel. Maar liefst acht teams zouden thuis spelen. Trilan 1 nam het in de tweede divisie op tegen Mariken 1. De heren begonnen de ontmoeting nog wat stroef en moesten helaas na twee gelijk opgaande, spannende sets de overwinning laten aan de gasten. De dames hadden daarin tegen minder moeite met hun opponenten. Na het stroeve begin nam het team de overhand en wist de overige partijen winnend af te sluiten waardoor er met 7-1 werd gewonnen. Door deze overwinning staat Trilan 1 nog altijd aan kop en lijkt het een tweestrijd te gaan worden met Shot 1 dat op drie puntjes staat. Trilan 2, ook spelend in de tweede divisie, nam het op tegen Asterix 1. Vanwege de vroege aanvangstijd was het team uit Rotterdam al vroeg op pad. Het was een gelijk opgaande strijd tussen beide teams. Waar de dames van Trilan 2 de punten binnen haalden in de dubbels en singles deden de heren van Asterix dat voor de Rotterdammers. Voor aanvang van de mixen stond het 3-3. Helaas werden beide mixen met krappe cijfers verloren waardoor het eindresultaat 3-5 werd in het voordeel van de gasten.

Trilan 3, uitkomende in de derde divisie, nam het op tegen Geldrop 2 uit Noord-Brabant. Na het verlies afgelopen week tegen Roosterse was het team gebrand op een overwinning. De draad werd dan goed opgepakt. De partij tegen Geldrop werd veelal beslist met een beslissende derde set waarin Trilan 3 deze middag goed leek te zijn. Van de vijf partijen in drie sets werd het merendeel gewonnen door ons team. Met een 6-2 overwinning mag het team dat afgelopen jaar promoveerde uit de vierde divisie tevreden zijn. Momenteel neem het team de tweede plaats in beslag achter Olympia uit Tegelen. De volgende wedstrijd word gespeeld tegen Veertje in Boekel. Trilan 4, spelend in de vierde divisie, had het eerder die dag ook opgenomen tegen Geldrop, maar dan het derde team. Ook de partij van Trilan 4 was er een waarin vier van de acht wedstrijden werden beslist met een derde set. Trilan 4 wist er daarvan drie te winnen. Naast deze partijen werden er ook nog twee partijen gewonnens waardoor de eindstand 5-3 in het voordeel van Trilan 4 was.

Lees meer...

Visit fbetting.co.uk Betfair Review