• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

29-mrt-2018 : Wow, Trots Op Ons Springplanktoernooi!

Na enkele moeizame jaren en in 2017 zelfs geen Trilan Springplanktoernooi, kwamen we in 2018 terug, en hoe?! Namens BC Trilan pakten Memee Jurgen en Joris Demarteau de handschoen op en dat leverde een gezellig toernooi met eenendertig enthousiaste kinderen op. De banen van Sporthal Ter Waerden waren op zondag 25 maart tijdens het hele toernooi goed bezet, en een mooi tijdschema resulteerde in een leuke prijsuitreiking rond de klok van drie uur. Als extra aankleding waren er nog wat spelvormen om de kinderen bezig te houden, een mooie gelegenheid voor de ouders onderling op de tribune om ook hun sociale leven (ook op social media ;-)) bij te houden. Alles onder het motto : Tribune hangen is zo saaaaaiiii!

Voor alle deelnemende spelers had een organisatie een leuke medaille inclusief sleutelhanger besteld. Alleen al vanwege de inzet verdiende iedereen in ieder geval de bronzen medaille. Nadat iedereen de juiste medaille ontvangen had, werd er nog een mooie groepsfoto gemaakt. Op onze Facebook-pagina zijn alle foto’s terug te vinden. Namens de organisatie bedankt BC Trilan de aanwezige badmintonclubs BC Scc, BC Wik, BC Brunssum, BC Victoria, BC Roermond en BC Gronsveld voor hun deelname. Het laatste Opstap-toernooi is overigens op zondag 27 mei aanstaande in Sittard. Wij zijn in ieder geval op zondag 31 maart 2019 weer terug met ons eigen BC Trilan J5 Luus Zaat Springplanktoernooi. Vast en zeker tot dan!

WELKOM --- STEUN ONS!

Sponsor ons via uw online aankopen, dit kost u slechts een aantal extra muisklikken. Ga hiervoor naar de SPONSORKLIKS pagina van BC Trilan.


BC TRILAN, voor
alle liefhebbers van badminton uit Landgraaf en omstreken. Klik snel verder voor meer informatie!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | LID WORDEN?
DEUTSCH | ENGLISH

JEUGDLOTTO

Visit fbetting.co.uk Betfair Review