• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

28-nov-2017 : MACEY HANSSEN DE BESTE VAN LIMBURG!

Na tien jaar heeft BC Trilan weer een Limburgs Kampioen op het hoogste niveau in het enkelspel. Na Rachelle Haan in 2007, kroonde Macey Hanssen zich afgelopen weekend tot kampioen in categorie 1 tijdens het LK Senioren in Weert. Zonder setverlies was ze de verdiende winnaar, al moet gezegd worden dat clubgenote Milou Meuffels in de finale aardig dicht in de buurt kwam, die daarmee tweede werd. Samen met Rachelle Lemmens werd Macey ook nog eens tweede in het vrouwendubbel, achter oud-Trilanezen Anne en Elcke Vievermans.

Een niveau lager (categorie 4) was Bianca Meijer twee keer de beste. Samen met Martijn Ploum in het gemengd dubbel en met Kelly Meuffels in het vrouwendubbel. Deze finale werd overigens gewonnen van clubgenoten Nathalie Cremers en Maartje Jegerings. Opmerkelijk want Maartje was, na tien jaar niet actief te zijn geweest, nog geen twee weken in training maar liet zien het spelletje nog niet verleerd te zijn. Na een zwaar weekend kon Nathalie haar enkelspeltitel van 2016 helaas in de finale niet prolongeren. De vereiste derde set was net te veel van het goede.

Verder werden er natuurlijk de nodige ereplaatsen behaald. ME1 vierde plaats Serve Peulen. VD1 derde plaats Milou Meuffels & Chantal Mennens. GD1 halve finale Macey Hanssen & Teun Gootzen. VE4 vierde plaats Kelly Meuffels. MD4 halve finale Joey Straube & Sander Andrien. VD6v halve finale Kim-Eva Bauer & Memee Jurgen. ME6n vierde plaats Miquel Waterreus. Al met al een geslaagd weekend, mede dankzij de aanwezige coaching. Volgend weekend gaat de spannende strijd in de competitie weer verder, blijven trainen dus!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review