• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Het BC Trilan Tournament voor alle niveaus, sinds 2004 het internationale visitekaartje van BC Trilan uit Landgraaf.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

13-jun-2018 : Spelen Omtrent De Pinkpopvakantie!

Aankomend weekend is er alweer de negenenveertigste editie van Pinkpop. Zoals gewoonlijk is sporthal Strijthagen dan een tijdje niet beschikbaar. Dat betekent voor BC Trilan een Pinkpopvakantie van woensdag 13 juni tot en met woensdag 20 juni voor sporthal Strijthagen. Houd hier dus rekening mee. De spelers van de woensdagochtend hebben hier een apart bericht overgekregen. Overigens begint Pinkpop al aanstaande vrijdag, en is er avond voor de leden ook geen badminton in sporthal Ter Waerden. Voor meer informatie kijk je natuurlijk snel in onze online kalender op deze website.

14-mei-2018: Trilan Algemene Ledenvergadering!

Hierbij voor onze leden de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 08 juni. Aansluitend volgt de bekendmaking van de seniorcompetitieteams. Het bestuur van BC Trilan nodigt u vriendelijk uit hierbij aanwezig te zijn. Dit jaar proberen we er een interactieve bijeenkomst van te maken waarbij ieders mening van belang is. Vanaf 19.30 uur starten we in de grote vergaderruimte van Bei D’r Joep op Park Ter Waerden (bovenste verdieping).

08-mei-2018: Vanaf VANDAAG Rabobank Clubkas!

BC Trilan doet weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne! Leden en klanten (vanaf 18 jaar) van de Rabobank Parkstad Limburg kunnen hun stem op BC Trilan uitbrengen van dinsdag 08 mei 2018 tot en met woensdag 23 mei 2018. Ieder lid ontvangt vijf stemmen en iedere klant ontvangt er drie. Er kunnen maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht worden. Op de website van Rabobank Parkstad Limburg is meer informatie te vinden over de Rabobank Clubkas Campagne. Reserveer dus twee stemmen voor BC Trilan!

De middelen van de Rabobank Clubkas Campagne worden bij badmintonclub Trilan ingezet om nieuwe leden te werven en de badmintonsport verder onder de aandacht te brengen. Er worden badmintonclinics georganiseerd op de basisscholen van Landgraaf door gediplomeerde sportleerkrachten in combinatie met Het Huis Voor De Sport en The Move Factory. Verder krijgt de activiteitencommissie meer middelen om activiteiten voor de jeugd te organiseren, voornamelijk als ondersteuning voor ons jeugdkamp!

Met behulp van de filters zijn wij het snelste te vinden. Plaats = LANDGRAAF, Thema = SPORT & RECREATIE. BC Trilan staat dan als derde rechtsboven vermeld. De derde stem die overblijft, kan bijvoorbeeld gegeven worden aan UOW’02 of STB, onze collega-vereningen op Park Ter Waerden!

STEM HIER! of volg de link in uw persoonlijke e-mail.

21-apr-2018: BC Trilan Festivalzomer!

Natuurlijk is BC Trilan ook dit jaar weer terug te vinden op diverse festivals in de omgeving. Voor ons een mooie wijze om de spaarpot aan te vullen, voor onze leden en de andere externe vrijwilligers een mooie gelegenheid om elkaar te treffen buiten de normale sporthalmuren. Pinkpop op 15 tot en met 17 juni is de eerste in de rij. We zijn actief bij de bagagetent op zondag, de wegafzetting Dr. Calsstraat en de Vitaminebar. Heb je interesse om ons te helpen, neem dan contact op met Monique Geurten. Een unieke kans om de sfeer van het festival te beleven!

Op 30 juni en 1 juli werken we mee aan Parkcity Live. De bardiensten zitten al aardig vol, maar voor de kassa’s is er nog ruimte genoeg. Op een steenworp afstand zie je onder andere Anouk, Guus Meeuwis, Chef’s Special of Ronnie Flex. Opgeven kan bij Andy Cremers.

19-apr-2018: Aangepast Rooster Rondom Meivakantie!

Voor velen komt de meivakantie er weer aan. Dit keer wijken we af van de normale twee weken die de meeste basisscholen aanhouden. Houd hier dus rekening mee! Ons aangepaste rooster start pas op vrijdag 27 april aanstaande, Koningsdag dus! Tot en met donderdag 26 april gaan dus alle trainingen en speelmomenten gewoon door. Op Koningsdag is er geen enkele mogelijkheid om te spelen, niet in de middag, niet in de avond. Vervolgens vindt in dat weekend het Trilan Tournament in sporthal Ter Waerden plaats.

De week daarop is er wel een volledige Trilan vakantieweek. Geen trainingen voor de jeugdgroepen, bad-mini-ton, jeugdrecreatie en jeugdcompetitie. Ook voor de seniorcompetitiespelers is er geen training. Vrij spelen voor alle seniorleden kan op dinsdag-, woensdag- donderdag- en vrijdagavond vanaf 20.00 uur, tijdens de tijden van de seniorrecreatie.

