• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

08-okt-2018: Trilan Herfstvakantie!

We zitten alweer in oktober en de herfstvakantie in het zuiden komt er weer aan. Vanwege een extern evenement op donderdag in sporthal Strijthagen, begint ons vakantierooster dit keer al op donderdag 11 oktober 2018. Vanaf die dag is er voor de jeugdgroepen geen training. Ook de A/B- en C/D-selectie hebben geen training maar kunnen wel gebruik maken van de speelmogelijkheden van de seniorrecreatie. Vanaf maandag 22 oktober geldt het normale speelrooster weer en worden de trainingen weer hervat.

Zoals ook vorig seizoen gebruikelijk was, hebben we nu voor deze herfstvakantie ook weer één speelmogelijkheid voor de jeugd gecreëerd. Wel heel duidelijk met de opmerking dat we van de jeugdleden verwachten dat zij serieuze wedstrijden spelen. Aangezien er geen begeleiding aanwezig is, doen wij hiervoor een beroep op de ouders om toezicht te houden. Onze jeugdleden onder 18 jaar zijn welkom op donderdag 18 oktober vanaf 20.00 uur. Alle informatie is natuurlijk ook terug te vinden in de online kalender op onze website www.bctrilan.com.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review