08-nov-2017 : Resultaten Week 6!

Afgelopen weekend stond alweer de zesde speeldag op het programma. In de verschillende divisies en afdelingen begint de ranglijst vorm te krijgen. Trilan 1 nam het thuis op tegen Shot 1 uit het Brabantse Dongen. Het was een bepalende wedstrijd tegen de nummer 2. Het werd een spannende partij met liefst vier partijen die beslist werden in een derde set. De heren Andy en Teun begonnen voortvarend aan de partij en wonnen in twee sets. Daar waar de heren hun partij wonnen werd in de damesdubbel het eerste verlies van dit seizoen geleden. In de daarop volgende singles kwam Trilan sterk voor de dag. Serve spelend in de eerste enkel kon twee sets goed mee. Helaas werd de derde set met een groter verschil verloren. Beide dames singles, gespeeld door Milou en Macey, werden in drie sets in het voordeel van Trilan beslist. In de tweede herensingle werd het in de eerste set spannend, maar na verlenging wist Teun de set te winnen. In de tweede set had hij beduidend minder moeite met de tegenstander en won deze set met overmacht. Met een 4-2 tussenstand werd gestart aan de afsluitende mixpartijen. Helaas werden beide partijen verloren waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Trilan 2 speelde thuis tegen DKC 3. Het werd een zware partij aangezien er werd verloren met 1-7. Het lichtpuntje van de wedstrijd was voor Andy die na verlenging de eerste set verloor, de tweede set eenvoudig won en na een flinke achterstand de derde set in de verlenging naar zich toe trok. Trilan 3 nam het op tegen SCC 1 uit Stein. In de dubbels werden de punten verdeeld. In de aansluitende singles kwam SCC sterk voor de dag en won drie partijen. Door de 2-4 stand was een gelijkspel het best haalbare resultaat. Beide mixen waren spannend en hadden een derde set nodig om te bepalen wie er met de punten vandoor ging. In beide partijen trok Trilan de winst naar zich toe. Een gelijkspel was daardoor het resultaat.

Trilan 4 speelde thuis tegen het tweede team van SCC. Team 4 begon sterk aan de partij met winst in de dubbels. In de aansluitende singles werden de punten gedeeld. De heren verloren hun partijen, maar de dames winsten die van hun te winnen. Na verlies in de mixen was, niet voor het eerst deze dag, 4-4 de uitslag. Trilan 5 mocht het in de regionale competitie ook opnemen tegen SCC. Door blessures moest er worden geïmproviseerd met de opstelling en werd er met liefst vijf dames gespeeld. In de dubbels werden de punten gedeeld door winst van de heren en verlies van de dames. In de aansluitende singles werd het verschil gemaakt met SCC, alle singles werden gewonnen. Tussenstand 5-1 met de mixen nog te gaan. Hier werden de punten gedeeld, 6-2 winst.

Trilan 6 speelde thuis tegen Roermond 1. De dames van team 6 zouden 2 wedstrijden spelen door het blessureleed bij Trilan 5. Getracht werd dan ook de partijen kort te houden en de winst snel veilig te stellen. Helaas werd een single en de eerste mix verloren maar 6-2 was een goed resultaat voor de ranglijst die Trilan 6 aanvoerd in hun afdeling. Trilan 7 speelde door afwezigheid met twee invalsters. Ondanks de ervaring miste de invallers nog wedstrijdritme en moest Trilan 7 het doen met een 4-4 gelijkspel.

Trilan 8 mocht voor het derde achter een volgende weekend een lange reis maken naar Noord-Limburg. Dit weekend werd het Sevenum waar Pupke zich huisvest. Ook Trilan 8 nam een reserve dame mee. Voor Rachelle was dit het tweede opeenvolgende weekend dat ze mocht invallen bij team 8. De herendubbel werd door Jeroen en Joris verloren, de dames wisten hun partij echter eenvoudig te winnen. Na de dubbels werden eerst de beide damespartijen gespeeld. Amy toonde haar progressie in de loop van het seizoen en wist haar partij te winnen, ook voor Rachelle ging de single beter, maar deze werd nog niet gewonnen. In de herensingle won Joris ondanks schoonheidsfoutjes de partij toch relatief eenvoudig in twee sets. In de eerste herensingle had Miquel het echter een stuk lastiger. De partij had drie sets nodig om een winnaar te bepalen. Helaas ging het punt naar de tegenstander (22-24, 21-16, 21-23). Tussenstand 3-3 met de mixen nog op het programma. Trilan wist deze beide na drie sets te winnen, waardoor met een overwinning 5-3 huiswaarts gekeerd kon worden.

Trilan 9 nam het in Echt op tegen Echt 5. Na een aantal spannende partijen waarin winst en verlies dicht bij elkaar lagen was de uitslag uiteindelijk 3-5 in het voordeel van de thuisspelende ploeg. Trilan 10 speelde thuis tegen United 4. Trilan had geen enkele moeite met het uitteam en won de wedstrijd overtuigend met 8-0. Het team gaat momenteel fier aan kop met liefst veertien punten voorsprong op de concurrentie. Trilan 11 mocht in eigen huis de dag afsluiten tegen Roermond 4. Het team wist hun partij met een 6-2 overwinning af te sluiten. Alles bij elkaar opgeteld werd afgelopen weekend vijf maal gewonnen, vier maal gelijkgespeeld en twee keer verloren. Ondanks de vele blessures vooral bij de C/D-Selectie van Trilan is het geen slecht weekend geweest. Echter te hopen de voor de trainers en spelers is dat de geblesseerde spelers snel weer fit worden zodat de teams weer allen op eigen sterkte kunnen spelen.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review