• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Het BC Trilan Tournament voor alle niveaus, sinds 2004 het internationale visitekaartje van BC Trilan uit Landgraaf.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

10-mrt-2018 : Toernooiresultaten!

Afgelopen zondag waren Kaj, Kieran en Merijn in Hoensbroek. Zij namen daar deel aan het Springplanktoernooi van BC Victoria. Fenna was helaas te geblesseerd om mee te doen. Danique heeft de jongens de hele tijd begeleid en super goed gecoacht. Het was een best druk bezet toernooi, waarbij de jongens en meisjes lieten zien hoe bedreven zij reeds zijn in het badminton. Onze jongens speelden allen in een poule van vijf en mochten dus elk vier wedstrijden spelen.

Een wedstrijdje ging tot 21 punten en het toernooi verliep best vlot, met leuke en sommige spannende wedstrijden. Kieran en Merijn waren in dezelfde poule van JU12 ingedeeld en Merijn bleek de sterkere op dat moment. Merijn eindigde als derde in de poule, Kieran als vierde. Proficiat Merijn en Kieran, goed gespeeld! Kaj was ingedeeld bij JU10, daar er geen andere inschrijving bij JU9 was. Hij ging als een speer en wist drie van de vier wedstrijden te winnen. Super Kaj. Hij vond het leuk om tegen de grote jongens te spelen. Proficiat met je tweede plaats in deze poule. Maar hij was nog blijer met zijn gouden medaille, die hij kreeg als enige deelnemer in zijn leeftijdscategorie.

Lees meer...

26-feb-2018 : De Uitnodiging Voor Alle Trilanezen!

Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor het Trilan-Feest op zaterdag 14 april 2018. Net als vorig jaar, toen voor het 10-jarig jubileum, zal er ook in 2018 een echte feestavond worden georganiseerd. Dus voor alle leden, jong en oud. Met vast en zeker ook aandacht voor onze kampioenen, jubilarissen en veel meer. De organisatie kan nog uitbreiding gebruiken, maar zorg in ieder geval dat je er bij bent op 14 april! Het feest vindt plaats in de kantine van sporthal Strijthagen. De (externe) vrijwilligers van onze evenementen ontvangen ook een uitnodiging, zij dragen BC Trilan natuurlijk ook een warm hart toe.

03-feb-2018 : Aangepast Rooster Rondom Carnaval!

Vanaf vrijdag 9 februari tot en met zondag 18 februari gaat bij BC Trilan weer een aangepast rooster in, natuurlijk vanwege de carnavalsvakantie waar velen van ons van zullen gaan genieten. Natuurlijk hebben de A/B- en C/D-selectie geen training (zoals geheel februari). Zij kunnen, net als alle seniorrecreanten, vrijspelen op vrijdag 9 februari en vrijdag 16 februari in sporthal Ter Waerden, en op woensdag 14 februari en donderdag 15 februari in sporthal Strijthagen. Alle avonden is dat vanaf 20.00 uur.

Voor de jeugd gaan we de vakanties iets duidelijker regelen. Zoals gewoonlijk is er voor de jeugdleden geen training bij alle groepen (bad-mini-ton, jeugdrecreatie, jeugdcompetitie). Echter, vanaf nu gaan we wel in elke vakantie een mogelijkheid aanbieden aan al onze junioren om toch een shuttle te kunnen slaan. Kijk voor elke vakantie periode even in de betreffende aankondiging wanneer dit voor die vakantie precies is. Deze mogelijkheden zullen steeds bij de seniorrecreatie zijn, dus zonder begeleiding van trainers, en natuurlijk is duidelijk dat de jeugdleden die komen, ook daadwerkelijk leuke wedstrijden gaan spelen. Hierbij verzoeken wij dan ook ouders om aanwezig te blijven en een oogje in het zeil te houden.

In deze vakantie zijn alle jeugdleden van harte welkom op donderdag 15 februari van 20 tot 22 uur in sporthal Strijthagen. Meer informatie en andere nieuwe afspraken over extra mogelijkheden om te spelen, zullen binnenkort onder de jeugdleden verspreid worden. Wij wensen iedereen fijne feest- en/of verlofdagen!

01-feb-2018 : Gezocht, Penningmeester!

Tot onze spijt heeft onze penningmeester Math Gootzen aangegeven te gaan stoppen als penningmeester. Zijn drukke persoonlijke agenda valt niet meer te combineren met zijn taken voor BC Trilan. Daarom zoekt het bestuur met enige spoed naar een opvolger. Als bestuurder dien je natuurlijk in ieder geval over voldoende communicatieve vaardigheden te beschikken. Je komt terecht in een hechte groep bestuurders die zich op vele fronten probeert in te zetten voor onze vereniging.

De bijbehorende functieomschrijving:
- Kennis hebben van financiële zaken, zoals het aanvragen van subsidies,
- Bekend zijn met eenvoudige boekhouding,
- Kennis hebben van telebankieren,
- Een begroting kunnen opstellen,
- Cijfermatig inzicht hebben,
- Rekeningen kunnen opstellen en beoordelen,
- Ervaring hebben met Microsoft Excel.

