• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Het BC Trilan Tournament voor alle niveaus, sinds 2004 het internationale visitekaartje van BC Trilan uit Landgraaf.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.

14-jan-2018 : Sponsor Top-Karwei!

Op 19 November jongstleden was onze grote Trilan Sponsordag waarbij Top-Karwei was uitgenodigd om het eerste shirt met logo in ontvangst te nemen. Ze maakten kennis met de spelers in het team en konden daarna nog genieten van enkele mooie wedstrijden waarin BC Trilan 6 het opnam tegen BC Victoria 3. Deze dag werd met een prachtige 8-0 overwinning afgesloten! Trilan 6 speelt dit jaar in de regiocompetitie afdeling 2. Echt 2 en Rally 2 zijn op dit moment de grootse concurrenten van Trilan 6. Het team staat momenteel op een derde plek met een wedstrijd minder gespeeld dan Rally 2.

Lees meer...

10-jan-2018 : Sponsor Herenkapsalon Harry Senden!

Het competitieseizoen bij badmintonclub BC Trilan is inmiddels in volle gang en alle teams spelen daarbij in het nieuwe clubtenue. Trilan 3 speelt in de derde divisie afdeling 1. Het nieuwe tenue is mede mogelijk gemaakt door de nieuwe sponsor Herenkapsalon Harry Senden, gelegen aan de Hoogstraat in Landgraaf. Op zondag 19 november jongstleden was er de officiƫle overhandiging van het wedstrijdshirt (inclusief sponsorlogo) aan Harry Senden.

Lees meer...

03-jan-2018 : Van De Voorzitter!

Beste sportvrienden,

Nu we het jaar 2017 achter ons hebben gelaten en we ons gaan opmaken voor het nieuwe jaar 2018, alvast even een terugblik op een bewogen sportjaar voor BC Trilan. Aan het begin van 2017 waren er de nodige besprekingen met betrekking tot de sporthal de Bende welke we eind februari vaarwel moesten zeggen en alle uren uiteindelijk hebben verplaatst naar sporthal Strijthagen en Ter Waerden.

Tevens werd er afscheid genomen van de Hoofdtrainer Andy Cremers waarvoor een goede opvolger werd gevonden in de persoon van Rolf Koch. Hij is in maart meteen aan de slag gegaan en probeert de verwachtingen waar te maken. Tevens werden Bart Scholtes en Nico Hermans aangenomen als trainers bij de jeugd en C/D-selectie, en inmiddels is Bart ook actief bij het les geven aan onze nieuwe recreatieve leden.

Begin maart was er het BC Trilan 10-jarig jubileum-feest waarbij we al onze vrijwilligers bedankten voor hun enorme inzet tijdens de diverse evenementen en activiteiten binnen onze vereniging, en waar onze kampioenen werden gehuldigd. Ook in het jaar 2018 zal dit feest weer gaan plaatsvinden.

Lees meer...

05-dec-2017 : Speelmogelijkheden Rondom De Feestdagen!

Let de komende weken extra goed op de informatie in de online kalender op onze website. Vanaf vandaag tot en met de eerste week van januari zijn er de nodige aanpassingen op het normale speelrooster. Vandaag, Sinterklaasavond, is er alleen badminton voor de seniorrecreatie in sporthal Ter Waerden, dus vanaf 20.00 uur. Donderdag is sporthal Strijthagen niet beschikbaar vanwege een extern evenement. Donderdag 14 december is er geen normaal badminton voor de speelgroepen van die avond, maar iedereen kan wel deelnemen aan het interne Kersttoernooi. Let op, opgeven daarvoor is wel noodzakelijk, zie het bijbehorende nieuwsbericht.

In de twee weken van de kerstvakantie is sporthal Strijthagen in zijn geheel niet beschikbaar. De jeugdgroepen (bad-mini-ton, jeugdrecreatie en jeugdcompetitie) hebben zoals gebruikelijk geen training in de vakantie. Zij kunnen wel vrijspelen op vrijdag 29 december vanaf 20.00 uur in Ter Waerden. De A/B-selectie traint wel op 27 december, 03 januari en 05 januari, vrijdag 29 december is vanaf 20.00 uur een vrije speelavond (Ter Waerden). Ook de spelers van de C/D-selectie kunnen vrijspelen op vrijdag 29 december 20.00 uur en hebben een training op 05 januari. De seniorrecreatie kunnen gedurende de twee weken terecht op : vrijdag 29 december 14.00 tot 16.00 uur en vanaf 20.00 uur (Ter Waerden), dinsdag 02 januari (20.00 uur Ter Waerden) en vrijdag 05 januari (20.00 uur Ter Waerden). Vanaf maandag 08 januari geldt weer het normale speelrooster.

