• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Het BC Trilan Tournament voor alle niveaus, sinds 2004 het internationale visitekaartje van BC Trilan uit Landgraaf.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

03-jan-2018 : Van De Voorzitter!

Beste sportvrienden,

Nu we het jaar 2017 achter ons hebben gelaten en we ons gaan opmaken voor het nieuwe jaar 2018, alvast even een terugblik op een bewogen sportjaar voor BC Trilan. Aan het begin van 2017 waren er de nodige besprekingen met betrekking tot de sporthal de Bende welke we eind februari vaarwel moesten zeggen en alle uren uiteindelijk hebben verplaatst naar sporthal Strijthagen en Ter Waerden.

Tevens werd er afscheid genomen van de Hoofdtrainer Andy Cremers waarvoor een goede opvolger werd gevonden in de persoon van Rolf Koch. Hij is in maart meteen aan de slag gegaan en probeert de verwachtingen waar te maken. Tevens werden Bart Scholtes en Nico Hermans aangenomen als trainers bij de jeugd en C/D-selectie, en inmiddels is Bart ook actief bij het les geven aan onze nieuwe recreatieve leden.

Begin maart was er het BC Trilan 10-jarig jubileum-feest waarbij we al onze vrijwilligers bedankten voor hun enorme inzet tijdens de diverse evenementen en activiteiten binnen onze vereniging, en waar onze kampioenen werden gehuldigd. Ook in het jaar 2018 zal dit feest weer gaan plaatsvinden.

Verder hebben we afscheid genomen van enkele bestuursleden, (Jo Scholtes en José Scholtes) welke we vanaf deze plaats nogmaals willen bedanken voor hun jarenlange inzet voor onze vereniging. Ook hebben we Andy Cremers als nieuw bestuurslid mogen begroeten.

Verder is en wordt er achter de schermen keihard gewerkt door onze mensen van de diverse commissies en bestuursleden om onze vereniging goed op de kaart te zetten, mede hierdoor kunnen we het aantal leden op peil houden, en mogelijk in de toekomst weer laten groeien.

Eveneens hebben we diverse (nieuwe) sponsoren mogen begroeten, welke dan ook op de nieuwe clubkleding van een aantal teams vermeld staan. Hiermee spreken zij het vertrouwen in onze vereniging uit en steunen ons met een financiële injectie.

We hopen als bestuur dan ook dat we het jaar 2018 kunnen en mogen gaan beginnen met een vooral gezonde en sportieve inzet van al onze trouwe leden en vrijwilligers. Vanaf deze plek wil ik dan ook iedereen hartelijk danken voor de enorme inzet in 2017 en dat we er een goed en vooral gezond jaar van gaan maken in 2018.

Dank jullie allen en een voorspoedig 2018 toegewenst.

Harry Peulen

Visit fbetting.co.uk Betfair Review