• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

08-mei-2019 : Laatste Pasavonden Clubkleding!

Voor seizoen 2019-2020 gaan we weer nieuwe clubkleding aanschaffen. De kledingcommissie is alweer druk aan het werk geweest en het merendeel van de leden heeft zijn wensen al kunnen noteren. Natuurlijk krijgen alle leden, dus ook bad-mini-tonners en de recreanten, de mogelijkheden om kleding te bestellen tegen zeer gunstige tarieven. Zo is er de keuze uit shirt, short, rokje, trainingsbroek, -jack en zelfs een hoodie. Op de foto zie je de kledinglijn die we voor de komende jaren hebben uitgezocht van het merk Victor. Wij zullen dit in samenwerking met Allrackets.com gaan aanschaffen.

De kledingcommissie zal de volgende avonden nog in de sporthal zijn:
Woensdagavond 8 mei: 19.30 tot 20.00 uur, sporthal Ter Waerden
Donderdagavond 9 mei: 18.00 tot 19.00 uur, sporthal Strijthagen
Dinsdagavond 14 mei: 18.30 tot 19.30 uur, sporthal Ter Waerden
Donderdagavond 16 mei: 18.00 tot 18.30 uur, sporthal Strijthagen
Mocht je niet de mogelijkheid hebben om op een van deze momenten naar de hal te komen, neem dan telefonisch contact op met Patty Ritzen, 06-50492112.

21-apr-2019 : Opgelet, De Meivakantie Is Begonnen!

Met het warme paasweekend is ook het aangepaste rooster van BC Trilan rondom de meivakantie gestart. Natuurlijk leest u alles in onze online agenda op de website, maar hierbij ook nog even alle informatie op een rijtje. Zoals bekend traint de jeugd gedurende twee weken niet tijdens de vakantie. Echter, zij hebben wel de mogelijkheid om op donderdag 25 april vrij te gaan spelen in sporthal Strijthagen (20-22 uur). Let wel, hier is geen begeleiding aanwezig, ouders worden geacht om toezicht te houden of mogen bij voldoende capaciteit natuurlijk ook zeker een shuttle mee slaan.

Wellicht leuk om te vermelden. Mocht je nog geen plannen hebben op zaterdag 27 april, Koningsdag, ga dan gezellig langs op Park Ter Waerden. Bei D’r Joep en alle verenigingen organiseren dan leuke activiteiten voor jong en oud!

Zowel de C/D- als A/B-selectie kunnen gebruik maken van de vrije uren in de avond bij de normale seniorrecreatie. In de vakantieperiodes spelen alle seniorleden van BC Trilan gezamenlijk, hopelijk met veel menging onderling. Specifiek voor deze vakantie kan dat in sporthal Ter Waerden op dinsdag 23 april, vrijdag 26 april, dinsdag 30 april en vrijdag 03 mei. Sporthal Strijthagen is beschikbaar op woensdag 24 april, donderdag 25 april en woensdag 01 mei. Let op, donderdag 02 mei is sporthal Strijthagen niet beschikbaar vanwege een extern evenement.

17-mrt-2019 : Kaj Riedl De Allerbeste Van Limburg!

De Limburgse kampioenschappen voor de jeugd zitten er weer op! Met een sterk vernieuwd en verjongde groep was BC Trilan present op het jaarlijkse festijn in Roermond. Onder leiding van de coaches Miquel, Shairone, Suzan en Andy werd er opperbest gepresteerd. Met drie titels was de 8-jarige (!) Kaj Riedl onder 11 jaar de beste van Limburg. Na verlies, maar wel een wake-up call, in de allereerste wedstrijd, ging hij alsnog op onderling resultaat door en was tot en met de finale de sterkste in het enkelspel. Met teamgenoot Fenna Rasch won hij de mixfinale van clubgenoot Gyano Verbrugge en partner. Ook de dubbelfinale werd gewonnen, met behulp van de partner uit Roermond, versloeg hij ook nu zijn mede Trilanezen Stan de la Haye en Gyano Verbrugge.

Lees meer...

