06-jun-2016: Luus Zaat Springplank Toernooi Weer Ten Einde!

Het BC Trilan Luus Zaat Springplank Toernooi wordt normaalgesproken op de laatste zondag in maart gespeeld. Omdat dit jaar Pasen op dezelfde dag viel, was in overleg met het districtsbestuur besloten om het toernooi te verplaatsen naar zondag 5 juni. Vandaag was het eindelijk zover. Het aantal inschrijvingen was dit jaar minder dan voorgaande jaren waardoor de wedstrijdleiding maar twee poules kon maken. Een poule U11 met acht kinderen en een poule U12 met zes kinderen.

Om tien uur begonnen de deelnemers met een warming up onder leiding van Teun Gootzen en daarna konden de wedstrijden beginnen. Een wedstrijd bestond uit één set tot 21 punten. In totaal werden zeven ronden gespeeld. We waren onder de indruk van de inzet en sportiviteit van de jeugdspelers en het plezier waarmee deze jonge talenten het badmintonnen beoefenen. Ook hebben we van een paar heel spannende partijen mogen genieten. Nadat de laatste wedstrijd keurig volgens schema om half één gespeeld was, nodigde Teun alle spelers uit voor een spelletje rond-het-net en kon de wedstrijdleiding de balans opmaken. De uitslagen zijn als volgt:

Onder 11 jaar :
1) Gino Monopoli, Trilan. 2) Fenna van Beers, Victoria. 3) Aneesha Phillipiah, Trilan. 4) Danique Schrooders, Trilan.
Onder 12 jaar :
1) Nadia El Barouta, Victoria. 2) Demi Foxen, Victoria. 3) Mandy Smeets, Bbc. 4) Indy Gebauer, Victoria.

Alle uitslagen zijn hier te vinden. Ons toernooi was dit seizoen het afsluitende J5-toernooi in Zuid-Limburg. Op naar volgend seizoen waarin we weer een gezellig springplanktoernooi gaan organiseren.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review