14-nov-2017 : Resultaten Week 7!

Trilan 1 nam het in Veghel op tegen Veghel 1. Op papier was Trilan de favoriet als leider van het klassement. Deze favorietenrol werd door het team waargemaakt, op een paar spannende sets na werd een duidelijke overwinning binnengehaald. Alleen de mannendubbel en een single werden verloren, 2-6 voor Trilan 1. Trilan 2 had op zaterdag een lange rit voor de boeg richting Wateringen. Het was een beslissende partij voor het team. Winst was noodzakelijk om aansluiting te houden. Het werd helaas een moeilijke dag voor het team. Na winst in de beide damessingles en een mix was 3-5 verlies het best haalbare resultaat in Zuid-Holland.

Trilan 3 reisde voor een avondwedstrijd op zaterdag af naar Tegelen tegen Olympia 2. Een partij met vier wedstrijden die in een derde set werden besloten. Beide teams wisten er drie te winnen. Ook een aantal sets werden na verlenging besloten ook dit was in evenwicht voor beide teams. Het was een spannende partij tussen de nummer 1 en 2 van de poule. Helaas was de winst voor Olympia, 5-3. In de poule van Trilan 3 is echter nog niets beslist met de eerste zes teams binnen acht punten van elkaar. Trilan 4 was samen met Trilan 3 afgereisd naar Tegelen en nam het op tegen Olympia 4. In deze partij waren de verschillen groot. Helaas wist het team slechts één puntje binnen te halen waardoor het team een aantal plekken zakte op de ranglijst en zich langzaam aan zorgen moet maken voor hun positie in de poule.

Trilan 5 reisde samen met Trilan 6 af naar Maastricht voor hun wedstrijden tegen Rally. Na een aantal keer bij een verkeerde sporthal, kwamen beide teams met wat vertraging aan in de juiste sporthal. Trilan 5 speelde tegen het eerste team van Rally. Team 5 speelde met vier dames om Suzan en Jenell nog wat te ontlasten vanwege hun lichte blessures. Het won met 2-6 van de koploper en klom op naar de vierde plek met een wedstrijd minder gespeeld. De top vier binnen drie punten van elkaar biedt nog genoeg perspectief voor de restende wedstrijden van het seizoen. Trilan 6 speelde tegen Rally 2 door de vertraging vanwege de slecht aangegeven wedstrijdlocatie konden helaas maar zes wedstrijden worden gespeeld. In deze wedstrijden waren de resultaten wisselend. De dames wisten hun partijen te winnen, de heren hadden meer moeite en verloren uiteindelijk hun partijen. Met 3-3 als voorlopig eindresultaat is afgesproken dat de overige twee wedstrijden nog worden ingehaald mocht dit voor de uitslag van de competitie nog bepalend zijn.

Trilan 7 had een korte reis naar Heerlen op de planning voor een wedstrijd tegen de nog ongeslagen koploper Palemig. Het werd een zware wedstrijd voor Trilan 7, beide damessingles werden na een beslissende derde set gewonnen. De overige partijen moesten in twee sets aan de tegenstander worden gelaten waardoor 6-2 het best mogelijke resultaat was gebleken. Trilan 8 reisde af naar Weert om te spelen tegen het lokale vierde team. Team 8 speelde bleek achteraf voor het laatst met Demi bij de dames. Door aanhoudend blessureleed heeft ze besloten per direct te stoppen met het spelen van competitiewedstrijden. Tijdens haar afscheid heeft ze ervoor weten te zorgen met Joris in de mix dat het team niet met een 8-0 nederlaag huiswaarts moest keren. Maar de 7-1 nederlaag was wel een vertekend beeld van de wedstrijd waar meer had ingezeten voor ons team. Demi voorlopig bedankt en hopelijk ben je snel weer volledig hersteld.

Trilan 9 had een vrij weekend en ook Trilan 10 had het weekend vrijaf na het terugtrekken van het team van Victoria. Trilan 11 speelde tegen United 5. Door een klinkende 7-1 overwinning in een wedstrijd waar het op de tweede damessingle na geen moment spannend was, loopt het team nog verder uit op de concurrentie en lijkt het er voorzichtig op dat het eerste kampioensteam voor dit seizoen zich al vroeg in het competitieseizoen zich zal melden.

Terugkijkend op het gehele weekend was het geen beste weekend voor Trilan, drie overwinningen tegen zes nederlagen en twee teams die vrijaf hadden was voor dit uitweekend het resultaat waarmee de club het moet doen. Komend weekend belooft weer een druk weekend te worden in Ter Waerden waar alle elf teams thuis spelen en ook de sponsoren van dit seizoen gepresenteerd worden.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review