07-mei-2018: 15e BC Trilan Tournament Weer Ten Einde!

Afgelopen weekend vond de 15e editie van het BC Trilan Tournament plaats. Met bijna honderd deelnemers kan de organisatie, bestaande uit Ruben Smits, Mike Mesicek, Suzan Vermeere en Bianca Meijer, terug kijken op een mooi en breed deelnemersveld. Op zaterdagochtend werd gestart met de dubbels, gevolgd door de voorrondes van de enkelspelen. Na veel mooie, spannende en vaak lange wedstrijden, mochten de winnaars van de dubbels hun prijzen in ontvangst nemen. In het mannendubbel categorie 1 werden Leon Nottelman en Cochise van Herk eerste, voor Nico Hermans en Dion Rovers. Bij de vrouwen werd in een poule van drie gespeeld waarbij Macey Hanssen en Rachelle Lemmens de sterkste waren. De zusjes Anne en Ilke Dols werden hier tweede.

In categorie 4 werd alleen het mannendubbel gespeeld omdat er bij de vrouwen te weinig inschrijvingen waren. Na de poulewedstrijden bleven de koppels Booker Peeters/ Dyon van Wijlick en Jules van Wijlick/ Dries Caris over en na twee games bleken Booker en Dyon de sterkste. De mannendubbel categorie 6 werd gewonnen door Frank Heck en Vedant Sudrani, zij wonnen in twee games van Pim Rutten en Mike Mesicek. Bij de vrouwen wonnen Kim-Eva Bauer en Suzan Vermeere, in drie spannende sets, van Lotte Sevriens en Jian Wouters. In categorie 8 was er alleen een vrouwendubbel, gespeeld in een poule van vijf. Hier bleken Milou Cremers en Maud Thomassen de beste door al hun partijen te winnen. Tweede werden Hanne Ketelbueters en Jill Konen.

Zondag ochtend werd er vol goede moed begonnen met de gemengddubbels en de laatste rondes in het enkelspel. Ook hier weer veel spannende wedstrijden. Mannenenkel 1 werd gewonnen door Leon Nottelman en Nico Hermans werd hier tweede. Bij de vrouwen won Anne Dols in de poule van 4, Rachelle Lemmens werd hier tweede. In de 4, werd het mannenenkel gewonnen door Thijs van den Berg, die in drie spannende sets, Booker Peeters de baas bleef. Bij de vrouwen, gespeeld in een poule van vier, was Leonie Rovers de beste. Kelly Meuffels werd hier tweede. Het mannenenkel 6, via een afvalschema gespeeld, werd gewonnen door Denis Peters, die in de finale vrij gemakkelijk won van Frank Heck. De vrouwenenkel werd gewonnen door Lotte Servriens, die het absoluut niet cadeau kreeg van runner up Madelon Merten. Pas na drie zware sets mocht ze de felicitaties in ontvangst nemen. In de laatste categorie werd alleen het vrouwenenkel gespeeld met als winnaar Corine Pardoel. Ook hier moest een derde sets de beslissing brengen. Maud Thomassen werd hier tweede.

Ondertussen werd er ook volop gestreden in de gemengdubbels. In categorie 1 werd er wederom een poule gespeeld met veel mooie en spannende wedstrijden. Uiteindelijk waren Nico Hermans en Anne Vievermans de beste, gevolgd door nummer twee Leon Nottelman en Sharena Verbrugge. In categorie 4 werden poulewedstrijden gespeeld gevolgd door een afvalschema. Uiteindelijk wisten Thijs van den Berg/ Leonie Rovers en Booker Peeters/ Janou Wijnands de finale te bereiken. Na twee spannende sets bleken Thijs en Leonie de beste.

In het gemengddubbel 6 werd het grootste schema van de dag afgespeeld met veel poulewedstrijden gevolgd door een afvalschema. Na veel mooie en spannende wedstrijden bleken Bjorn Hendrix en Madelon Merten de sterkste. Zij wonnen de finale van Bas van Hoof en Annique Daans. Het gemengddubbel 8 werd gewonnen door Lars Wijshoff en Maud Thomassen. Zij waren in een poule van vijf de beste voor Pim Mollenbrugge en Milou Cremers.

Na twee lange dagen is deze editie alweer voorbij. Onze dank is groot aan alle vrijwilligers die voor, tijdens en na het toernooi geholpen hebben om het toernooi een succes te maken. De wedstrijdtafel onder leiding van Leo Haan en Miriam Gootzen, hebben ervoor gezorgd dat we beide dagen een lopend schema hadden. Ook willen we graag onze sponsors bedanken voor hun bijdrage! Graag zien we jullie volgend jaar weer terug!

HEY! Sports | ELEKTROTIM | BODY&FIT | FYSIO&FIT TERWAERDEN | FT SPORT | JUMBO SCHAESBERG | MARIES IJSBOERDERIJ | CAFÉ BEI D'R JOEP

Visit fbetting.co.uk Betfair Review