• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

21-apr-2019 : Opgelet, De Meivakantie Is Begonnen!

Met het warme paasweekend is ook het aangepaste rooster van BC Trilan rondom de meivakantie gestart. Natuurlijk leest u alles in onze online agenda op de website, maar hierbij ook nog even alle informatie op een rijtje. Zoals bekend traint de jeugd gedurende twee weken niet tijdens de vakantie. Echter, zij hebben wel de mogelijkheid om op donderdag 25 april vrij te gaan spelen in sporthal Strijthagen (20-22 uur). Let wel, hier is geen begeleiding aanwezig, ouders worden geacht om toezicht te houden of mogen bij voldoende capaciteit natuurlijk ook zeker een shuttle mee slaan.

Wellicht leuk om te vermelden. Mocht je nog geen plannen hebben op zaterdag 27 april, Koningsdag, ga dan gezellig langs op Park Ter Waerden. Bei D’r Joep en alle verenigingen organiseren dan leuke activiteiten voor jong en oud!

Zowel de C/D- als A/B-selectie kunnen gebruik maken van de vrije uren in de avond bij de normale seniorrecreatie. In de vakantieperiodes spelen alle seniorleden van BC Trilan gezamenlijk, hopelijk met veel menging onderling. Specifiek voor deze vakantie kan dat in sporthal Ter Waerden op dinsdag 23 april, vrijdag 26 april, dinsdag 30 april en vrijdag 03 mei. Sporthal Strijthagen is beschikbaar op woensdag 24 april, donderdag 25 april en woensdag 01 mei. Let op, donderdag 02 mei is sporthal Strijthagen niet beschikbaar vanwege een extern evenement.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review