12-jan-2018 : Stand Van Zaken Competitieteams!

Het eerste competitieweekend van 2018 is al achter de rug maar we willen u het artikel over de stand van zaken bij alle competitieteams van eind 2017 zeker niet onthouden. Helaas konden we het niet eerder publiceren. Voor we weer starten met de laatste maand van de competitie gaan we kort kijken hoe de verschillende teams van Trilan ervoor staan ten aanzien van hun gestelde doelstelling. Over de doelstelling van de meeste teams kunnen we het kort houden. In de nationale divisies is alleen voor Trilan 1 het doel direct weer te promoveren na de degradatie van afgelopen seizoen. De overige teams hebben als doelstelling om te handhaven. In de regionale klassen is de doelstelling voor alle teams ook om te handhaven.

Trilan 1 staat na tien wedstrijden fier aan kop met dertien punten voorsprong op de nummer twee. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd of het team hun doelstelling behaalt en zodoende direct na een jaar afwezigheid weer terug promoveert naar het tweede niveau van Nederland. Trilan 2 dat afgelopen seizoen promoveerde uit de derde divisie staat momenteel op de zevende plek met een achterstand van tien punten op de nummer zes. Met nog slechts vier wedstrijden te gaan rust er nog een zware taak op het team om handhaving veilig te stellen.

Trilan 3 dat afgelopen seizoen promoveerde uit de vierde divisie staat momenteel op een verdienstelijke derde plek en lijkt daarmee hun doelstelling te halen. Maar wie weet zit er met een goed slot van het seizoen nog meer in voor dit team. Trilan 4 speelt dit seizoen wederom in de vierde divisie. Maar het team heeft het dit jaar moeilijk en staat momenteel zevende met een achterstand van elf punten op de concurrent op plek zes lijkt het onmogelijk om dit seizoen handhaving veilig te stellen.

Trilan 5 staat momenteel op plek vier in de hoofdklasse van de regionale competitie. Dit seizoen is het afwachten hoeveel teams er zullen promoveren naar de vierde divisie. Echter bij een eventuele degradatie van team 4 is promotie van team 5 gewenst om volgend seizoen wederom vier teams actief te hebben in de nationale competitie. Gezien de eerste vier teams redelijk dicht bij elkaar staat is er echter nog van alles mogelijk voor dit team. Trilan 6 staat in afdeling twee van de regionale competitie op plek . Ze staan vijf punten achter de koploper Echt maar hebben een wedstrijd minder gespeeld. Er is dus nog een goede mogelijkheid voor het team om kampioen te worden.

Trilan 7 staat in de derde afdeling op een tweede plek op gepaste afstand van de koploper. Meer dan een tweede plek lijkt er dan ook niet in te zitten. Trilan 8 staat momenteel op de zevende plek in afdeling vijf met nog vijf wedstrijden te gaan kan het team mogelijk nog een kleine stijging op de ranglijst maken. Maar gezien er negen teams in deze afdeling zitten, zal er ook nog voor de onderste twee teams moeten worden gewaakt. Trilan 9, het team in de oudste jeugdklasse, staat momenteel vijfde in hun klasse en mag nog voorzichtig naar boven kijken op de ranglijst. Voor het eerste jaar in de oudste klasse speelt het team echter een goed seizoen.

Trilan 10 staat aan kop in de klasse onder vijftien jaar. Met een ruime voorsprong van zeventien punten lijkt het slechts een kwestie van tijd voor dit team gehuldigd kan worden als kampioen. Trilan 11, het jongste team, staat met nog slechts drie wedstrijden te gaan in hun klasse twintig punten voor op de concurrentie. Wanneer het team minimaal vijf punten binnen haalt in de eerste volgende wedstrijd, zal het niet meer in te halen zijn door de andere teams en is dit team de eerste kampioen voor BC Trilan in het seizoen 2017-2018.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review