• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

15-jan-2019 : Jij Bent Uitgenodigd : Trilan Feestavond!

Zaterdag 23 Maart 2019 is er weer onze jaarlijkse Trilan feestavond. Op deze avond is iedereen welkom : Trilanezen van jong en oud, familie, alle vrijwilligers en onze sponsors. Het officiële gedeelte met de huldiging van de kampioenen en het uitroepen van een Sportman en –vrouw, zal worden verzorgd door de Technische Commissie. Natuurlijk zal er door de Jeugdcommissie ook aandacht besteden worden aan onze bloeiende jeugdafdeling. Net als in 2018 zal DJ Paul de muziek verzorgen. Samen met jullie willen we er weer een gezellige boel van maken. Jij bent er toch ook bij?!

Tot 23 maart aanstaande, kantine sporthal Strijthagen, vanaf 19.30 uur.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review