• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

28-mrt-2018 : Toernooiresultaten Week 12!

Op zaterdag speelden de jeugdcompetitiespelers hun toernooi in Hoensbroek, het ranglijsttoernooi van BC Victoria. In het enkelspel wonnen Gino Monopoli onder 11 jaar, Demi Hoeppertz en Noah Ritzen onder 13 jaar en Beau Ritzen onder 17 jaar. Daarbij was er nog een tweede plaats voor Jordan Jongboom. In het dubbelspel was er onder 13 jaar goud voor de combi Jordan & Noah maar ook voor Jeslyn Jongboom en haar partner. Een zilveren medaille was er voor Gino en zijn partner. Ook in het gemengd dubbel waren er prijzen te noteren. Jordan en Jeslyn wonnen onder 13 jaar, Noah met partner onder 15 jaar en onder 17 jaar werd Beau met haar partner tweede. Zo leverde een volle zaterdag onze spelers weer de nodige prijzen op.

Op zondag speelden de senioren hun toernooi in Bocholtz, het jaarlijkse dubbeltoernooi aldaar. Ook dat werd een volle dag met aan het einde de nodige uitputtingsverschijnselen. In categorie 6 behaalden Shairone Soliana en Kim-Eva Bauer de tweede plaats in het gemengd dubbel. In categorie 4 was er winst voor de mix Martijn Ploum & Lotte Janssen, de vrouwendubbel Lotte Janssen & Maartje Jegerings en een tweede plaats voor Sander Andrien met zijn dubbelpartner. Op het hoogste niveau, categorie 2, wonnen Servé Peulen en Andy Cremers het mannendubbel, en behaalde Andy samen met zijn partner ook de tweede plaats in het gemengd dubbel.

Op zondag was er natuurlijk ook nog het BC Trilan J5 Luus Zaat Springplanktoernooi. Daarover volgt logischerwijs een apart verslag.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review