06-dec-2017 : Resultaten Week 9!

Na weekend waarin gestreden werd om de Limburgse titels, stond afgelopen weekend de negende speelronde op het programma in de verschillende competities. Trilan 1 reisde af naar Arnhem voor hun wedstrijd tegen Beca 2000 2. Het eerste team had geen moeite met hun tegenstanders in Arnhem en trakteerde de thuisspelende club op een grote nederlaag. 0-8 voor Trilan in een partij waar weinig spannende momenten te beleven waren. Trilan 2 was op zaterdagmiddag en -avond afgereisd naar Giessenburg voor hun wedstrijd tegen Vridos 1. Team 2 had het zwaar tegen Vridos en werd laat in de avond huiswaarts gestuurd na een 7-1 nederlaag. Er waren mogelijkheden geweest tot meer, zo werd de tweede gemengd dubbel verloren na drie sets die allen een verlenging kenden.

Trilan 3 had een kortere reis voor hun uitwedstrijd tegen Wik 1 in Munstergeleen. Het team kende een moeilijke start en verloor de eerste drie partijen. Daarna werd echter orde op zaken gesteld door drie enkel partijen te winnen. Aan het einde van de wedstrijd werden in de gemengd dubbels de punten verdeeld (4-4). Trilan 4 ging op pad naar Weert voor hun wedstrijd tegen het lokale eerste team. Team 4 had het moeilijk tegen het team van Weert en moest huiswaarts keren zonder punten voor Trilan, 8-0. Trilan 5 mocht voor een uitwedstrijd naar Bocholtz tegen Bbc 4. Trilan 5 speelde met twee heren en twee dames. Bij de dames viel Beau wegens aanhoudende blessures in het team in. Bij de heren was Shairone afwezig nadat hij met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig is hij weer thuis, beterschap! Het team won met 2-6 en moest alleen in de mannendubbel en de eerste single het punt laten aan het team uit Bocholtz.

Trilan 7 ging voor hun uitwedstrijd op pad naar Echt om te spelen tegen het derde team. Het team dat zonder invallers speelde moest alleen in de eerste dames single afgeven, de andere partijen werden alle gewonnen door het team van Trilan. Vier partijen hadden een derde set nodig om een winnaar aan te wijzen maar deze werden allen in het voordeel van Trilan besloten. Trilan 8 wordt al enige tijd geteisterd door klein en groot blessureleed. Twee dames hebben helaas moeten afhaken in de competitie. Amy heeft wegens blessure leed de Limburgse moeten laten schieten en heeft nog altijd onderzoeken lopen en Miquel mocht niet spelen vanwege een ontsteking aan de enkel en/of achillespees. Team 8 aangevuld met Rachelle en Cynthia moest het in de buurgemeente Eygelshoven opnemen tegen Cosmos 2. Het team sleepte net als in de thuiswedstrijd twee punten binnen door het winnen van een dames single en een heren single.

Trilan 9 speelde in Weert tegen het achtste team van Weert. Verlies in de mannendubbel en eerste damessingle betekende dat Trilan wel de andere zes partijen winnend afsloot en terug naar Landgraaf reisde met een 2-6 overwinning op zak. Trilan 11 nam het in Tegelen op tegen Olympia ’56 7. Het team van Trilan, dat sinds het begin van het seizoen ruim aan kop gaat, moest weliswaar drie partijen aan de tegenstanders laten maar staat na de 3-5 overwinning inmiddels twintig punten los van de naaste concurrenten. De volgende wedstrijd is pas op 7 januari 2018, maar dan kan het team ook direct kampioen worden bij de jeugd onder 13 jaar. Trilan 6 en 10 hadden afgelopen weekend een vrije ronde. Met vijf overwinningen, drie nederlagen, een gelijkspel en twee teams zonder wedstrijd is het weekend voor Trilan algeheel positief geëindigd. Komend weekend wordt het weer druk in Sporthal Ter Waerden met tien thuisspelende teams.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review