Pas jij binnen dit profiel en lijkt het je leuk deze functie binnen ons bestuur in te vullen? Neem dan contact op met voorzitter Harry Peulen! Indien je meer over de inhoud wil weten, kun je met contact opnemen met Math Gootzen. Ben je lid van BC Trilan en/of heb je affiniteit met de badmintonsport, reageer dan snel.

30-jan-2018 : Sponsor Intergarde Bewaking & Beveiliging!

Wat een prachtige weekenden heeft BC Trilan achter de rug! Eerst verzekerde Trilan 11 zich al van het kampioenschap en de week daarop Trilan 10. Na deze geweldige resultaten volgde Trilan 1 die kampioen werden in de tweede divisie afdeling 2, met een ruime voorsprong op alle tegenstanders. Als kers op de taart wist ook Trilan 2 na een spannend seizoen afgelopen zondag genoeg punten binnen te slepen om zich te handhaven in de tweede divisie. Geweldige resultaten dus voor onze club!

Lees meer...

27-jan-2018 : Aankondiging Trilan-Feest!

Een bericht van de organisatie van het Trilan Feest. Net als vorig jaar (toen 10-jarig jubileum), zal er ook in 2018 een echte feestavond worden georganiseerd. Dus voor alle leden, jong en oud. Met vast en zeker ook aandacht voor onze kampioenen, jubilarissen en veel meer. Er wordt nog gezocht naar mensen voor de organisatie. Heb je interesse en/of goede ideeën, geef je dan op bij een bestuurslid! Meer informatie over het feest volgt natuurlijk, maar reserveer de datum alvast in je agenda!

17-jan-2018 : Sponsor AVFA Financieel Advies!

Ook voor de komende twee seizoenen mochten wij als vereniging AVFA Financieel Advies als sponsor verwelkomen. Voor twee teams weliswaar! Trilan 7 speelt dit jaar mee in afdeling 3 van de regiocompetitie en verdedigt de tweede plek met een voorsprong van vier punten op Weert 3. Het team wordt gevormd door Chris Wachelder, Jasper Roos, Hugo Kuijpers, Dunja Winands-Smeets en Kim-Eva Bauer en wordt getraind door Nico Hermans. Trilan 8 valt onder dezelfde trainer en speelt dit jaar in de regiocompetitie afdeling 5. Zij staan momenteel op een 7e plek in deze speelgroep. Dit team wordt gevormd door Miquel Waterreus, Jeroen van der Eerden, Koen Geuskens, Joris Demarteau, Amy Ruipers. Rachelle Jevsinak en Thiska Braad.

Lees meer...

14-jan-2018 : Sponsor Top-Karwei!

Op 19 November jongstleden was onze grote Trilan Sponsordag waarbij Top-Karwei was uitgenodigd om het eerste shirt met logo in ontvangst te nemen. Ze maakten kennis met de spelers in het team en konden daarna nog genieten van enkele mooie wedstrijden waarin BC Trilan 6 het opnam tegen BC Victoria 3. Deze dag werd met een prachtige 8-0 overwinning afgesloten! Trilan 6 speelt dit jaar in de regiocompetitie afdeling 2. Echt 2 en Rally 2 zijn op dit moment de grootse concurrenten van Trilan 6. Het team staat momenteel op een derde plek met een wedstrijd minder gespeeld dan Rally 2.

Lees meer...

10-jan-2018 : Sponsor Herenkapsalon Harry Senden!

Het competitieseizoen bij badmintonclub BC Trilan is inmiddels in volle gang en alle teams spelen daarbij in het nieuwe clubtenue. Trilan 3 speelt in de derde divisie afdeling 1. Het nieuwe tenue is mede mogelijk gemaakt door de nieuwe sponsor Herenkapsalon Harry Senden, gelegen aan de Hoogstraat in Landgraaf. Op zondag 19 november jongstleden was er de officiële overhandiging van het wedstrijdshirt (inclusief sponsorlogo) aan Harry Senden.

Lees meer...

03-jan-2018 : Van De Voorzitter!

Beste sportvrienden,

Nu we het jaar 2017 achter ons hebben gelaten en we ons gaan opmaken voor het nieuwe jaar 2018, alvast even een terugblik op een bewogen sportjaar voor BC Trilan. Aan het begin van 2017 waren er de nodige besprekingen met betrekking tot de sporthal de Bende welke we eind februari vaarwel moesten zeggen en alle uren uiteindelijk hebben verplaatst naar sporthal Strijthagen en Ter Waerden.

Tevens werd er afscheid genomen van de Hoofdtrainer Andy Cremers waarvoor een goede opvolger werd gevonden in de persoon van Rolf Koch. Hij is in maart meteen aan de slag gegaan en probeert de verwachtingen waar te maken. Tevens werden Bart Scholtes en Nico Hermans aangenomen als trainers bij de jeugd en C/D-selectie, en inmiddels is Bart ook actief bij het les geven aan onze nieuwe recreatieve leden.

Begin maart was er het BC Trilan 10-jarig jubileum-feest waarbij we al onze vrijwilligers bedankten voor hun enorme inzet tijdens de diverse evenementen en activiteiten binnen onze vereniging, en waar onze kampioenen werden gehuldigd. Ook in het jaar 2018 zal dit feest weer gaan plaatsvinden.

Lees meer...

Visit fbetting.co.uk Betfair Review