• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

08-nov-2018 : Samenwerking BC Trilan Met Fysio&Fit!

Op de achtergrond zijn wij aan het begin van dit badmintonseizoen bezig geweest om een samenwerking op te zetten met Fysio&Fit bij Sportpark Ter Waerden. Wij zijn dan ook erg blij dat we in onderling overleg het een en ander voor elkaar kunnen gaan betekenen. Fysio&Fit ligt daarnaast ook ideaal voor ons als badmintonners omdat zij bij ons in de sporthal hun locatie hebben. Kort gezegd gaat deze samenwerking betekenen dat je terecht kan bij Fysio&Fit voor een gratis eerste klachtenanalyse op het moment dat je last hebt van pijntjes, je er gratis terecht kan voor het leggen van een sporttape, dat zij ons gaan helpen met clinics (zoals EHBSO en dergelijke) en daarnaast zullen zij ons wederom gaan ondersteunen tijdens het Trilan Tournament 2019. Rowin Quaedflieg zal daarbij ons vaste aanspreekpunt zijn. Hij zal dan ook binnenkort kennis komen maken met ons tijdens een van de trainingen. Je kan hem telefonisch bereiken via 06-26418325. Daarnaast kun je ook altijd naar Fysio&Fit zelf bellen (045-5313037), laat dan echter wel even weten dat je van BC Trilan bent en graag ingepland wilt worden bij Rowin Quaedflieg.

Rowin wilt zich natuurlijk even zelf voorstellen:

Mijn naam is Rowin Quaedflieg en ik ben fysiotherapeut en sportfysiotherapeut in opleiding bij Fysio&Fit ter Waerden. Onze praktijk is gelegen aan het sportpark aangrenzend aan de sporthal. In Samenspraak met het bestuur van BC Trilan zijn wij een samenwerking aangegaan die gericht is op de fysieke gesteldheid van u! Door mijn persoonlijke affiniteit met sport, opgedane ervaring bij voetbalclub Roda JC Kerkrade en mijn huidige specialisatie in de sportfysiotherapie hoop ik dit namens onze praktijk waar te borgen. De mogelijkheden zijn erg breed in de meest ruime zin van het woord. Zo kunt u niet alleen terecht wanneer u met een blessure kampt, maar bijvoorbeeld ook ter preventie of verbetering van uw sportprestatie(s). Verdere mogelijkheden zijn: Echografie, chiropractie, Shockwave, Kinesiotaping, sport tape, enzovoorts. Op korte termijn zal ik persoonlijk kennis komen maken op de club.

Aarzel niet en neem vooral contact met mij op.
Met sportieve groet,
Rowin Quaedflieg

Visit fbetting.co.uk Betfair Review