06-jan-2018 : Resultaten Week 11!

In het weekend van 18 december gingen de teams uit de Bondscompetitie op pad voor hun tiende wedstrijd, aangezien speelweek 10 vanwege de weersverwachtingen uitgesteld was. De teams in de regiocompetitie hadden vrijaf en konden al een week genieten van hun vakantieperiode.

Trilan 1 ging op pad naar Nijmegen voor hun wedstrijd tegen Mariken 1. De heren hadden het in de mannendubbel lastig tegen hun tegenstanders en verloren de partij in twee sets. In de vrouwendubbel raakte een van de dames bij de tegenstander geblesseerd waardoor de partij moest worden opgegeven. Door de blessure was de dame niet in staat de wedstrijd verder te spelen waardoor ook de eerste single en eerste mix werden gewonnen zonder te spelen. De overige vier partijen gingen gelijk op. Twee hiervan hadden een derde set nodig om een winnaar aan te wijzen. Alle partijen gingen naar Trilan waardoor er terug naar Landgraaf kon worden gekeerd met een 7-1 overwinning.

Trilan 2 reisde af richting Zuid-Holland voor hun wedstrijd in Rotterdam tegen Asterix 1. In de dubbel hadden onze heren het lastig en konden de partij helaas niet winnen. De dames hadden het ook lastig in hun dubbel maar wisten deze wel winnend af te sluiten. In de singles werden beide herensingles verloren. De eerste damessingle ging gelijk op en in de tweede en derde set was er een verlening nodig om een winnares aan te wijzen. Helaas werd dit de dame van Asterix. In de tweede damessingle werd daarin tegen eenvoudig de winst binnen gehaald. In beide mixen bleef de spanning lang in de partijen uiteindelijk werd er een gewonnen en een verloren door Trilan waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-5 nederlaag voor Trilan. Inmiddels is het team van de laatste plaats af maar moet de inhaalwedstrijd tegen Iduna ruim winnen om handhaving nog mogelijk te maken.

Trilan 3 speelde in Geldrop tegen het tweede team van de club. Het was een lastige wedstrijd waarin de dames Mirella en Nathalie alleen hun partijen wisten te winnen waardoor de partij werd afgesloten in de 3-5 nederlaag met winst in de DD, VE1 & GD2. Trilan 4 speelde ook in Geldrop tegen het derde team van de club. Het team heeft het dit jaar lastig en heeft met nog een aantal wedstrijden op het programma de zware taak om handhaving nog proberen te halen. Ook in deze wedstrijd had het team het lastig en werden helaas maar twee partijen maar gewonnen. Het laatste speelweekend van 2017 werd afgesloten met drie nederlagen en een overwinning. Aan alle sporters fijne feestdagen en alvast een gelukkig en sportief 2018 gewenst.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review