• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

20-dec-2018 : Kerstvakantie In Aantocht!

Donderdagavond (vanavond!) luiden we de kerstvakantie in met het traditionele interne Kersttoernooi. In een sfeervol aangeklede sporthal Strijthagen zullen ruim zeventig Trilanezen de strijd met elkaar én de kerstbomen aangaan! Inschrijven is niet meer mogelijk, supporters zijn wel van harte welkom. Ook om de overheerlijke wafels te komen verorberen! Logischerwijs komen de bad-mini-ton en jeugdrecreatie trainingen vanavond te vervallen.

Vanaf vrijdag 21 december tot en met zondag 06 januari geldt er een vakantierooster. Met het oog op de competitie traint de A/B-selectie alleen op woensdag 02 en vrijdag 04 januari en de C/D-selectie alleen op vrijdag 04 januari. De jeugdgroepen hebben gedurende de hele periode geen badminton. Om toch een keer in actie te komen is er voor de jeugdleden op vrijdag 28 december (20.00-21.30 uur) de gelegenheid om te komen vrijspelen. Er is geen trainersbegeleiding, en verwacht wordt dat er normale wedstrijden gespeeld worden.

Voor de seniorleden is er, vanwege het ongunstig vallen van de feestdagen en een evenement in Strijthagen, maar beperkt de mogelijkheid om te badmintonnen. Die beschikbare momenten zijn : vrijdag 21 december (14.00-16.00 en 20.00-21.30), vrijdag 28 december (14.00-16.00 en 20.00-21.30) en vrijdag 04 januari (14.00-16.00 en 20.00-21.30). Al deze opties zijn in sporthal Ter Waerden.

Vanaf maandag 07 januari 2019 gaan we weer met de normale speeltijden aan de slag. Namens het bestuur en haar commissies wensen wij al onze leden alvast fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019! Tot in het nieuwe jaar!

Visit fbetting.co.uk Betfair Review