20-mrt-2018 : Trilan Clubkampioen Weer Ten Einde!

Op zondag 11 maart werden bij BC Trilan weer de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd. Dit keer door Macey Hanssen, Veerle Wetzels en Miquel Waterreus. De organisatie was ondanks enige uitloop weer goed geregeld en iedereen heeft voldoende partijen kunnen spelen. Mooi om te zien was het aantal nieuwe bad-mini-tonners dat meedeed. Achtenvijftig spelers streden om tien titels. Daarnaast werden er ook nog dubbels gespeeld met een partner na loting. Dat leverde weer verrassend sterke combinaties op.

Trilan’s kopman Teun Gootzen had het moeilijk maar werd wel de winnaar en bij de vrouwen prolongeerde Macey Hanssen haar titel. Een niveau lager in de C/D-selectie won Shairone Soliana voor het derde jaar op rij. Dat lukte ook Tejo Holka bij de seniorrecreatie. Bij de jeugd waren het Jort Holka, Jill Konen, Gino Monopoli en Jeslyn Jongboom die de wisselbekers in ontvangst mochten nemen.

Jonkie Kaj Riedl won bij de bad-mini-ton. In de finale versloeg hij Esra Peeters. Ondanks dat ze niet wonnen, lieten Lieke Krastman, Zoë Frols, Tjerre Bellemakers, Kieran Merx, Danio Voll en Merijn Stulemeijer ook geweldig spel zien. Goed bezig kids! Voor alle uitslagen kijk je hier.

Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt voor Bei D’r Joep, waar we bij sporthal Ter Waerden altijd weer terecht kunnen voor een drankje of een hapje. Iedere speler kon rond het middaguur een broodje kroket of frikandel nuttigen om zo weer op krachten te komen.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review