• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Het BC Trilan Tournament voor alle niveaus, sinds 2004 het internationale visitekaartje van BC Trilan uit Landgraaf.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

19-apr-2018: Aangepast Rooster Rondom Meivakantie!

Voor velen komt de meivakantie er weer aan. Dit keer wijken we af van de normale twee weken die de meeste basisscholen aanhouden. Houd hier dus rekening mee! Ons aangepaste rooster start pas op vrijdag 27 april aanstaande, Koningsdag dus! Tot en met donderdag 26 april gaan dus alle trainingen en speelmomenten gewoon door. Op Koningsdag is er geen enkele mogelijkheid om te spelen, niet in de middag, niet in de avond. Vervolgens vindt in dat weekend het Trilan Tournament in sporthal Ter Waerden plaats.

De week daarop is er wel een volledige Trilan vakantieweek. Geen trainingen voor de jeugdgroepen, bad-mini-ton, jeugdrecreatie en jeugdcompetitie. Ook voor de seniorcompetitiespelers is er geen training. Vrij spelen voor alle seniorleden kan op dinsdag-, woensdag- donderdag- en vrijdagavond vanaf 20.00 uur, tijdens de tijden van de seniorrecreatie.

Net als rondom carnaval, gaan we deze vakantie voor de jeugd duidelijker afspreken. Ook deze vakantie is er voor jeugdleden een mogelijkheid om toch een shuttle te kunnen slaan.  Dinsdag 01 mei van 20 tot 22 uur in sporthal Ter Waerden. Dit is dus bij de seniorrecreatie, dus zonder begeleiding van trainers, en natuurlijk is duidelijk dat de jeugdleden die komen, ook daadwerkelijk leuke wedstrijden gaan spelen. Hierbij verzoeken wij dan ook ouders om aanwezig te blijven en een oogje in het zeil te houden.

Na enkele normale dagen volgt dan het Hemelvaartsweekend en vervolgens het Pinksterweekend. Op Hemelvaartsdag en Pinkstermaandag zijn de sporthallen gesloten. Vrijdag 11 mei is er voor de A/B-Selectie geen training maar vrijspelen. Wij wensen iedereen fijne feest- en/of verlofdagen!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review