• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Het BC Trilan Tournament voor alle niveaus, sinds 2004 het internationale visitekaartje van BC Trilan uit Landgraaf.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

Jeugd

Wilt u meer informatie over BC Trilan, bezoek ons op één van onze speelavonden of neem contact op met één van de volgende bestuursleden:

Jeugdzaken: Jo Scholtes   045 - 5319752   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

BC Trilan heeft een grote jeugdafdeling, waarbij de jeugdspelers verdeeld zijn over drie verschillende groepen, te weten Jeugdcompetitie, Jeugdrecreatie en de Bad-mini-ton. De Jeugdcompetitie kan onderverdeeld worden in twee subgroepen, U11-U13 en U15-U17. Belangrijk speerpunt van BC Trilan is dat alle leden, dus ook de jeugdspelers, de mogelijkheid moet hebben om twee keer per week te trainen. Op die manier krijgen de kinderen een veel duidelijker beeld van de mooie badmintonsport waar ze hopelijk nog jarenlang plezier van ondervinden.

Jaarlijks organiseert BC Trilan ook een aantal activiteiten naast de badmintonbaan. De bioscoopfilm rondom Sinterklaas, de Trilan Jeugddag of zelfs het Jeugdkamp, altijd is er wel iets te doen voor onze jeugdleden. Een ander belangrijk speerpunt van BC Trilan is dat we proberen alle jeugdtrainers vanuit het eigen ledenbestand proberen aan te stellen. Dit zijn meestal competitiespelers die hun eigen kennis als speler proberen door te geven aan de spelers van de toekomst. Door deze jeugdtrainers goed te begeleiden hopen we ook hiermee potentiële seniorentrainers op te leiden.

  

WELKOM --- STEUN ONS!

Sponsor ons via uw online aankopen, dit kost u slechts een aantal extra muisklikken. Ga hiervoor naar de SPONSORKLIKS pagina van BC Trilan.


BC TRILAN, voor
alle liefhebbers van badminton uit Landgraaf en omstreken. Klik snel verder voor meer informatie!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | LID WORDEN?
DEUTSCH | ENGLISH

JEUGDLOTTO

Visit fbetting.co.uk Betfair Review