30-nov-2017 : Donderdag 7 December Geen Badminton!

Vanwege een intern misverstand een ietwat laat bericht over donderdag 07 december aanstaande. Onze excuses voor de verlate mededeling. Vanwege de Landgraafse Vrijwilligersavond is sporthal Strijthagen die dag in zijn geheel niet beschikbaar. Inmiddels is dit bijgewerkt in de agenda. Graag dit bericht onder alle leden verder verspreiden. U kunt natuurlijk wel terecht op de andere speelavonden van die week. Kijk voor de details over de komende feestdagen natuurlijk regelmatig in onze online kalender.

28-nov-2017 : MACEY HANSSEN DE BESTE VAN LIMBURG!

Na tien jaar heeft BC Trilan weer een Limburgs Kampioen op het hoogste niveau in het enkelspel. Na Rachelle Haan in 2007, kroonde Macey Hanssen zich afgelopen weekend tot kampioen in categorie 1 tijdens het LK Senioren in Weert. Zonder setverlies was ze de verdiende winnaar, al moet gezegd worden dat clubgenote Milou Meuffels in de finale aardig dicht in de buurt kwam, die daarmee tweede werd. Samen met Rachelle Lemmens werd Macey ook nog eens tweede in het vrouwendubbel, achter oud-Trilanezen Anne en Elcke Vievermans.

Lees meer...

27-nov-2017 : Geslaagde Sponsordag BC Trilan!

Tijdens de competitiewedstrijden op zondag 19 november jongstleden hield BC Trilan haar vernieuwde sponsordag. Op deze dag waren al onze sponsoren voor de aankomende twee seizoenen uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Tevens direct een mooi moment om al onze teams in actie te zien, want het was een vol programma in sporthal Ter Waerden. Tevens werden de nieuwe sponsorshirts gepresenteerd waarop van velen het logo pronkte. De kleding van FZ Forza werd verzorgd door badmintonshop allrackets.com. Op de shirts van Trilan 1 en Trilan 2 staat mooi de opdruk van sponsor Intergarde bewaking & beveiliging. Trilan 3 wordt gesponsord door Herenkapsalon Harry Senden en Top-Karwei is de sponsor van Trilan 6. Trilan 7 en Trilan 8 hebben samen dezelfde sponsor, namelijk AFVA Financieel Advies. Ze maakten hier ook kennis met de spelers die het door hun gesponsorde team vertegenwoordigen. Al met al dus een drukke en gezellige zondag voor iedereen, en natuurlijk droegen de overwinningen daar ook aan bij.

Lees meer...

18-nov-2017 : Erik Meijs Overleden!

Afgelopen donderdag is topbadmintonner Erik Meijs overleden aan de gevolgen van een zwaar auto-ongeluk in Duitsland eerder op de dag. Stilstaand in een file is er een vrachtwagen achter op hem gereden met fatale gevolgen, ook de traumahelikopter mocht uiteindelijk niet baten. De Nederlands kampioen van 2016 uit Zoetermeer is 26 jaar geworden. BC Trilan wenst zijn vriendin (in verwachting van hun eerste kindje), ouders, zus en andere nabestaanden veel sterkte met dit gigantische verlies.

Lees meer...

08-okt-2017 : Aangepaste Speeltijden!

Natuurlijk komt de herfstvakantie er weer aan, en dus passen we de speelmogelijkheden enigszins aan. Alle jeugdgroepen hebben vakantie in de periode van maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober aanstaande. De A/B- en C/D-selectie heeft geen training in deze periode. Deze leden kunnen, net als alle andere seniorrecreanten vrijspelen op dinsdag en vrijdag in sporthal Ter Waerden, en op woensdag en donderdag in sporthal Strijthagen, in alle gevallen vanaf 20.00 uur.

In tegenstelling tot normaal, en als extra service van Stichting Strijthagen, kan er die week ook vrijgespeeld worden op de bekende woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur. Dit is ter compensatie van de uitval drie externe evenementen waarvoor geweken moet worden. Inderdaad, naast 20 en 21 september en aanstaande 12 oktober, is er ook op woensdag 25 oktober (ochtend en avond) geen mogelijkheid om te spelen in sporthal Strijthagen. De gepubliceerde pdf-kalender bij de downloads (datum 26-aug) is verouderd en wordt binnenkort bijgewerkt. Graag de bovenstaande planning ook onderling communiceren.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review