28-jan-2017 : Resultaten Week 13!

TRILAN 1 KAMPIOEN! In navolging van team 10 en 11 in de afgelopen weken, is Trilan 1 afgelopen weekend kampioen geworden in de tweede divisie afdeling 2. Na een jaar van afwezigheid in de eerste divisie zal het vlaggenschip van Trilan volgend jaar daar weer zijn opwachting maken. Trilan 1 had vóór het weekend aan een punt genoeg om zich te kronen tot kampioen. Omdat Shot 1 echter op zaterdag al speelde tegen Roosterse 3 en verloor met 3-5, was Trilan 1 zonder te spelen al kampioen geworden. Enigszins een anti-climax, maar het team wilde toch tonen een waardig kampioen te zijn dus werden alle partijen op zondag serieus afgewerkt. De wedstrijd tegen Veghel 1 werd gewonnen met 6-2 na verlies van de damessingles. Het verlies van deze twee wedstrijden mocht de pret niet drukken. Het team was natuurlijk dolblij met het binnenhalen van het kampioenschap. Aan het einde van de rit bestond Trilan 1 uit de volgende spelers: Macey Hanssen, Rachelle Haan, Teun Gootzen, Serve Peulen en Andy Cremers. Aangezien de trainers werkten met een selectie voor de tweede divisie, speelden ook Joey Straube, Milou Meuffels, Ayham Alazizi, Rachelle Lemmens en Kay Raadschelders (meer dan eens) mee. Iedereen, dus ook de trainers Rolf Koch en Rachelle Haan, proficiat!

Trilan 2 nam het op tegen Velo 4. Een wedstrijd tussen de nummer zeven en acht van de competitie. Trilan 2 speelde een goede wedstrijd en won de partij met maar liefst 7-1. Door deze grote overwinning staat het team nu met nog een wedstrijd te spelen drie punten achter Iduna 2. Mocht het verschil volgende week goed worden gemaakt kan Trilan 2 zich op de laatste dag nog veilig spelen en handhaven in de Tweede divisie. Omdat Iduna op zaterdag speelt zal het team hopelijk zondag voor aanvang weten welk resultaat ze moet halen, dus wees allen aanwezig om het team te ondersteunen in hun strijd tegen degradatie.

Trilan 3 speelde afgelopen weekend niet wegens omstandigheden. Hun wedstrijd werd op woensdag 24 januari ingehaald. Spannende partijen leverden drie punten op. Lars won met Luuk en Bianca zijn potjes, aangevuld met het enkelspel van Martijn. Trilan 4 is afgelopen weekend definitief gedegradeerd. In hun wedstrijd tegen Olympia 4 waren ze het betere team en wonnen hun wedstrijd met 5-3. De overwinning mocht echter niet baten in de strijd tegen degradatie. Met de laatste wedstrijd te gaan staat het team acht punten achter op hetzelfde Olympia. Door minder winstpartijen is de zesdee plek niet meer haalbaar.

Trilan 5 speelde afgelopen weekend tegen Rally 1. Het was een spannende wedstrijd met liefst vijf partijen die een derde set nodig hadden om een beslissing te maken. Van deze vijf partijen wist Trilan er drie te winnen, met de conditie zit het dus wel goed van de spelers. Daarnaast werd de damesdubbel nog gewonnen. 4-4 was de eindstand en in ieder geval een plek in de top vier. De bijbehorende promotie maakt de degradatie van Trilan 4 in ieder geval voor een deel goed. Trilan 6 speelde afgelopen weekend tegen Rally 2. Voor aanvang van de partij van afgelopen weekend werden nog twee mixen ingehaald die bij de uitwedstrijd niet waren gespeeld. Helaas verloor het team de twee mixen. In de reguliere wedstrijd werd door de dames drie partijen gewonnen. De overige partijen werden echter verloren waardoor er werd verloren met 3-5.

Trilan 7 speelde tegen de kampioen uit hun afdeling Palemig 1. Tegen de kampioen speelde Trilan 7 een moeilijk wedstrijd die met 1-7 werd verloren. Alleen Hugo won zijn enkelspel van oud-Trilanees Rik Jacobs. Trilan 8 speelde tegen Weert 4. In een wedstrijd waar het team soms recht had op meer beloonde het zichzelf met slechts twee punten. Trilan 9 speelde thuis tegen Weert 8. Het team speelde een sterke partij. Alleen de in heren singles moesten ze hun meerdere erkennen tegen de heren van Weert 8. Het team kan tevreden zijn met de 6-2 overwinning. Trilan 10 speelde dit weekend geen wedstrijd. Volgend weekend speelt de kampioen onder 15 hun laatste wedstrijd in en tegen Weert.

Trilan 11 speelde thuis tegen United 5. Het kampioensteam onder 13 jaar speelde zoals we het hele seizoen gewend zijn. In een goede wedstrijd won het team met 6-2. Bij het team maakte Merijn zijn debuut, helaas verliep het debuut niet zoals gehoopt. Afgelopen weekend was alles bij elkaar opgeteld een goed weekend voor Trilan. Het eerste team is kampioen geworden, het tweede team heeft nog kans op lijfsbehoud en het vierde team dat wellichtwaar is gedegradeerd won hun partij tegen een directe concurrent. Cijfermatig behaalde Trilan vijf keer een overwinning, drie keer werd er een nederlaag geleden, er was een gelijkspel en twee teams hoefde niet in actie te komen.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review