18-jan-2018 : Resultaten Week 12!

Het seizoen nadert het einde met nog slechts een paar speelweekenden te gaan worden al verschillende teams kampioen in de verschillende competities. Dit weekend is Trilan weer een kampioen rijker geworden. Ditmaal was het Team 10 dat kampioen werd in de klasse onder 15 jaar. Het team bestaande uit Nick, Lars, Demi en Laura, speelde hun wedstrijd uit tegen United en had aan zes punten genoeg om kampioen te worden zonder afhankelijk te zijn van de concurrentie. Bij aankomst bleek het thuisspelende team niet genoeg spelers te hebben. Hierdoor konden drie partijen niet worden gespeeld en waren deze punten al binnen. In de damesdubbel werd nog verloren, maar in de andere partijen was het team van Trilan de winnaar waardoor er met 7-1 werd gewonnen en het kampioenschap definitief voor Trilan was.

Trilan 1 speelde uit tegen een rechtstreekse concurrent voor het kampioen Shot 1. Bij een 7-1 of grotere overwinning zou voor Trilan 1 ook het kampioenschap en promotie naar de eerste divisie binnen zijn. Het eerste team ging goed van start en won de beide dubbels in twee sets. De aansluitende singles werden helaas door de heren verloren en dus moest het kampioensfeest nog worden uitgesteld. De dames wisten hun partijen wel te winnen. De afsluitende mixen vielen ook ten prooi voor Trilan 1 waardoor het team nog slechts één punt verwijderd is van het kampioenschap. Komend weekend kan tegen Veghel 1 het kampioenschap dan ook definitief veilig gesteld worden. Wees hier dan ook allen bij vanaf 13.00 uur in sporthal Ter Waerden.

Trilan 2 ging op bezoek bij DKC 3 dat koploper is in hun poule. Het werd een zware wedstrijd voor het tweede team en een 8-0 nederlaag was onoverkomelijk. Handhaving lijkt dan ook een zware klus te worden met negen punten achterstand en nog slechts twee wedstrijden te spelen. Trilan 3 ging op bezoek in Stein tegen het eerste team. Het team dat goed leek mee te doen voor het kampioenschap in de derde divisie had het moeilijk in Stein en verloor de wedstrijd met 6-2. Door een 6-2 winst van de koploper is deze uitgelopen naar dertien punten met slechts twee wedstrijden te gaan lijkt dit gat net te groot voor het derde team.

Trilan 4 dat het dit jaar zwaar heeft in de vierde divisie speelde tegen het tweede team van Stein. De sterk spelende dames wisten vier partijen waarin zij uitkwamen te winnen waardoor de wedstrijd onbeslist eindigde in een 4-4 gelijkspel. Trilan 5 speelde in de regiocompetitie tegen het derde team van wederom Stein. Helaas speelde het vijfde team een zware wedstrijd waarin de vorm die nodig was voor winst niet werd gevonden. Sterk spel van Denis zorgde voor twee punten, één in de mix met zijn partner Jenell en één in de single na drie zwaar bevochten sets. Er kwam nog een punt voor rekening van Veerle die haar single eenvoudig won. Maar verder dan drie punten wist het team helaas niet te komen.

Trilan 6 ging op bezoek in Roermond om te spelen tegen het eerste team. Over de kwaliteit van de veren shuttles was het team niet te spreken wat leidde tot veel frustraties onder spelers van het team. Helaas is dit een factor waaraan niets te doen is, een 4-4 gelijkspel was het eindresultaat. Trilan 7 ging op bezoek bij United 2. Het team kende een zware middag en kwam helaas niet verder dan een 6-2 nederlaag. Trilan 8 begon thuis met een wedstrijd tegen Pupke 1 aan de laatste reeks thuiswedstrijden van het seizoen. Inmiddels voelt het team de hete adem van de teams onder zich in de nek. Met twee wedstrijden tegen de nummer laatst en voorlaatst achter elkaar was dit een goed moment hier verandering in te brengen. Dat het team gemotiveerd was, was goed te zien. Het liet niks van het team uit Sevenum heel. Van de zestien gespeelde sets bleef het team uit Sevenum liefst negen keer onder de tien punten. De eindstand werd 7-1 nadat helaas de VE1 verloren werd.

Trilan 9 speelde thuis tegen Echt 5. Het team kende een moeilijke start en verloor de beide dubbels. Echter na de zware start was het team goed wakker en won de overige partijen waardoor er met 6-2 werd gewonnen. Trilan 11, het jongste team dat reeds kampioen is ging uit bij Roermond 4 vrolijk verder met winnen en won ook deze partij met 8-0. Door deze overwinning wordt het gat met de andere team alleen maar groter en is het verschil met de nummer twee maar liefst negenentwintig punten. Ook speelweekend twaalf werd met een positief resultaat voor de club afgesloten : zes overwinning, vier nederlagen en een gelijkspel is het resultaat.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review