• Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! BC Trilan zet vol overgave in op de jeugdopleiding! Vanuit de bad-mini-ton en jeugdrecreatie doorstroming naar de jeugdcompetitie, met gekwalificeerde trainers!
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Natuurlijk is er ook ruimte voor andere activiteiten, zoals het jeugdkamp, de vrijwilligersavond, de competitie-afsluiting en de Sinterklaasfilm.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Veel aandacht voor prestatieve badmintonspelers. Compleet met trainingsdagen en twee trainingen per week door gekwalificeerde badmintontrainers.
 • Welkom bij BC TRILAN!
  Welkom bij BC TRILAN! Recreatief badminton op alle niveaus, van beginner tot gevorderde! Van dinsdag tot en met vrijdag in twee sporthallen, maximaal zes keer per week!

08-mei-2019 : Laatste Pasavonden Clubkleding!

Voor seizoen 2019-2020 gaan we weer nieuwe clubkleding aanschaffen. De kledingcommissie is alweer druk aan het werk geweest en het merendeel van de leden heeft zijn wensen al kunnen noteren. Natuurlijk krijgen alle leden, dus ook bad-mini-tonners en de recreanten, de mogelijkheden om kleding te bestellen tegen zeer gunstige tarieven. Zo is er de keuze uit shirt, short, rokje, trainingsbroek, -jack en zelfs een hoodie. Op de foto zie je de kledinglijn die we voor de komende jaren hebben uitgezocht van het merk Victor. Wij zullen dit in samenwerking met Allrackets.com gaan aanschaffen.

De kledingcommissie zal de volgende avonden nog in de sporthal zijn:
Woensdagavond 8 mei: 19.30 tot 20.00 uur, sporthal Ter Waerden
Donderdagavond 9 mei: 18.00 tot 19.00 uur, sporthal Strijthagen
Dinsdagavond 14 mei: 18.30 tot 19.30 uur, sporthal Ter Waerden
Donderdagavond 16 mei: 18.00 tot 18.30 uur, sporthal Strijthagen
Mocht je niet de mogelijkheid hebben om op een van deze momenten naar de hal te komen, neem dan telefonisch contact op met Patty Ritzen, 06-50492112.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review