• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

04-jan-2018 : Een Sfeervol Kersttoernooi Achter De Rug!

Op donderdag 14 december jongstleden was weer het grote Trilan Kersttoernooi in sporthal Strijthagen. Met maar liefst 56 deelnemers uit alle speelgroepen en categorieën was het een groot succes. Ook dit jaar pronkten de mooie kerstbomen van de familie Dortants uit de Waubachse Groenstraat in het midden van het badmintonveld. De taak aan de spelers om deze boom in hun voordeel te gebruiken. Dit leidde uiteraard vaak tot mooie taferelen. De organisatie was in handen van Jeannet Kremers, Monica Spijkers, Arjen Braad en Roland van der Eerden, Jacqueline van der Eerden zorgde voor de heerlijke Drentse wafels genaamd kniepertjes.

 

Bij de dames ging Stef Winkens er uiteindelijk met de eerste prijs vandoor, de tweede plek was voor Karen Echternach en een mooie derde plek voor Amy Ruipers. De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Zoë Fröls. Bij de heren was de eerste plek voor Lambert Muhlenberg. Leon de Heus eindigde op de tweede plek gevolgd door Quentin Pfeiffer op de derde plek. Hier was de aanmoedigingsprijs voor Rene Clement. Het was een uitermate gezellig toernooi in een mooi versierde hal en onder het genot van kerstmuziek werden er zeer fanatieke wedstrijden gespeeld waar spelers van de recreatie en competitie met elkaar samen speelden. Een geslaagde avond! Volgend jaar is iedereen uiteraard weer van harte uitgenodigd om deel te nemen!

 

 

 

Visit fbetting.co.uk Betfair Review