20-sep-2017 : Zondag 24 September Vol Huis In Ter Waerden!

Aanstaande zondag 24 september is er de eerste thuiswedstrijd in sporthal Ter Waerden. Nogmaals duidelijk het bericht : alleen INDOOR schoenen worden geaccepteerd op de sportvloer! We starten om 09.30 uur met de opbouw zodat de wedstrijden op 10.00 uur officieel kunnen starten. Elk team heeft normaal gesproken een tweetal banen ter beschikking, echter de wedstrijdleiding is bepalend hierin. Trilan 2, Trilan 4, Trilan 5 en Trilan 11 trappen de zondag om tien uur af en zorgen ook voor de opbouw. Tussentijds spelen Trilan 8 en Trilan 9 om 12.00 uur. De afbouw wordt verzorgd door Trilan 1, Trilan 3 (starten om half een), Trilan 7 en Trilan 10 (starten om twee uur).

Hieronder volgen nog de resultaten van speelweek 1.
Bbc 1 – Trilan 1 : 2-6; met de teruggekeerde Rachelle Haan nestelde dit team zich direct aan kop van de ranglijst. Verlies was er voor de mannendubbel Andy Cremers & Servé Peulen en het enkelspel van Servé.
Duinwijck 6 – Trilan 2 : 7-1; de rentree van Trilan 2 viel enigszins in het water. Het enkelspel van Rachelle Lemmens werd gewonnen, maar Ayham Alazizi kon het niet afmaken in zijn enkelspel. Verder waren er nog twee andere driesetters te noteren.
Bbc 2 – Trilan 3 : 0-8; nog zonder de aanwezigheid van Luuk Ritzen en Martijn Ploum, imponeerde team 3 direct bij de competitiestart. Ook bij de twee driesetters was er na een moeilijke start een duidelijke overwinning te noteren.
Bbc 3 – Trilan 4 : 2-6; hier ontbraken maar liefst drie spelers door wisselende oorzaken. Ruben Smits, Anne Adriaens en Remco Stofberg sluiten later aan. Een goede overwinning met duidelijke uitslagen. Verlies was er in het enkelspel van Jorn Corvers en het dubbelspel van Jorn met partner Martijn Ploum.

Victoria 2 – Trilan 5 : 6-2; het team krijgt met deze uitslag iets te weinig. Jenell Stok en Denis Peters speelden tegen hun oud-teamgenoten en zaten er een aantal keren dichtbij. Winst was er voor het enkelspel van Shairone Soliana en het gemengddubbel van Kevin Bastiaens en Suzan Vermeere.
Victoria 3 – Trilan 6 : 1-7; alleen de nieuwe combinatie Maud Overtoom en Beau Ritzen verloor de vrouwendubbel. Voor de rest was het team direct alert en werden er geen onnodige punten verspeeld.
Victoria 4 – Trilan 7 : 2-6; er was jammer genoeg verlies in de vrouwenenkels van Dunja Winands en Memee Jurgen maar dat dit team de nodige kwaliteiten bezit, werd duidelijk in de andere partijen. Geen enkele set werd verder nog verspeeld.
Venray 2 – Trilan 8 : 8-0; het team speelt voor het eerst bij de senioren en moet duidelijk nog wennen. Het trof een sterke tegenstander en mag volgende week weer opnieuw proberen punten te scoren.

Roosterse 9 – Trilan 9 : 2-6; er zat veel spanning in de verloren partijen. De mannendubbel van Jordan Jongboom en Noah Ritzen werd nipt in twee sets verloren. Jordan verloor zijn enkelspel in de verlenging van de derde set.
Wik 5 – Trilan 10 : 0-8; de enige driesetter van de dag werd gewonnen door Lars Lony. Voor de rest een duidelijk overwinning voor Lars en zijn teamgenoten Nick Peulen, Demi Hoeppertz en Laura Maas.
Kbc 3 – Trilan 11 : 1-7; een mooie overwinning voor Gino Monopoli, Ilana Niels, Danique Schrooders en Jeslyn Jongboom. Jeslyn en Danique hadden in de dubbel drie sets nodig. Helaas werd het enkelspel van Danique verloren.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review