13-jan-2018: Resultaten Week 11 (deel 2)!

Trilan 11 Kampioen! Trilan 11, bestaande uit Gino, Jeslyn, Ilana, Aneesha en Danique, is afgelopen weekend het eerste team van het seizoen 2017-2018 dat kampioen is geworden. Trilan 11 won met 7-1 uit bij Rebeo 6 en kwam hierdoor op 53 punten uit acht wedstrijden in hun afdeling. Met een grote afstand van 27 punten mag het team zich met nog twee wedstrijden te gaan, al tot kampioen kronen. Bij de volgende thuiswedstrijd zal het team in onze eigen hal worden gehuldigd.

Trilan 2 speelde een belangrijke inhaalwedstrijd tegen de nummer zes van de ranglijst Iduna 2. Een grote overwinning was noodzakelijk om de kans op handhaving nog mogelijk te houden. De teams waren redelijk gelijk aan elkaar gezien de vijf partijen die een derde set nodig hadden om een winnaar aan te wijzen. Het voordeel was aan de zijde van Trilan aangezien drie van de vijf partijen werden gewonnen na een derde set. De overige partijen wist het team in twee sets binnen te halen waardoor de wedstrijd eindigde in 6-2 voor Trilan en de kansen op handhaving daarmee weer een beetje liet groeien. In de laatste drie wedstrijden moet echter nog een gat van zes punten worden gedicht met Iduna 2.

Trilan 3 speelde hun inhaalwedstrijd tegen Roosterse 4. Het derde team had een moeilijke wedstrijd. De dames wisten hun partijen te winnen, de heren verloren daarin tegen hun wedstrijden. In de mixen besliste Roosterse de wedstrijden in hun voordeel, 3-5 nederlaag voor team 3. Trilan 4 speelde hun inhaalwedstrijd ook tegen Roosterse maar dan het vijfde team daarvan. Het team speelde tegen een van de potentiele kampioenen van hun afdeling terwijl het zelf vecht tegen degradatie. Het team leverde een goede wedstrijd maar verloor helaas met 3-5. De kans op lijfsbehoud is hierdoor verder afgenomen. Het gat met lijfsbehoud is inmiddels twaalf punten.

Trilan 5 speelde tegen concurrent Rebeo 1 voor promotie naar de vierde divisie. Het zou een spannende wedstrijd worden met maar liefst zes partijen die een derde set nodig hadden en een partij met een verlenging tot 28-30. Helaas werden van de zes driesetters er vier verloren. De overige partijen werden gelijk verdeeld waardoor het team verloor met 5-3. Trilan 6 speelde tegen het tweede team van Rebeo en wist hun wedstrijd eenvoudig te winnen (1-7), helaas moest het punt voor de tweede mannenenkel aan de tegenstander worden gelaten na drie sets.

Trilan 8 moest voor hun laatste uitwedstrijd van het seizoen naar Beek. Het gehavende team van dit jaar had op een aantal posities spelers gedraaid om voor het meest optimale resultaat te gaan. Helaas pakte niet alle wijzigingen uit zoals gehoopt en verloor het team met 2-6. Trilan 9 speelde tegen Brunssum 3. Het krachtsverschil op de ranglijst werd ook duidelijk gemaakt op de baan. Het team kende geen tegenstand van het team uit Brunssum en won de partij met 8-0.

Trilan 10 speelde tegen Beek 2. Het team van Trilan ligt op koers voor het kampioenschap en liet dit ook blijken tegen het team van Beek, door een 8-0 winst. Trilan 10 staat op dit moment tien punten voor met nog drie wedstrijden te spelen. Gezien Weert 10 op plek twee nog drie wedstrijden te spelen heeft is het team nog geen kampioen, echter midweeks wordt er door beide teams een wedstrijd ingehaald en kan het team kampioen worden.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review