• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

17-mrt-2019 : Kaj Riedl De Allerbeste Van Limburg!

De Limburgse kampioenschappen voor de jeugd zitten er weer op! Met een sterk vernieuwd en verjongde groep was BC Trilan present op het jaarlijkse festijn in Roermond. Onder leiding van de coaches Miquel, Shairone, Suzan en Andy werd er opperbest gepresteerd. Met drie titels was de 8-jarige (!) Kaj Riedl onder 11 jaar de beste van Limburg. Na verlies, maar wel een wake-up call, in de allereerste wedstrijd, ging hij alsnog op onderling resultaat door en was tot en met de finale de sterkste in het enkelspel. Met teamgenoot Fenna Rasch won hij de mixfinale van clubgenoot Gyano Verbrugge en partner. Ook de dubbelfinale werd gewonnen, met behulp van de partner uit Roermond, versloeg hij ook nu zijn mede Trilanezen Stan de la Haye en Gyano Verbrugge.

Maar ook toen was het Trilan geweld onder 11 jaar nog niet voorbij. Fenna Rasch werd derde na de onderlinge strijd in de kleine finale tegen dubbelpartner Maren Pasveer. Vlak daarvoor hadden de dames al de tweede plaats behaald in het vrouwendubbelspel. Onder 13 jaar was er de geslaagde poging om een nieuwe sterk vrouwendubbelspel te creƫren tussen Jeslyn Jongboom en Aneesha Philippiah. Natuurlijk is er nog veel werk aan de winkel, maar het bundelen van krachten van deze twee speelsters, leverde in ieder geval dit weekend al een Limburgse titel op!

Onder 15 jaar was er de ongekend spannende strijd in het gemengd dubbel tussen Noah Ritzen (terug op het oude nest) en partner en broer Jordan met zus Jeslyn Jongboom. Matchpoints en hoog niveau in de tweede en derde set met uiteindelijk winst voor Noah. De mannen stonden ook samen in de dubbelfinale die ze als eerste jaars U15 helaas nog niet wisten te winnen. Jordan haalde ook enkelspelfinale maar had hierin weinig kansen en maar uiteindelijk dus wel drie tweede plaatsen voor hem.

De afvaardiging onder 17 jaar bestond uit Beau Ritzen, Nick Peulen, Jort Holka, Jill Konen en Demi Hoeppertz. Helaas haalde alleen Beau hiervan de finales. In het enkelspel was de tegenstandster duidelijk sterker op de beslissende momenten, maar de mix was weer zeer spannend. Tot en met de verlenging in de derde set waren er kansen, maar helaas ook hier trok Beau aan het kortste eind. Twee keer tweede dus was haar deel bij de prijsuitreiking.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review