• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

08-mei-2018: Vanaf VANDAAG Rabobank Clubkas!

BC Trilan doet weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne! Leden en klanten (vanaf 18 jaar) van de Rabobank Parkstad Limburg kunnen hun stem op BC Trilan uitbrengen van dinsdag 08 mei 2018 tot en met woensdag 23 mei 2018. Ieder lid ontvangt vijf stemmen en iedere klant ontvangt er drie. Er kunnen maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging uitgebracht worden. Op de website van Rabobank Parkstad Limburg is meer informatie te vinden over de Rabobank Clubkas Campagne. Reserveer dus twee stemmen voor BC Trilan!

De middelen van de Rabobank Clubkas Campagne worden bij badmintonclub Trilan ingezet om nieuwe leden te werven en de badmintonsport verder onder de aandacht te brengen. Er worden badmintonclinics georganiseerd op de basisscholen van Landgraaf door gediplomeerde sportleerkrachten in combinatie met Het Huis Voor De Sport en The Move Factory. Verder krijgt de activiteitencommissie meer middelen om activiteiten voor de jeugd te organiseren, voornamelijk als ondersteuning voor ons jeugdkamp!

Met behulp van de filters zijn wij het snelste te vinden. Plaats = LANDGRAAF, Thema = SPORT & RECREATIE. BC Trilan staat dan als derde rechtsboven vermeld. De derde stem die overblijft, kan bijvoorbeeld gegeven worden aan UOW’02 of STB, onze collega-vereningen op Park Ter Waerden!

STEM HIER! of volg de link in uw persoonlijke e-mail.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review