28-feb-2019 : Vakantierooster Vanwege Carnavalsvakantie!

Het zal voor niemand een verrassing zijn, maar de carnavalsvakantie is in aantocht. Vanaf vrijdag 01 maart tot en met zondag 10 maart geldt bij BC Trilan een aangepast rooster. Op de vrijdagen is er geen A/B- en C/D-selectie training, maar wel vanaf 20.00 uur vrijspelen voor alle seniorleden. Natuurlijk is op maandag en dinsdag overal de sporthal dicht. De woensdagochtendgroep gaat ook niet door, maar kom vooral in de avonduren op woensdag, donderdag of vrijdag spelen. Ook de jeugdgroepen jeugdcompetitie op woensdag en de bad-mini-ton en jeugdrecreatie op donderdag gaan niet door. Net als op vrijdag in Ter Waerden, is er in Strijthagen ook op woensdag en donderdag voor alle seniorenleden, steeds vanaf 20.00 uur.

De jeugdleden van BC Trilan hebben de gelegenheid om op donderdag 7 maart te komen vrij spelen bij de senioren. Let er wel op dat hier geen begeleiding is. Zelf speel je serieuze partijen en probeer je zelf te matchen met senioren. Wanneer er ruimte is, kan er eventueel met een ouder gespeeld worden.

Extra toevoeging : Woensdag 20 maart aanstaande is sporthal Ter Waerden gesloten vanwege de voorbereidingen op de Provinciale Staten verkiezingen. Geen training dus voor de jeugdcompetitie en A/B-selectie.

20-jan-2019 : Ouderen In Beweging!

Afgelopen donderdag was er de kickoff van een nieuwe samenwerking tussen verschillende Landgraafse zorginstanties, The Move Factory en BC Trilan. Ouderen in beweging! Laag drempelig en samen bewegen. Ook op latere leeftijd is BC Trilan er voor u. Mooi thuis voor de deur opgehaald en netjes naar de sporthal gebracht. Om vervolgens op verantwoorde wijze met diverse spelvormen aan de slag te gaan. Hopelijk groeit dit initiatief uit tot een wekelijks beweeguitje voor vele ouderen. Voor meer informatie, neem snel contact op via Facebook of onze voorzitter Harry Peulen (bestuur).

15-jan-2019 : Jij Bent Uitgenodigd : Trilan Feestavond!

Zaterdag 23 Maart 2019 is er weer onze jaarlijkse Trilan feestavond. Op deze avond is iedereen welkom : Trilanezen van jong en oud, familie, alle vrijwilligers en onze sponsors. Het officiële gedeelte met de huldiging van de kampioenen en het uitroepen van een Sportman en –vrouw, zal worden verzorgd door de Technische Commissie. Natuurlijk zal er door de Jeugdcommissie ook aandacht besteden worden aan onze bloeiende jeugdafdeling. Net als in 2018 zal DJ Paul de muziek verzorgen. Samen met jullie willen we er weer een gezellige boel van maken. Jij bent er toch ook bij?!

Tot 23 maart aanstaande, kantine sporthal Strijthagen, vanaf 19.30 uur.

20-dec-2018 : Kerstvakantie In Aantocht!

Donderdagavond (vanavond!) luiden we de kerstvakantie in met het traditionele interne Kersttoernooi. In een sfeervol aangeklede sporthal Strijthagen zullen ruim zeventig Trilanezen de strijd met elkaar én de kerstbomen aangaan! Inschrijven is niet meer mogelijk, supporters zijn wel van harte welkom. Ook om de overheerlijke wafels te komen verorberen! Logischerwijs komen de bad-mini-ton en jeugdrecreatie trainingen vanavond te vervallen.

Lees meer...

05-dec-2018 : Clubkampioen, J5 Springplank En Kampen!

Hierbij volgt al de eerste informatie met betrekking tot een aantal activiteiten in het nieuwe jaar bij BC Trilan. OP zondag 03 februari 2019 is er voor alle Trilanezen Trilan Clubkampioen, de jaarlijkse interne strijd om de bekers. Macey Hanssen, Miquel Waterreus en Chantal Mennens zorgen voor de organisatie en zullen de komende tijd iedereen benaderen voor deelname, ook onze recreatieve leden! Van onze competitiespelers wordt verwacht dat ze zeker deelnemen.

