21-nov-2017 : Resultaten Week 8!

Afgelopen weekend werd de achtste speelronde afgewerkt in de verschillende competities. De zondag begon wat onwennig. Na het plotseling overlijden van topbadmintonner Erik Meijs als gevolg van een zwaar auto ongeluk in Duitsland, werd besloten één minuut stilte te houden voor aanvang van de eerste wedstrijden. Zestig seconden lang een indrukwekkende stilte! Trilan 1 nam het op tegen Bbc 1. Ons team kende met twee invallers bij de dames die een dubbele wedstrijd speelden, en Joey nieuw bij de heren, weinig moeite met de tegenstander. Één partij moest weliswaar na drie sets aan de tegenstander worden gelaten. De overige partijen werden echter in twee sets beslist in het voordeel van Trilan.

Trilan 2 nam het op tegen Duinwijck 6, de club uit Haarlem waar in het verleden Erik Meijs heeft gespeeld. Na de minuut stilte voor aanvang van de partij, werden de dubbels gespeeld waarbij de heren van Trilan goed van start gingen en de eerste set wonnen. De twee volgende sets bleven spannend maar helaas ging het punt naar Duinwijck. De dames wisten hun partij in twee sets te winnen maar deden dit na een spannende verlenging in de tweede set. In de singles bleef het elke partij lang spannend. De partij van Rachelle werd na twee sets winnend afgesloten. De andere drie partijen hadden echter een derde set nodig, helaas werden deze uiteindelijk verloren. Met een 2-4 achterstand moesten de mixen nog worden afgewerkt. De mixen werden gewonnen, maar in de eerste mix was hiervoor wederom een derde set nodig. 4-4 was uiteindelijk de uitslag, maar het team had het gevoel dat er meer had ingezeten na alle verloren driesetters zoals al vaker was gebeurd dit seizoen.

Trilan 3 speelde tegen het tweede team van Bbc. Net als het eerste team van Trilan had ook het derde team weinig moeite met het team uit Bocholtz. Hier werd net als bij het eerste team een 7-1 overwinning geboekt. Trilan 4 speelde tegen het derde team uit Bocholtz. Hier waren de rollen omgedraaid, dit maal had het team van Bbc helaas de overhand en won deze wedstrijd met 1-7. Trilan 5 nam het op tegen Victoria 2. Er werden vijf partijen besloten na een derde set. Helaas moest het team er hiervan vier aan de tegenstanders uit Hoensbroek laten. Tel daarbij nog het verlies van de tweede mix na twee spannende sets, en het team verloor jammerlijk de wedstrijd met 3-5. Trilan 6 speelde tegen Victoria 3. Daar waar team 5 moeite had met de Victorianen was dit voor team 6 niet het geval. Zij speelde het team zoek en wonnen de partij met een white wash.

Trilan 7 was ons derde team dat het op nam tegen een team van Victoria. Team 7 dat speelde met invalster Amy die deze dag twee teamwedstrijden zou spelen, kende in de herenpartijen weinig moeite en won deze alle drie. Voor de damespartijen was het echter andersom, deze werden door het team van Victoria gewonnen. De twee mixen zou bepalen wie de wedstrijd zou winnen of dat beide teams genoegen moesten nemen met een gelijkspel. De eerste mix werd snel gewonnen met overtuigende cijfers. In de tweede mix kostte dit meer moeite, maar ook hier werd een overwinning behaald. Trilan 8 dat het dit seizoen lastig heeft met nog een aantal onervaren spelers in de senioren competitie kreeg de koploper uit Venray op bezoek. Uit was de wedstrijd in een 0-8 nederlaag geëindigd, hierdoor was ieder punt in de thuiswedstrijd mooi meegenomen. Amy wist dit punt binnen te slepen voor het team, maar meer zat er helaas niet in.

Trilan 9 speelde tegen Roosterse 9. Deze wedstrijd kende vier partijen die een derde set nodig hadden om een winnaar aan te wijzen, deze partijen werden uiteindelijk gelijk verdeeld. In de overige partijen was een duidelijk winnaar aan te wijzen, drie keer was dit in het voordeel van Trilan waardoor het team een 5-3 overwinning behaalde op het team uit Roosteren. Trilan 10 speelde tegen Wik 5. In vier partijen kon al snel een duidelijk winnaar worden aangewezen. Drie maal was dit het team van Trilan. Van de overige vier partijen waren er twee die een derde set nodig hadden, in beide partijen zelfs een verlenging. Deze partijen werden uiteindelijk gedeeld. Met daarbij het verlies van één partij in twee sets, kon het team een 6-2 overwinning bijschrijven aan dit seizoen. Trilan 11 speelde een wedstrijd tegen KBC 3. Het team van Trilan kende weinig tegenstand van het team uit Kerkrade en stuurde het team het met een 8-0 nederlaag huiswaarts. De uitslagen voor dit weekend waren na de teleurstellende resultaten uit speelweek 7 ditmaal positief voor Trilan: 7x overwinning, 3x nederlagen en 1x gelijkspel was het resultaat voor speelweek 8.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review