Net als rondom carnaval, gaan we deze vakantie voor de jeugd duidelijker afspreken. Ook deze vakantie is er voor jeugdleden een mogelijkheid om toch een shuttle te kunnen slaan.  Dinsdag 01 mei van 20 tot 22 uur in sporthal Ter Waerden. Dit is dus bij de seniorrecreatie, dus zonder begeleiding van trainers, en natuurlijk is duidelijk dat de jeugdleden die komen, ook daadwerkelijk leuke wedstrijden gaan spelen. Hierbij verzoeken wij dan ook ouders om aanwezig te blijven en een oogje in het zeil te houden.

Na enkele normale dagen volgt dan het Hemelvaartsweekend en vervolgens het Pinksterweekend. Op Hemelvaartsdag en Pinkstermaandag zijn de sporthallen gesloten. Vrijdag 11 mei is er voor de A/B-Selectie geen training maar vrijspelen. Wij wensen iedereen fijne feest- en/of verlofdagen!

05-apr-2018 : KoningsParkdag Met BC Trilan!

Vrijdag 27 april viert heel Nederland de verjaardag van onze koning Willem-Alexander. Ook Park Ter Waerden doet daaraan mee door middel van complete dag speciaal voor de kids, en hun ouders. En natuurlijk doet BC Trilan ook mee! Wij zijn onderdeel van het spellenparcours waar alle kids aan deel kunnen nemen. Verder hopen we natuurlijk ook onze mooie badmintonsport te promoten. Heb je een vrij uurtje over op deze feestdag, kom dan vooral een kijkje nemen in sporthal Ter Waerden!

03-apr-2018 : REMINDER : Feestavond Voor Alle Trilanezen!

Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor het Trilan-Feest op zaterdag 14 april 2018. Net als vorig jaar, toen voor het 10-jarig jubileum, zal er ook in 2018 een echte feestavond worden georganiseerd. Dus voor alle leden, jong en oud. Met vast en zeker ook aandacht voor onze kampioenen, jubilarissen en veel meer. De organisatie kan nog uitbreiding gebruiken, maar zorg in ieder geval dat je er bij bent op 14 april! Het feest vindt plaats in de kantine van sporthal Strijthagen. De (externe) vrijwilligers van onze evenementen ontvangen ook een uitnodiging, zij dragen BC Trilan natuurlijk ook een warm hart toe.

28-mrt-2018 : Toernooiresultaten Week 12!

Op zaterdag speelden de jeugdcompetitiespelers hun toernooi in Hoensbroek, het ranglijsttoernooi van BC Victoria. In het enkelspel wonnen Gino Monopoli onder 11 jaar, Demi Hoeppertz en Noah Ritzen onder 13 jaar en Beau Ritzen onder 17 jaar. Daarbij was er nog een tweede plaats voor Jordan Jongboom. In het dubbelspel was er onder 13 jaar goud voor de combi Jordan & Noah maar ook voor Jeslyn Jongboom en haar partner. Een zilveren medaille was er voor Gino en zijn partner. Ook in het gemengd dubbel waren er prijzen te noteren. Jordan en Jeslyn wonnen onder 13 jaar, Noah met partner onder 15 jaar en onder 17 jaar werd Beau met haar partner tweede. Zo leverde een volle zaterdag onze spelers weer de nodige prijzen op.

Lees meer...

10-mrt-2018 : Toernooiresultaten!

Afgelopen zondag waren Kaj, Kieran en Merijn in Hoensbroek. Zij namen daar deel aan het Springplanktoernooi van BC Victoria. Fenna was helaas te geblesseerd om mee te doen. Danique heeft de jongens de hele tijd begeleid en super goed gecoacht. Het was een best druk bezet toernooi, waarbij de jongens en meisjes lieten zien hoe bedreven zij reeds zijn in het badminton. Onze jongens speelden allen in een poule van vijf en mochten dus elk vier wedstrijden spelen.

Een wedstrijdje ging tot 21 punten en het toernooi verliep best vlot, met leuke en sommige spannende wedstrijden. Kieran en Merijn waren in dezelfde poule van JU12 ingedeeld en Merijn bleek de sterkere op dat moment. Merijn eindigde als derde in de poule, Kieran als vierde. Proficiat Merijn en Kieran, goed gespeeld! Kaj was ingedeeld bij JU10, daar er geen andere inschrijving bij JU9 was. Hij ging als een speer en wist drie van de vier wedstrijden te winnen. Super Kaj. Hij vond het leuk om tegen de grote jongens te spelen. Proficiat met je tweede plaats in deze poule. Maar hij was nog blijer met zijn gouden medaille, die hij kreeg als enige deelnemer in zijn leeftijdscategorie.

Lees meer...

26-feb-2018 : De Uitnodiging Voor Alle Trilanezen!

Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor het Trilan-Feest op zaterdag 14 april 2018. Net als vorig jaar, toen voor het 10-jarig jubileum, zal er ook in 2018 een echte feestavond worden georganiseerd. Dus voor alle leden, jong en oud. Met vast en zeker ook aandacht voor onze kampioenen, jubilarissen en veel meer. De organisatie kan nog uitbreiding gebruiken, maar zorg in ieder geval dat je er bij bent op 14 april! Het feest vindt plaats in de kantine van sporthal Strijthagen. De (externe) vrijwilligers van onze evenementen ontvangen ook een uitnodiging, zij dragen BC Trilan natuurlijk ook een warm hart toe.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review