25-sep-2017 : Driedubbele Derby In Roosteren!

Morgen (dinsdag) speelt Trilan 8 voor de verandering een wedstrijd op een werkdag. Om 19.15 uur komt Bcm ’80 2 op bezoek in sporthal Ter Waerden. Komend weekend spelen drie teams van BC Trilan in Roosteren. Trilan 1 speelt op zaterdag, Trilan 3 en 4 op zondag tegen de plaatselijke BC. Alleen Trilan 2 gaat de provincie uit en wel naar Utrecht om tegen Iduna te spelen. In Echt spelen Trilan 5 en 6, en Trilan 8 en Trilan 9 worden verwacht voor de uitwedstrijden tegen Wik. Ook op zaterdag speelt Trilan 7, namelijk in Tegelen tegen Olympia. Tot slot gaat Trilan 10 proberen punten te scoren in Gulpen tegen Keep Fit 5. Trilan 11 kan een zondag met de voeten hoog gaan zitten vanwege het vrije weekend.

Hieronder volgen nog de resultaten van speelweek 2.
Trilan 1 – Beca 2000 2 : 7-1; Een relatief makkelijke zege voor het vlaggenschip. Andy en Servé hebben het nog steeds zwaar in de mannendubbel en een succesje zou voor veel vertrouwen kunnen zorgen. Helaas nog niet tegen Beca. Servé speelde een spannende single en maar won hem wel.
Trilan 2 – Vridos 1 : 3-5; Voor Trilan stond de eerste thuiswedstrijd op de planning. Na vorige week een nederlaag van 1-7, was het team weer fris en fruitig om deze zondag meer punten te scoren dat vorig weekend! De heren (Kay en Joey) maakte er een spannende pot van waarbij de tweede set met 28-30 verloren werd! De dames (Milou en Chantal) daarin tegen wonnen en daarbij was het eerste punt van deze wedstrijd een feit. Rachelle speelde een moeizame en lastige partij, haar tegenstander maakte weinig fouten. Milou was op de andere baan aan het spelen en won waardoor de stand op 2-2 gebracht werd. Ayham speelde net als vorige week een spannende driesetter, waaraan hij helaas niet aan het langste eind kon trekken en verloor. Joey maakte er ook een spannende driesetter van waarbij de derde set met 19-21 naar de tegenstander gaat. Ayham en Chantal wonnen vrij snel en gemakkelijk. Snel de laatste set kijken van Rachelle en Kay. Helaas werd de derde set verloren met 16-21, totale uitslag 3-5. We zijn natuurlijk blij met de drie punten die we bij elkaar gesnoept hebben, komend weekend naar Iduna BC 2 waar we voor minimaal 4 punten gaan!
Trilan 3 – Wik 1 : 5-3; Ingecalculeerd was het verlies in de single van Martijn tegen good-old Pjotr Even. Jammer was dat de mixen in drie sets werden verloren, anders had het team al direct aan kop gestaan.
Trilan 4 – Weert 1 : 3-5; Lotte en Kelly wonnen samen de dubbel, Kelly won haar enkelspel en Lotte speelde samen met Jorn Corvers de winnende mix. Een enigszins teleurstellende uitslag voor het vierde team.

Trilan 5 – Bbc 4 : 6-2; Eén sterke heer bij de tegenstander zorgde voor het verlies van de twee punten. Shairone en Kevin redden het niet in de spannende mannendubbel, en Denis Peters verloor nipt in twee sets.
Trilan 7 – Echt 3 : 6-2; De heren Chris, Jasper en Hugo bleven dit keer ongeslagen. Beau en Rachelle verloren de vrouwendubbel en Dunja kwam tekort in haar enkelspel. De afsluitende mixen zorgden samen voor een mooie uitslag.
Trilan 8 – Cosmos 2 : 2-6; Onze jonkies tegen de respectabele ouderen uit Eygelshoven. Thiska en Amy wonnen hun enkels maar voor de rest zorgde de ervaring ervoor dat er zes punten mee gingen op de fiets (of toch de auto?) naar Eygelshoven.

Trilan 9 – Weert 8 : wedstrijd uitgesteld.
Trilan 10 – Gronsveld 3 : 6-2; Op basis van de enkelspelen was de stand nog gelijk. Nick en Demi wonnen, Laura en Lars verloren helaas. Het samenspel in dubbel en mix zorgde voor een mooie zege en een nog mooiere koppositie.
Trilan 11 – Olympia 7 : 8-0; Gino, Ilana, Jeslyn en Danique wonnen al hun partijen. Alleen in de singles van Ilana en Danique waren daar drie sets voor nodig. Ook hier is al een mooie koppositie te vermelden.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review