10-okt-2017 : Resultaten Week 4!

Vanaf heden worden de wedstrijdverslagen verzorgd door onze razende reporter Miquel Waterreus. Inzenden van eigen wedstrijdverslag kan natuurlijk nog altijd per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Zoals in de voorbeschouwing reeds aangekondigd was het vierde wedstrijdweekend een druk weekend voor onze wedstrijdtafel. Maar liefst acht teams zouden thuis spelen. Trilan 1 nam het in de tweede divisie op tegen Mariken 1. De heren begonnen de ontmoeting nog wat stroef en moesten helaas na twee gelijk opgaande, spannende sets de overwinning laten aan de gasten. De dames hadden daarin tegen minder moeite met hun opponenten. Na het stroeve begin nam het team de overhand en wist de overige partijen winnend af te sluiten waardoor er met 7-1 werd gewonnen. Door deze overwinning staat Trilan 1 nog altijd aan kop en lijkt het een tweestrijd te gaan worden met Shot 1 dat op drie puntjes staat. Trilan 2, ook spelend in de tweede divisie, nam het op tegen Asterix 1. Vanwege de vroege aanvangstijd was het team uit Rotterdam al vroeg op pad. Het was een gelijk opgaande strijd tussen beide teams. Waar de dames van Trilan 2 de punten binnen haalden in de dubbels en singles deden de heren van Asterix dat voor de Rotterdammers. Voor aanvang van de mixen stond het 3-3. Helaas werden beide mixen met krappe cijfers verloren waardoor het eindresultaat 3-5 werd in het voordeel van de gasten.

Trilan 3, uitkomende in de derde divisie, nam het op tegen Geldrop 2 uit Noord-Brabant. Na het verlies afgelopen week tegen Roosterse was het team gebrand op een overwinning. De draad werd dan goed opgepakt. De partij tegen Geldrop werd veelal beslist met een beslissende derde set waarin Trilan 3 deze middag goed leek te zijn. Van de vijf partijen in drie sets werd het merendeel gewonnen door ons team. Met een 6-2 overwinning mag het team dat afgelopen jaar promoveerde uit de vierde divisie tevreden zijn. Momenteel neem het team de tweede plaats in beslag achter Olympia uit Tegelen. De volgende wedstrijd word gespeeld tegen Veertje in Boekel. Trilan 4, spelend in de vierde divisie, had het eerder die dag ook opgenomen tegen Geldrop, maar dan het derde team. Ook de partij van Trilan 4 was er een waarin vier van de acht wedstrijden werden beslist met een derde set. Trilan 4 wist er daarvan drie te winnen. Naast deze partijen werden er ook nog twee partijen gewonnens waardoor de eindstand 5-3 in het voordeel van Trilan 4 was.

Trilan 5, het hoogst uitkomende team in de regionale competitie, speelde hun wedstrijd tegen Rebeo 1. Bij afwezigheid van Denis Peters nam Sander Andrien zijn plaats over in het team. Het zou helaas niet de dag van onze eerste heer Shairone Soliana worden, bleek achteraf. Hij moet helaas beide gespeelde partijen aan zijn tegenstander laten. Verder werden alle partijen gewonnen door het team waardoor Rebeo werd verslagen met 6-2. Door de overwinning blijft het team meedoen in de kop van het klassement. Trilan 6 nam het op tegen Rebeo 2 in de tweede regionale afdeling. Door de afwezigheid van Memee Jurgen speelde Dunja Winands mee bij het team. De andere afwezige Mike Mesicek werd niet vervangen waardoor Pim Rutten en Jimmy Smeijsters drie wedstrijden zouden spelen. Het team lijkt gezien de klinkende 8-0 overwinning weinig moeite gehad. Door de grote overwinning loopt het team in op de koplopers. Momenteel staat het team op een derde plek met een wedstrijd minder gespeeld.

Trilan 8 nam het in de vijfde afdeling op tegen Beek1. Na de slechte start van de competitie is de stijgende lijn op de ranglijst ingezet. Het team begon wat onwennig met de singles maar leek hier echter niet door van slag geraakt te zijn. De tussenstand was meteen 3-1. De daarop volgende dubbels werden ook gewonnen maar in de mixen verliep het uiteindelijk minder dan gehoopt en deze moesten dan ook beiden worden afgegeven aan het team uit Beek. Door de derde overwinning op rij, vind het team zich inmiddels terug op plek twee met weliswaar een of twee wedstrijden meer gespeeld dan sommige concurrenten. Trilan 10 moest zich op zondagochtend melden in Beek. Gezien de ruime overwinningen die werden behaald lijkt het erop dat ons team weinig tegenstand heeft gehad van Beek 2. Met een klinkende overwinning 8-0 kon het team dan ook weer als koploper van hun afdeling richting Landgraaf terug reizen.

Trilan 11, het jongste team van de club, nam het ook op tegen Rebeo. Beide dubbels en eerste singles werden gewonnen, 4-0 voor Trilan. Daarna volgde helaas twee verliespunten in de tweede singles. Met de mixen nog op het programma was het 4-2 geworden en was nog één puntje nodig voor de overwinning. In de eerste mix werd dit punt met overmacht binnengehaald. Helaas werd de tweede mix verloren. De 5-3 overwinning zou later goed genoeg blijken om uit te lopen op de naaste concurrenten Olympia en Roermond die onderling gelijk speelde.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review