• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

22-aug-2018: Bericht Van De Penningmeester!

Allereerst welkom in het seizoen 2018-2019. Wij wensen jullie veel speelplezier bij BC Trilan. In de Trilan Algemene Ledenvergadering op 8 juni jl., is unaniem ingestemd voor een contributieverhoging van € 1,= euro per maand. Deze verhoging maakt onderdeel uit van een aantal initiatieven om de inkomsten van onze club te verhogen om zo financieel gezond te kunnen blijven.

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben bij de afschrijving van de contributie in de afgelopen maanden, is deze verhoging per 1 juli 2018 doorgevoerd. Dit betekent dat ieder lid vanaf 1 juli per maand € 1,= euro meer betaalt om zo ook bij te dragen aan een gezonde financiële toekomst voor de club. De kwartaalbetalers betalen dus per incasso € 3,= euro meer en de jaarbetalers worden voor € 12,= euro meer dan voorheen geïncasseerd.

Aan de leden die zelf periodiek de contributie overmaken (niet via incasso), zouden wij willen vragen om bij de overboeking rekening te houden met deze contributieverhoging. Mochten jullie hier nog vragen over hebben, dan kunnen jullie je richten tot Anne Adriaens, penningmeester van BC Trilan.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review