07-apr-2019 : Hoogstaand Badminton Op Trilan Springplanktoernooi!

De laatste dag van maart was het weer zover. Het Trilan J5 Springplanktoernooi in sporthal Ter Waerden. Maar liefst 39 kids hadden zich ingeschreven, sommigen zelfs afkomstig uit het mooie Noord-Limburgse Velden. Zoals sinds vorig jaar de gewoonte, had de organisatie ook dit jaar de moeite gedaan om de kids ook tussen de wedstrijden door te vermaken. Dit aangevuld met de geur van vers gebakken wafels, moet hopelijk ook bij de ouders hebben geleid tot een leuke badmintondag.

Namens de thuisclub namen maar liefst dertien spelers deel, net als de andere kids groeiden zij per wedstrijd verder in hun spel. Door de duidelijke reglementen was er ook plaats voor jonge spelers met enige ervaring het competitie spelen. Ook die wedstrijden werden op hoog niveau gespeeld, met een duidelijk ook voor sportiviteit wanneer dat nodig was.

Aan het einde van de dag hadden de meeste spelers maar minimaal zes maar soms ook negen wedstrijden gespeeld. Na de prijsuitreiking en gezamenlijke foto ging iedereen voldaan met een herinneringsmedaille naar huis. Graag attenderen wij iedereen op het volgende toernooi in de J5-serie. Zondag 16 juni is iedereen weer welkom bij BC Wik in Sittard. Zelf zijn wij natuurlijk weer terug met het BC Trilan J5 Springplanktoernooi op zondag 22 maart 2020. Zet het nu al in de clubagenda. Tot slot bedanken wij BC Brunssum, BC Gronsveld, BC Wik, BC Roermond, BC Victoria en Shuttle Velden voor hun deelname.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review