04-okt-2017 : Voorbeschouwing 4 En Resultaten Week 3!

Op zondag 8 oktober komen acht teams thuis in actie. Om half tien starten Trilan 2, 4 en 11 met de opbouw van de gehele sportvloer, zodat ze zelf om tien uur met hun wedstrijden kunnen starten. Trilan 2 speelt tegen het nog ongeslagen Asterix. Trilan 4 speelt tegen het eveneens ongeslagen Geldrop 3. Trilan 11 gaat voor een dikke score tegen Rebeo 6. Om elf uur start Trilan 8 tegen Beek 1. Trilan 5 en 6 starten om twaalf uur tegen respectievelijk Rebeo 1 en 2 en zullen beiden gaan proberen aan te haken bij de koplopers. De laatste wedstrijden van de dag starten om half een en dat zijn Trilan 1, spelend tegen Mariken 1, en Trilan 3, spelend tegen Geldrop 2. Trilan 1 gaat proberen haar koppositie nog verder te verstevigen en Trilan 3 moet weer helemaal top zijn na de domper van vorige week. Trilan 10 is het enige uitspelende team en wel in en tegen Beek, team 2. Tot slot nog een herinnering: op de sportvloer is het niet toegestaan eten te nuttigen. Dit dient op de tribune of in het kleedlokaal te gebeuren. Natuurlijk is alleen het dragen van indoor schoenen toegestaan.

Hieronder volgen nog de resultaten van speelweek 3.
Roosterse 3 – Trilan 1 : 1-7; In een gewijzigde opstelling hadden alleen de heren vandaag stevige tegenstand. Teun had driemaal een driesetter nodig, maar die resulteerden wel in winst. Alleen Ayham wist zijn enkelspel niet te winnen.
Iduna 2 – Trilan 2 : 5-3; Na winst van de dubbel Kay & Joey en enkelspelen van Andy en Milou, kon het team het jammer genoeg niet afmaken in de mixen. De twee driesetters vielen de verkeerde kant op.
Roosterse 4 – Trilan 3 : 6-2; Zonder kopvrouw Nathalie liep het team tegen het eerste verlies aan. Martijn’s enkelspel en de mix van Lars & Bianca redden de eer.
Roosterse 5 – Trilan 4 : 3-5; Alle enkelspelen werden gewonnen. Tel daarbij de winnende mix van Ruben & Anne op, dan zijn er weer vijf punten bij te schrijven voor dit team.

Echt 1 – Trilan 5 : 5-3; Een elke jaar terugkerende wedstrijd die ook nu weer ongekend spannend was met vier driesetters. De dames Suzan en Jenell wonnen hun enkelspel en samen de dubbel.
Echt 2 – Trilan 6 : 4-4; Hier hebben vooral de dames de punten binnen weten te halen in een lastige uitwedstrijd in Echt. Met de nodige pijn en moeite. Bij vijf partijen waren drie sets nodig. Uiteindelijk leverden de damesdubbel, beide damesenkels en een mixen de vier punten voor Trilan 6 op.
Olympia 5 – Trilan 7 : 3-5; Sterke dubbelpartijen plus de overwinning van Jasper in het enkelspel brachten de overwinning voor dit team.

Trilan 8 – Bcm’80 2 : 5-3;In de herendubbel speelde Miquel samen met Joris. Het was goed te zien dat het koppel nog wat aan elkaar moet wennen, toch werd er een niet onverdienstelijk dubbel gespeeld maar ging het punt naar de tegenstanders uit Maasbree. In de vrouwendubbel speelde Demi met Thiska wat inmiddels een goed ingespeeld duo lijkt. De dames wisten het eerste punt van de avond binnen te slepen. Joris speelde de eerste single en wist met goed geplaatste shuttles en tactisch spel de tegenstander te verslaan in twee sets. Thiska speelde de eerste damessingle en won eenvoudig. In de tweede herensingle speelde Koen. Goed te zien is dat het tactisch inzicht van Koen wel goed zit, helaas mist hij het nog wat op kracht waardoor hij de partij aan de sterkere en meer ervaren tegenstander moest laten. Amy speelde een goede partij waarin ze toont een sterke tweede dame voor het team ze won haar partij. In de eerste gemengd dubbel speelde Miquel samen met Amy. De eerste set werd relatief eenvoudig binnengehaald. In de tweede set volgde wat veel foutjes. Gebrand op herstel in de derde set werd deze makkelijk binnengehaald. In de tweede gemengd dubbel hadden Koen en Demi het wat lastiger. De partij werd dan ook helaas verloren. Het team was echter opgelucht de eerste overwinning van het seizoen was binnen met 5-3 winst op Bcm’80 2.
Wik 2 – Trilan 8 : 2-6; In de herendubbel startte het gelegenheidskoppel Jeroen en Koen wat onwennig. Wat je echter wel direct zag in de eerste set was had het koppel een goede mix had van tactisch inzicht bij Koen en slagkracht bij Jeroen. De eerste set werd verloren maar na wat tactische aanwijzingen verliep de tweede set een stuk beter. Uiteindelijk voerde de heren de taken van de aanwijzingen goed uit en trokken de partij in der derde set over de streep. In de damesdubbel had het vaste koppel Demi en Thiska in de eerste set nog wat moeite met de tegenstander maar wonnen deze wel. In de tweede set overrompelden ze echter de wat oudere dames en wonnen de partij. Miquel zou de eerste herensingle spelen, dit zou de eerst single zijn na de blessure van afgelopen jaar. Met goede gevarieerd spel was Miquel dan ook snel klaar met zijn tegenstander. In de eerste damesenkel speelde Thiska een lastige partij tegen haar opponent. De eerste set ging nog verloren maar daarna richtte Thiska zich op en won de twee volgende sets. Koen begon in de tweede herensingle goed en haalde de eerste set binnen. In de tweede set begon het echter wat te happeren en in de derde set moest Koen dan ook alles geven maar kwam uiteindelijk helaas te kort. In de tweede damessingle had Amy meer moeite met haar ervaren tegenstandster. De eerste set werd gewonnen waarna de tweede werd verloren en het neer kwam zoals al vaker die zondag op een derde set. Amy vocht voor wat ze waard was en maakte er een spannende set van maar moest helaas de overwinning aan haar tegenstandster laten. In de eerste mix speelde het vaste koppel Miquel en Amy. In de eerste set leek er weinig aan de hand, echter in de tweede set gooide de tegenstander het over een ander boeg. In de derde set werd dan ook iets gewijzigd aan de speelwijze. Bij een stand van 19-20 mocht Amy serveren en was het geluk aan onze zijde. Inmiddels was het andere koppel Jeroen en Demi allang klaar en had de overwinning binnen. Zo was uiteindelijk ook de tweede overwinning binnen.

Wik 3 – Trilan 9 : 8-0; De vier heren van de tegenstander gaven onze jonkies weinig kans. Het moet wel raak lopen als dit niet de kampioen wordt. Misschien dat het team over een tijdje in de thuiswedstrijd meer kans maakt op winstpunten.
Trilan 9 – Kbc 1 : 7-1; Deze vooruitgeschoven wedstrijd leverde zeven punten op. Best lekker na de 0-8 oorwassing tegen Wik 3. Alleen het enkelspel van Jill werd verloren.
Keep Fit 5 – Trilan 10 : 0-8; Een duidelijke en snelle overwinning waarbij alleen Laura een driesetter nodig had om tot winst te komen. Het team heeft als koploper al een aardige voorsprong opgebouwd!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review