• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

26-nov-2018 : Rachelle Lemmens Is Limburgse Beste In Het Vrouwendubbel!

Afgelopen weekend waren er weer de Limburgse kampioenschappen badminton, deze keer in Reuver. Na vier overwinningen was de titel in het vrouwendubbel categorie 1 binnen voor Rachelle Lemmens met partner Kirsten Gennes. De twee powervrouwen hadden alleen tegen de nummers twee geplaatsten een derde set nodig.

Een niveautje lager, categorie 4, was het Nathalie Cremers die daadwerkelijk oppermachtig was en elke tegenstander deklasseerde. Het aantal inschrijvingen was gering, maar elke partij ging voluit. Maar één partij waren er per set meer dan tien punten voor de tegenstander. Limburgs kampioen in het enkelspel. Shairone Soliana bezorgde zichzelf, en BC Trilan, een geweldig weekend wat helaas net niet resulteerde in een finaleplek. De gewonnen strijd om derde plek werd, na wat kunst- en vliegwerk in de verlenging derde set, uitbundig gevierd.

Nog een niveautje lager, 6 veren, was Beau Ritzen in geweldige vorm. Ijzersterk aan de tactiek houdend, behaalde ze de titel in het enkelspel. De grote favoriete werd in de halve finale verslagen, in de finale was er de winst in twee stabiele sets.

Verder werden er nog de nodige halve finales bereikt:
MD1 : Ayham Alazizi & Kay Raadschelders, Andy Cremers & Serve Peulen
VE4 : 4e Suzan Vermeere
GD4 : Martijn Ploum & Nathalie Cremers
VE6v : 4e Maud Overtoom
MD6v : Julian Veldhuizen & Wesley Silvertand
VD6v : Beau Ritzen & partner
GD6v : Shairone Soliana & Beau Ritzen
ME6n : 4e Chris Wachelder
MD6n : Chris Wachelder & Miquel Waterreus
VD6n : 3e Jill Konen & Demi Hoeppertz
GD6n : Jort Holka & Demi Hoeppertz, Chris Wachelder & Aimee Schreuders

Proficiat allen! (de groepsfoto ontbreekt, aangezien de prijswinnaars niet meer compleet waren)

  

Visit fbetting.co.uk Betfair Review