15-jan-2018 : Resultaten Week 10!

Afgelopen week zijn op dinsdag, woensdag en vrijdag verschillende inhaalwedstrijden gespeeld uit de tiende speelronde die op zondag 10 december waren afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden. Op dinsdag was het de beurt aan team 5 en team 6. Beiden speelden hun wedstrijden thuis tegen het eerste en tweede team uit Echt. Voor Trilan 5 was winst noodzakelijk om aansluiting en de mogelijkheid op promotie levendig te houden. Het begin in de herendubbel was zwaar en onze heren moesten de partij aan de tegenstanders uit Echt laten. De dames waren daarin tegen wel goed van start en wonnen hun partij in twee sets. Na de dubbels werd vervolgd met de singles. De eerste heren single werd gewonnen en na een lange zware partij was dit ook het geval voor de eerste dames single. In de tweede heren single had Denis het moeilijk en verloor de partij helaas ook. In de tweede dames single werd de winnende lijn doorgetrokken. In de afsluitende mixen werd de eerste mix makkelijk gewonnen. In de tweede mix ging het steeds gelijk op maar viel het helaas de kan van het team uit Echt uit. Een 5-3 overwinning was het resultaat.

Team 6, spelend tegen het tweede team uit Echt, maakte er een spannende wedstrijd van met liefst vijf partijen die na een derde set werden beslist. Helaas gingen van deze partijen er vier naar het team uit Echt. Verder werd nog de herendubbel verloren waardoor het resultaat 3-5 niet ten goede kwam voor de kampioensaspiraties van het team. Op woensdag speelde Trilan 10 tegen Keep Fit 5. Het team dat dit seizoen kampioen wilt worden, had weinig tegenstand van het team uit Gulpen en won de partij met 8-0. Voor dit team werd het afwachten wat Weert 10 zou doen bij hun inhaalwedstrijd op donderdag. Bij een slecht resultaat van dit team kon het namelijk al kampioen zijn anders moest dit in het weekend worden bewerkstelligd.

Op vrijdag was het de beurt aan Trilan 1 dat ook kampioen wilt worden in de tweede divisie en daarmee terug wil promoveren naar de eerste divisie. Het team speelde een goede wedstrijd en verloor helaas de herendubbel en de tweede single redelijk kansloos.. Trilan 1 speelt komend weekend tegen Shot 1 de nummer twee in de competitie. Bij een winst met zeven punten of meer kan Trilan 1 zich verzekeren van het kampioenschap en promotie naar de eerste divisie.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review