• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

19-sep-2018: De Grote Clubactie!

Deze week komen Mirella Haartmans en Rachelle Lemmens langs bij alle trainingsgroepen om de boekjes en flyers voor de Grote Clubactie uit te delen. We hopen op een heleboel verkochte loten. 80% per lot, dat is dus €2,40 euro per verkocht lot, gaat namelijk naar onze club. Per verkocht lot krijgt iedere verkoper zelfs €0,40 euro die hij/zij in eigen zak kan steken! Uiteindelijk blijft er hopelijk een ontzettend mooi bedrag over waar we veel leuke activiteiten van kunnen organiseren. Als iedereen minimaal zeven loten weet te verkopen dan zou dit al een heel mooi bedrag opleveren voor onze vereniging en natuurlijk voor jezelf!

Daarnaast gaan we dit jaar aan de slag met superloten die erg interessant kunnen zijn voor (kleine) bedrijven en sponsoren. Éen superlot staat namelijk voor 50 verkochte loten t.w.v. €150,00 euro waarvan €120,00 euro naar onze club gaat. Weet jij een superlot te verkopen? Dan mag jij hier wederom €15,00 euro per verkocht (super)lot van in je zak steken! Dus heb jij toevallig een familielid of bekende die hier interesse in heeft? Kijk dan snel op de flyer voor meer informatie of neem contact op met Mirella of Rachelle. Laten we dit jaar met zijn allen proberen om zoveel mogelijk loten te verkopen want er zijn leuke prijzen te winnen, zoals op de flyers te zien is, voor de beste verkopers van BC Trilan.

Wij willen supermarkt Plus Wetzels (Waubach) enorm bedanken voor de gesponsorde koekrepen en De Printgalerij (Heerlen) voor het drukken van onze flyers. Als laatste wensen wij jullie heel veel succes met de verkoop! #Groteclubactie #Clubactie

Visit fbetting.co.uk Betfair Review