• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

28-feb-2019 : Vakantierooster Vanwege Carnavalsvakantie!

Het zal voor niemand een verrassing zijn, maar de carnavalsvakantie is in aantocht. Vanaf vrijdag 01 maart tot en met zondag 10 maart geldt bij BC Trilan een aangepast rooster. Op de vrijdagen is er geen A/B- en C/D-selectie training, maar wel vanaf 20.00 uur vrijspelen voor alle seniorleden. Natuurlijk is op maandag en dinsdag overal de sporthal dicht. De woensdagochtendgroep gaat ook niet door, maar kom vooral in de avonduren op woensdag, donderdag of vrijdag spelen. Ook de jeugdgroepen jeugdcompetitie op woensdag en de bad-mini-ton en jeugdrecreatie op donderdag gaan niet door. Net als op vrijdag in Ter Waerden, is er in Strijthagen ook op woensdag en donderdag voor alle seniorenleden, steeds vanaf 20.00 uur.

De jeugdleden van BC Trilan hebben de gelegenheid om op donderdag 7 maart te komen vrij spelen bij de senioren. Let er wel op dat hier geen begeleiding is. Zelf speel je serieuze partijen en probeer je zelf te matchen met senioren. Wanneer er ruimte is, kan er eventueel met een ouder gespeeld worden.

Extra toevoeging : Woensdag 20 maart aanstaande is sporthal Ter Waerden gesloten vanwege de voorbereidingen op de Provinciale Staten verkiezingen. Geen training dus voor de jeugdcompetitie en A/B-selectie.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review