Vervolgens is er op zondag 31 maart 2019 ons regionale BC Trilan J5 Springplank Toernooi voor beginnende spelers. Na de herstart in 2018, zullen Joris Demarteau, Memee Jurgen en Tejo Holka ook komend jaar de organisatie op zich nemen. Hierbij nodigen wij alvast alle clubs uit de omgeving uit om deel te nemen. Natuurlijk zal BC Trilan zelf ook de nodige kids inschrijven.

Een stuk verder weg, maar zeker nu al voor iedereen belangrijk. Trilan Jeugdkamp 2019! De eerste verse informatie is dat ieder jeugdlid het weekend van 17 tot en met 19 mei 2019 moet gaan vrij houden. Daar wil je bij zijn! Voor de kerstvakantie zullen Julian Veldhuizen, Caroline Bosch en Bianca Meijer al de eerste flyers uit gaan delen. Vraag maar eens aan andere kids hoe gezellig het in 2018 was...

Nog verder weg, maar een unicum in het verleden van BC Trilan. Er komt een seniorenkamp voor competitiespelers en wel op 30 augustus tot en met 01 september in Belgie. Meer informatie volgt vast en zeker snel vanuit de TeC.

26-nov-2018 : Rachelle Lemmens Is Limburgse Beste In Het Vrouwendubbel!

Afgelopen weekend waren er weer de Limburgse kampioenschappen badminton, deze keer in Reuver. Na vier overwinningen was de titel in het vrouwendubbel categorie 1 binnen voor Rachelle Lemmens met partner Kirsten Gennes. De twee powervrouwen hadden alleen tegen de nummers twee geplaatsten een derde set nodig.

Een niveautje lager, categorie 4, was het Nathalie Cremers die daadwerkelijk oppermachtig was en elke tegenstander deklasseerde. Het aantal inschrijvingen was gering, maar elke partij ging voluit. Maar één partij waren er per set meer dan tien punten voor de tegenstander. Limburgs kampioen in het enkelspel. Shairone Soliana bezorgde zichzelf, en BC Trilan, een geweldig weekend wat helaas net niet resulteerde in een finaleplek. De gewonnen strijd om derde plek werd, na wat kunst- en vliegwerk in de verlenging derde set, uitbundig gevierd.

Lees meer...

08-nov-2018 : Samenwerking BC Trilan Met Fysio&Fit!

Op de achtergrond zijn wij aan het begin van dit badmintonseizoen bezig geweest om een samenwerking op te zetten met Fysio&Fit bij Sportpark Ter Waerden. Wij zijn dan ook erg blij dat we in onderling overleg het een en ander voor elkaar kunnen gaan betekenen. Fysio&Fit ligt daarnaast ook ideaal voor ons als badmintonners omdat zij bij ons in de sporthal hun locatie hebben. Kort gezegd gaat deze samenwerking betekenen dat je terecht kan bij Fysio&Fit voor een gratis eerste klachtenanalyse op het moment dat je last hebt van pijntjes, je er gratis terecht kan voor het leggen van een sporttape, dat zij ons gaan helpen met clinics (zoals EHBSO en dergelijke) en daarnaast zullen zij ons wederom gaan ondersteunen tijdens het Trilan Tournament 2019. Rowin Quaedflieg zal daarbij ons vaste aanspreekpunt zijn. Hij zal dan ook binnenkort kennis komen maken met ons tijdens een van de trainingen. Je kan hem telefonisch bereiken via 06-26418325. Daarnaast kun je ook altijd naar Fysio&Fit zelf bellen (045-5313037), laat dan echter wel even weten dat je van BC Trilan bent en graag ingepland wilt worden bij Rowin Quaedflieg.

Rowin wilt zich natuurlijk even zelf voorstellen:

Lees meer...

Visit fbetting.co.uk Betfair Review