23-mrt-2018 : BC Trilan J5 Luus Zaat Springplanktoernooi!

Hierbij de laatste informatie voor de deelnemers aan ons springplanktoernooi aanstaande zondag 25 maart 2018. Wij verwelkomen alvast de kids van BC Gronsveld, BC Victoria, BC Wik, BC Scc, BC Roermond, super dat jullie meedoen! Vanaf 10.00 uur beiden wij jullie lekker veel wedstrijdjes en meer. We hebben geprobeerd om jullie ook vermaak tussen de wedstrijden door te bieden. Tribune hangen is namelijk zo saaaaaaaaaiiiiiii! Denk zondagochtend (of zaterdagavond) aan het verzetten van de wekkers, de zomertijd gaat in! 1 uurtje vooruit dus ook 1 uurtje korter slapen, vergeet het niet!

Zodra je in de sporthal bent, kun je het toernooi volgen via badmintonnederland.toernooi.nl. Ook zullen we de link plaatsen op onze Facebook-pagina en onze website. Via de QR-code in de sporthal kun je nog sneller de juiste informatie opzoeken. De directe link naar het toernooi is :
http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=C048932C-62B8-42B1-9CF4-E8FA089E649F

Via de doorgegeven e-mailadressen volgt voor het weekend nog extra informatie. Houd de mailbox dus goed in de gaten. Alvast veel plezier en sportieve wedstrijden toegewenst!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review