• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

10-jan-2018 : Sponsor Herenkapsalon Harry Senden!

Het competitieseizoen bij badmintonclub BC Trilan is inmiddels in volle gang en alle teams spelen daarbij in het nieuwe clubtenue. Trilan 3 speelt in de derde divisie afdeling 1. Het nieuwe tenue is mede mogelijk gemaakt door de nieuwe sponsor Herenkapsalon Harry Senden, gelegen aan de Hoogstraat in Landgraaf. Op zondag 19 november jongstleden was er de officiƫle overhandiging van het wedstrijdshirt (inclusief sponsorlogo) aan Harry Senden.

Herenkapsalon Harry Senden, centraal gelegen aan de rotonde bij zwembad In de Bende, is een eenmanszaak en richt zich uitsluitend op de verzorging van mannelijke klanten van alle leeftijden. De kapsalon, opgestart in mei 2005, was in het verleden al als sponsor verbonden aan het internationale Trilan Tournament. Met inmiddels ruim veertig jaar ervaring in het kappersvak, komen de klanten niet alleen uit Landgraaf maar ook uit de rest van de regio Parkstad. Harry Senden werkt uitsluitend volgens afspraak en zowel het knippen van moderne als klassieke modellen staan op het menu. Bij binnenkomst staat de koffie natuurlijk al klaar. Bel snel voor een afspraak, 045-5330559.

Na de officiele overhandiging was het tijd voor de thuiswedstrijd van Trilan 3. Zij wisten deze wedstrijd met een 6-2 overwinning af te sluiten. op dit moment staan zij op de derde plek. Het teams wordt vertegenwoordigd door Martijn Ploum, Luuk Ritzen, Lars Frings, Mirella Haartmans, Nathalie Cremers-Scholtes en Bianca Meijer.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review