• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

17-jan-2018 : Sponsor AVFA Financieel Advies!

Ook voor de komende twee seizoenen mochten wij als vereniging AVFA Financieel Advies als sponsor verwelkomen. Voor twee teams weliswaar! Trilan 7 speelt dit jaar mee in afdeling 3 van de regiocompetitie en verdedigt de tweede plek met een voorsprong van vier punten op Weert 3. Het team wordt gevormd door Chris Wachelder, Jasper Roos, Hugo Kuijpers, Dunja Winands-Smeets en Kim-Eva Bauer en wordt getraind door Nico Hermans. Trilan 8 valt onder dezelfde trainer en speelt dit jaar in de regiocompetitie afdeling 5. Zij staan momenteel op een 7e plek in deze speelgroep. Dit team wordt gevormd door Miquel Waterreus, Jeroen van der Eerden, Koen Geuskens, Joris Demarteau, Amy Ruipers. Rachelle Jevsinak en Thiska Braad.

AVFA Financieel Advies is gelegen in Landgraaf, in de wijk het Hoefveld. De naam staat voor Ad Veldhuizen Financieel Advies. Ad Veldhuizen is thuis in het adviseren van onder anderen hypotheken, inkomen, vermogen, consumptief krediet, uitvaartverzekeringen en schadeverzekeringen. Hij hecht enorm veel waarde aan persoonlijke service en komt dan ook graag aan huis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Op 19 november was de presentatie van de nieuwe shirts met het logo van onze sponsoren. Aansluitend speelde Trilan 7 de wedstrijd tegen Victoria 4. Ze wisten dit met een 5-3 overwinning af te sluiten. Trilan 8 speelde tegen Venray 2 maar moest deze wedstrijd helaas met 1-7 uit handen geven.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review