• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

25-jan-2018 : Reminder Inschrijven LK Jeugd!

Op 17 en 18 februari 2018 is het LJK, dit is een toernooi waar BC Trilan van alle (jeugd)competitiespelers verwacht dat ze hieraan meedoen! Het toernooi wordt weer in Roermond gespeeld. De inschrijving sluit op 4 februari, aanmelden kan bij Patty Ritzen per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag bericht geven uiterlijk 2 februari. Hierbij de link naar het toernooi. Hopelijk strijden we weer met vele spelers om de Limburgse titels!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review