14-jun-2018 : Statiegeldflessen Voor Het Trilan Tournament!

De oproep is er al een paar mondeling geweest, maar nu ook een oproep online. Zoals jullie weten organiseert BC Trilan ieder jaar in april het Trilan Tournament. Om dit toernooi succesvol te maken, maar zeker ook te houden, zijn we altijd druk op zoek naar sponsors. Helaas is het niet altijd mogelijk om sponsoring in contanten te ontvangen. Omdat we toch ons toernooi willen voortzetten en onze spelers een zo mooi en goed mogelijk toernooi willen bieden vragen we jullie hulp.

Met de statiegeldflessen actie willen we geld inzamelen voor ons toernooi. De bedoeling is dat we met z’n allen zoveel mogelijk lege flessen gaan inzamelen de komende periode (tot aan de zomervakantie). Dus heb je lege flessen en draag je BC TRILAN en ons toernooi een warm hart toe, lever je lege flessen dan in bij Bianca Meijer of Chantal Mennens. Dat kan nog gedurende de rest van dit seizoen. Bianca en Chantal leveren de flessen in en zullen ervoor zorgen dat de volledige opbrengst van het statiegeld terecht komt bij het toernooi! Een kleine moeite voor elke Trilanees, uiteindelijk een mooi bedrag voor het Trilan Tournament. Alvast bedankt voor jullie hulp!

07-mei-2018: 15e BC Trilan Tournament Weer Ten Einde!

Afgelopen weekend vond de 15e editie van het BC Trilan Tournament plaats. Met bijna honderd deelnemers kan de organisatie, bestaande uit Ruben Smits, Mike Mesicek, Suzan Vermeere en Bianca Meijer, terug kijken op een mooi en breed deelnemersveld. Op zaterdagochtend werd gestart met de dubbels, gevolgd door de voorrondes van de enkelspelen. Na veel mooie, spannende en vaak lange wedstrijden, mochten de winnaars van de dubbels hun prijzen in ontvangst nemen. In het mannendubbel categorie 1 werden Leon Nottelman en Cochise van Herk eerste, voor Nico Hermans en Dion Rovers. Bij de vrouwen werd in een poule van drie gespeeld waarbij Macey Hanssen en Rachelle Lemmens de sterkste waren. De zusjes Anne en Ilke Dols werden hier tweede.

In categorie 4 werd alleen het mannendubbel gespeeld omdat er bij de vrouwen te weinig inschrijvingen waren. Na de poulewedstrijden bleven de koppels Booker Peeters/ Dyon van Wijlick en Jules van Wijlick/ Dries Caris over en na twee games bleken Booker en Dyon de sterkste. De mannendubbel categorie 6 werd gewonnen door Frank Heck en Vedant Sudrani, zij wonnen in twee games van Pim Rutten en Mike Mesicek. Bij de vrouwen wonnen Kim-Eva Bauer en Suzan Vermeere, in drie spannende sets, van Lotte Sevriens en Jian Wouters. In categorie 8 was er alleen een vrouwendubbel, gespeeld in een poule van vijf. Hier bleken Milou Cremers en Maud Thomassen de beste door al hun partijen te winnen. Tweede werden Hanne Ketelbueters en Jill Konen.

Lees meer...

07-mei-2017: BC Trilan Tournament 2017 Een Groot Succes!

In het weekend van 22 en 23 april jongstleden werd weer het jaarlijkse BC Tilan Tournament gespeeld. Voor het eerst in onze nieuwe thuishal, sporthal Ter Waerden. Dit jaar was er ook een nieuwe opzet van het toernooi. Voor het eerst werden alle mannen- en vrouwendubbels op zaterdag afgespeeld. Alle gemengddubbels stonden voor zondag op het programma en de enkelspelen werden verdeeld over beide dagen. Met ruim honderd spelers kunnen we spreken van een geslaagd toernooi. Tevens werd er ook weer gestreden in de hoogste klasse, categorie 1. Een categorie die voorgaande jaren ontbrak tijdens het toernooi.

De herenenkel 1 werd gespeeld in een poule van vijf. Een sterk deelnemersveld met veel mooie wedstrijden. Uiteindelijk was het Leon Nottelman die al zijn partijen wist te winnen en hiermee nummer twee, Nico Hermans, voorbleef. Bij de dames was het Rachelle Haan die in de finale te sterk was voor Milou Meuffels. Het mannendubbel, gespeeld in een poule van vier, werd gewonnen door Cochise van Herk en Leon Nottelman. Tweede werden Frank Vermeesch en Nico Hermans. Het vrouwendubbel werd gewonnen door Rachelle Haan en Wendy Slaats. Zij waren, eveneens in een poule van vier de sterkste. Tweede plaats was er voor Macey Hanssen en Rachelle Lemmens. Het gemengddubbel werd gewonnen door Elcke Vievermans en Nico Hermans. Zij waren in de finale te sterk voor Cochise van Herk en Wendy Slaats.

Lees meer...

Archief Trilan Tournament

Wat in 2004 begon als een geintje onder de jeugdige spelers van BC Trim, is anno 2017 uitgegroeid tot een alombekend BC Trilan Tournament op de toernooikalender van Badminton Nederland. Vele spelers hebben ons toernooi bezocht in het verleden en hopelijk blijven zij dat ook nog jarenlang doen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is namens BC Trilan de contactpersoon voor dit seniorentoernooi. Hieronder een overzicht van de toernooien (inclusief het bijbehorende persbericht) sinds de start in 2004. 

Jaar Datum Toernooinaam Persbericht
2018 28 & 29 april 15th Trilan Tournament  
2017 22 & 23 april 14th Trilan Tournament BC Trilan Tournament Groot ...
2016 16 & 17 april 13th Fleet Trilan Tournament 13th Trilan Tournament Zeer ...
2015 18 & 19 april 12th Trilan Tournament (1,4,6,8) Gezellig En Geslaagde ... 
2014 12 & 13 april 11th Trilan Tournament (1,4,6,8) BC Trilan Tournament Zeer ... 
2013 20 & 21 april 10th Trilan Tournament (1,4,6,8) Van Zware Blessure ... 
2012 21 & 22 april 09th Trilan Tournament (1,4,6,8) Favorieten Maken Hun ... 
2011 16 & 17 april 08th Trilan Tournament (1,4,6,8) Titelverdedigers Verlengen ... 
2010 17 & 18 april 07th Carlton Trilan Tournament (1,4,6,8) Ben Maes Grote Winnaar ... 
2009 18 & 19 april    06e BC Trilan Seniorencircuit Zuid (1,4,6,8)    Nationale Toppers Maken ... 
2008 19 & 20 april 05e Trilan Toernooi (1,4,6,8) Roxanne Molenmaker Grote ... 
2007 21 & 22 april 04e Cycle Shop ABC-Toernooi Primeur A-Klasse Op Cycle ... 
2006 22 & 23 april 03e Cycle Shop 1,2-Toernooi (BC Trim) Derde Cycle Shop Toernooi ... 
2005 02 & 03 april 02e Cycle Shop B,C-Toernooi (BC Trim) Tweede Cycle Shop Toernooi ... 
2004 03 & 04 april 01e Cycle Shop B,C-Toernooi (BC Trim) BC Trim Debuteert Met ...

Visit fbetting.co.uk Betfair Review