• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Het BC Trilan Tournament voor alle niveaus, sinds 2004 het internationale visitekaartje van BC Trilan uit Landgraaf.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

10-mrt-2018 : Toernooiresultaten!

Afgelopen zondag waren Kaj, Kieran en Merijn in Hoensbroek. Zij namen daar deel aan het Springplanktoernooi van BC Victoria. Fenna was helaas te geblesseerd om mee te doen. Danique heeft de jongens de hele tijd begeleid en super goed gecoacht. Het was een best druk bezet toernooi, waarbij de jongens en meisjes lieten zien hoe bedreven zij reeds zijn in het badminton. Onze jongens speelden allen in een poule van vijf en mochten dus elk vier wedstrijden spelen.

Een wedstrijdje ging tot 21 punten en het toernooi verliep best vlot, met leuke en sommige spannende wedstrijden. Kieran en Merijn waren in dezelfde poule van JU12 ingedeeld en Merijn bleek de sterkere op dat moment. Merijn eindigde als derde in de poule, Kieran als vierde. Proficiat Merijn en Kieran, goed gespeeld! Kaj was ingedeeld bij JU10, daar er geen andere inschrijving bij JU9 was. Hij ging als een speer en wist drie van de vier wedstrijden te winnen. Super Kaj. Hij vond het leuk om tegen de grote jongens te spelen. Proficiat met je tweede plaats in deze poule. Maar hij was nog blijer met zijn gouden medaille, die hij kreeg als enige deelnemer in zijn leeftijdscategorie.

Zo’n Springplanktoernooi is hartstikke leuk voor kinderen met weinig wedstrijdervaring. Hopelijk doen er genoeg kids mee op 25 maart met ons eigen Luus Zaat Springplanktoernooi.

In Geldrop wist Servé Peulen de ME1 te winnen, en tweede te worden in GD1. Gino Monopoli won in Maasbracht het ranglijsttoernooi U11, en de dubbel U13. Jill Konen won VE D in het Belgische Dilsen, en werd tweede in de dubbel D. Naast een aantal halve finales voor BC Trilan, was er ook nog de tweede plaats dubbel C1 voor Suzan Vermeere en Memee Jurgen.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review