06-nov-2017 : Resultaten Week 5!

Waar het voorgaande weekend een druk weekend was voor de wedstrijdleiding van BC Trilan was het afgelopen weekend rustig voor de leiding met twee thuiswedstrijden. Trilan 1 had een uitwedstijd in Tegelen tegen Olympia 1. Ondanks een ruime overwinning 8-0 was het geen gemakkelijke wedstrijd voor Trilan, drie partijen werden beslist in de derde set en de overige partijen bleven ook spannend tot het eind. Door de ruime overwinning verstevigt Trilan 1 haar positie als koploper. Trilan 2 nam het op tegen Thiela 1 en moest afreizen naar Noord-Brabant. In de singles kwam het team sterk voor de dag en won drie van de vier partijen. In de dubbels en mixen was het echter een ander verhaal, daar werden helaas drie van de vier partijen verloren. De eindstand 4-4 was waar het team het na vijf gespeelde driesetters het mee moest doen.

Trilan 3 mocht voor hun wedstrijd afreizen naar Boekel om het op te nemen tegen Veertje 1. Het team startte goed met winst in beide dubbels. In de singles hadden de mannen het zwaar en verloren hun partijen, maar de vrouwen wisten hun partijen te winnen. Ook in de mixen werden beide partijen in twee sets gewonnen. Door de 6-2 overwinning en het verlies van de koploper, loopt het team in tot op drie punten. Trilan 4 nam het in Gulpen op tegen Keep Fit 1. Door afwezigheid van een aantal heren was Kevin invaller op het team. Het team kende een zware start en verloor de eerste vijf partijen met kleine cijfers. Het eerste punt werd overtuigend binnengehaald in de tweede dames enkel. Daarna volgende nog twee spannende driesetters waarin de punten uiteindelijk gedeeld werden. Helaas een 2-6 nederlaag in Gulpen voor team 4.

Trilan 5 zou het opnemen tegen Keep Fit 2 maar moest vanwege te weinig spelers de wedstrijd afzeggen en deze later inhalen. Trilan 6 moest even op gang komen in de uitwedstrijd bij Roosterse 7. De mannendubbel werd nipt in drie sets verloren. In de vrouwendubbel werd de stand gelukkig weer snel gelijkgetrokken en de aansluitende singles werden ook alle vier op overtuigende wijze gewonnen. Van de twee gemengd dubbels werd er vervolgens nog één gewonnen wat de eindstand bracht op 2-6 voor Trilan. Trilan 7 speelde thuis tegen Weert 3. In de dubbels had het team aan twee sets genoeg om de tegenstander opzij te zetten. De dames wisten in hun singles de lijn goed door te trekken en wonnen ook deze partijen in twee sets, de heren hadden het echter zwaarder en moesten de punten aan de tegenstander laten. In de afsluitende gemengd dubbels werden de punten wel weer binnengehaald door Trilan (6-2).

Trilan 8 speelde hun wedstrijd in Belfeld op de vroege ochtend tegen Good Luck 1. Door afwezigheid van twee dames uit het team ging Rachelle Jevsinak mee als vervangen. Het zou een zware ochtend worden door de sterke tegenstander die in Belfeld op het team wachtte. In de meeste partijen bleef het team ondanks veel strijd ver verwijderd van winst. Alleen in de eerste mix leek het behalen van een puntje mogelijk, maar helaas werd deze partij na een spannende driesetter verloren (0-8). Trilan 9 ging op bezoek bij Rally 5 in Maastricht. De tegenstander had weinig in te brengen tegen het team van Trilan. Alleen de tweede mannenenkel werd in een spannende driesetter beslist, 8-0.

Trilan 10 speelde thuis tegen Weert 10. In de dubbels had het team de overhand en deze werden gewonnen. In de singles moesten echter drie partijen aan de tegenstander worden gelaten. Met een gelijke stand van 3-3 moesten de gemengd dubbels nog worden gespeeld. Uiteindelijk werden ook hier de punten gedeeld waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel 4-4. Alles bij elkaar geteld een goed weekend voor Trilan met 5 overwinningen, 2 gelijke spelen, helaas 2 verliespartijen en 1 afgelastte partij.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review