22-feb-2017: Verdiende Winnaars Op Trilan Clubkampioenschappen!

Op zondag 19 februari vond het laatste Trilan-evenement in sporthal In de Bende plaats. Hoe anders kun je dat beter doen dan met een grootst clubtoernooi als de Trilan Clubkampioenschappen. Vierenzestig spelers speelden ieder twee onderdelen, het enkelspel en een dubbelspel waarbij de partner pas op de toernooidag bekend werd gemaakt. De wisselbekers, behorende bij de tien enkelspel categorieën, gingen weer over naar de nieuwe overwinnaars en mogen zich een jaar lang de beste van BC Trilan noemen.

Bij de A/B-selectie was het Ayham Alazizi die in de finalepoule Martijn Ploum en Andy Cremers naar plek twee en drie verwees. Na een jaar in Nederland heeft Ayham zich uitstekend aangepast en blijft maar doorgroeien in zijn badmintonspel. Bij de dames was het Macey Hanssen die de titel in de wacht sleepte, na eerder twee keer tweede te zijn geworden. Milou Meuffels en Nathalie Cremers werden vervolgens tweede en derde. In het dubbelspel was er de combinatie Martijn Ploum met Nathalie Cremers die in de finale wonnen van Rachelle Haan en Lotte Janssen.

Een niveau lager bij de C/D-selectie won Shairone Soliana voor het tweede jaar op rij, voor Pim Rutten en Mike Mesicek. Veerle Wetzels won haar derde titel op rij, en hield zo Suzan Vermeere en Beau Ritzen achter zich. Het enkelspel voor seniorrecreatie was een prooi voor Tejo Holka, voor Giel Beugels. Hugo Kuijpers met Suzan Vermeere won de dubbelspelvariant voor de C/D-selectie en seniorrecreatie. In de finale versloegen ze Chris Wachelder en Maud Overtoom.

Bij de jeugd onder 17 jaar won Koen Geuskens het enkelspel bij de jongens, voor Joris Demarteau en Jort Holka. Jill Konen won bij de meisjes en liet daarmee Amy Ruipers en Demi Slapak achter zich. Joris Demarteau won wel het dubbelspel met Joey Syed aan zijn zijde. Nick Peulen en Karen Echternach werden daarbij tweede. Onder 13 jaar was er winst voor Noah Ritzen met op de tweede en derde plaats Jordan Jongboom en Gino Monopoli. Jeslyn Jongboom won de titel bij de meisjes en versloeg Demi Hoeppertz en Aneesha Philippiah. Jordan Jongboom won met Linn Schormans het dubbelspel, op de tweede plaats eindigden Jeslyn Jongboom en Demi Hoeppertz. Bij de allerkleinsten, de bad-mini-tonners, won Tjerre Bellemakers voor Kieran Merx. Het dubbelspel, met een competitie-spelende partner, won Kieran Merx met Noah Ritzen.

De organisatie was dit jaar in handen van Veerle Wetzels, Macey Hanssen en Servé Peulen die achter de wedstrijdtafel hulp kregen van Leo Haan. De komende week zal er nog getraind worden in sporthal In de Bende, waarna vanaf 01 maart definitief de deur dicht gaat en BC Trilan zich gaat concentreren in sporthal Ter Waerden en sporthal Strijthagen. Wij wensen alle leden een fijne caravalsvakantie!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review